S Similo Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2016 363 173 103 32 3 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi ZK_ASK #121 Ensar ismi ve ya da berat ismi ömer ismi çok güzel bnce sağlıklı doğumlar
parfumkokusu hola! Kayıtlı Üye 5 Nisan 2013 2.923 2.819 373 3 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi ZK_ASK #122 omergry .!.: Anne adaylarının geneli oğullarına isim seçerken bir holdingin ceo su olarak düşlüyor galiba.. Genişletmek için tıkla... holding değil de pars'ı seçerken güçlü olsun, dirayetli bir çocuk olsun vardı aklımda. hala da vazgeçmedim isimden. eşim çok yanaşmadı ama daha ortada çocuk da yok zaten. bakacağızz
omergry .!.: Anne adaylarının geneli oğullarına isim seçerken bir holdingin ceo su olarak düşlüyor galiba.. Genişletmek için tıkla... holding değil de pars'ı seçerken güçlü olsun, dirayetli bir çocuk olsun vardı aklımda. hala da vazgeçmedim isimden. eşim çok yanaşmadı ama daha ortada çocuk da yok zaten. bakacağızz
Daydream_ Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Eylül 2009 3.546 5.591 358 41 3 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi ZK_ASK #123 Spizella .!.: Tuna ve deniz severim erkek çocuklarında :) Ben de kızıma isim bulamaz haldeyim Kriter çok olunca eledim bi isim kalmadı Erkek olsa Turan koyacaktık Genişletmek için tıkla... kızım olsaydı Mila çok istemiştim bi bakın isterseniz
Spizella .!.: Tuna ve deniz severim erkek çocuklarında :) Ben de kızıma isim bulamaz haldeyim Kriter çok olunca eledim bi isim kalmadı Erkek olsa Turan koyacaktık Genişletmek için tıkla... kızım olsaydı Mila çok istemiştim bi bakın isterseniz
Hanimkoylununhanimi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2017 566 665 53 19 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi ZK_ASK #124 .