Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet:)
Bakınca belki bunların anlamı güzel ama karakterlerine de bakmak lazım.
Ömer, Hamza olup çalışkan olan yoktu hiç mesela.
Yusuflar çok terbiyeli ama aşırı sessiz hatta silik çocuklar oldu hep.
Terbiyeli olsun çekingen olsunSok ettin beni son cumlenle suan. Ogulusumun ilk adidir. Ikinciyi kullaniyoruz ama yirtar miyiz :) hakikaten cok cekingendir
Sok ettin beni son cumlenle suan. Ogulusumun ilk adidir. Ikinciyi kullaniyoruz ama yirtar miyiz :) hakikaten cok cekingendir
Umut ismi de fena değil ama eşim beğenmedi.
Onun beğendiklerini söylüyorum sıkı durun; Ferit, Uzay, Fikret, Göktürk, Kartal,Oktay, Teoman, AtillaBu kadar uyumsuz isimler birliği olamaz
![]()
Kartal diye isim mi olur ya. Fikret koyacakmışız ama Fiko diyecekmişiz. Böyle saçma sapan isimler öneriyor bana sürekliKartal korkulu rüyam..
Az daha 3 isimli olacaktı çocuğum. "Nüfus dairesinde bir an düşündüm yazdırmayı" dedi eşim..
Bu arada diğerlerini de beğenemedim..
batuhan:)Merhaba hanımlar, zamanında buraya üye olma sebebim hamile kalmak için uğraşanların biraraya geldiği topiklerde, bilmediklerimi öğrenerek aynı yolda yürümekti. Çok şükür hayalime kavuşmama az kaldı. Sağ salim nasip olsun herkese. Bu bir dert mi derseniz hayır ama sizlerden öneri almakta benim hayalimdi. Binevi hevesti diyelim. Nasip olursa oğlum olacak, lütfennn isim önerilerinizi yazar mısınız ? Çocuk doğacak hâlâ bulamadım, bu konuda hiç hayal kurmamıştım çünkü, fazlasıyla kararsız bi insanımsizin önerilerinizi bekliyorum
![]()
Ömer eşimin ismi zaten koyamam onu. Önerilerde çoğu kişi Ömer demişte.Çok mu yaramazlar?
Ben de Kerem ismindekileri çok yaramaz diye duymuştum.. Ama seviyorum Kerem ismini..
Konu sahibi;
Oğluma isim koyunca farkettim ki bir Ömer patlaması olmuş aklında bulunsun. Bir hastaneye gitsek bir sürü Ömer ... çıkıyor. Geneli 2 isimli zaten..
Emir, Efe vs. istememiştim çok var diye. Okulda ne yapacak bu çocuklar? Artık nasıl denk geldiyse..
Ömer Hamza
Fatih Ömer
Ömer Asaf
Bence yırtar rahat ol..
2 isimli kişilerin daha başarılı ve şanslı olduğu söyleniyor isim numaralojisine göre. Doğru mudur bilmem..
Oğluma bu sebepten koymadım ikinci ismini. Tek başına çok klasik geldi..![]()
Şimdiden başla sonun bana benzemesin :)Bu arada ben de isim seçemedim, takipteyim![]()
Benim koca sıkıntılı, beğendiği isimler asla koymayacağım isimlerŞimdiden başla sonun bana benzemesin :)
Kartal diye isim mi olur ya. Fikret koyacakmışız ama Fiko diyecekmişiz. Böyle saçma sapan isimler öneriyor bana sürekli![]()