İsim ?

Evet:)
Bakınca belki bunların anlamı güzel ama karakterlerine de bakmak lazım.
Ömer, Hamza olup çalışkan olan yoktu hiç mesela.
Yusuflar çok terbiyeli ama aşırı sessiz hatta silik çocuklar oldu hep.

Sok ettin beni son cumlenle suan. Ogulusumun ilk adidir. Ikinciyi kullaniyoruz ama yirtar miyiz :) hakikaten cok cekingendir

Sok ettin beni son cumlenle suan. Ogulusumun ilk adidir. Ikinciyi kullaniyoruz ama yirtar miyiz :) hakikaten cok cekingendir
Terbiyeli olsun çekingen olsun Ama diğer arkadaşlar farklı şeyler yazmışlar, büyüdükçe değişiyorlar demek ki

Umut ismi de fena değil ama eşim beğenmedi.
Onun beğendiklerini söylüyorum sıkı durun; Ferit, Uzay, Fikret, Göktürk, Kartal,Oktay, Teoman, Atilla Bu kadar uyumsuz isimler birliği olamaz

Bence yırtar rahat ol..

2 isimli kişilerin daha başarılı ve şanslı olduğu söyleniyor isim numaralojisine göre. Doğru mudur bilmem..

Oğluma bu sebepten koymadım ikinci ismini. Tek başına çok klasik geldi..

Merhaba, allah hayirli evlat olmayi nasip etsin insallah.
Ben Ali Asaf koydum ve ismin güzelliğine bayılıyorum:) alisverisde gezide doktorda vs duyanlar dönüp tekrar soruyo ne güzel bir isimmis diyor:)
Ilk baslarda yanliz asaf veya ömer asaf olacakti ama ali asaf denizoglunu duyunca bammmm işte begendim kombin dedim:)

Umut ismi de fena değil ama eşim beğenmedi.
Onun beğendiklerini söylüyorum sıkı durun; Ferit, Uzay, Fikret, Göktürk, Kartal,Oktay, Teoman, Atilla Bu kadar uyumsuz isimler birliği olamaz

Kartal korkulu rüyam..
Az daha 3 isimli olacaktı çocuğum. "Nüfus dairesinde bir an düşündüm yazdırmayı" dedi eşim..

Bu arada diğerlerini de beğenemedim..

Birinci oğlum Salih ikincisi de nasipse Yusuf olacak :)

Enes
Hamza
Halit
Zahit

Bu isimler de begendiğim diğer isimler

Kartal korkulu rüyam..
Az daha 3 isimli olacaktı çocuğum. "Nüfus dairesinde bir an düşündüm yazdırmayı" dedi eşim..

Bu arada diğerlerini de beğenemedim..
Kartal diye isim mi olur ya. Fikret koyacakmışız ama Fiko diyecekmişiz. Böyle saçma sapan isimler öneriyor bana sürekli

İlerde oğlum olursa Kürşad düşünüyorum. Efe de çok hoşuma gidiyor. Baybars da hoşuma gidiyor. Toplum hazır olsa daha çok isim var da hazır değil
Mesela kültürel çevre de etkili. Kutluk ismini çok seviyorum ama ilerde geleceği konumda uygun olup olmayacak isimler de önemli. İsmini anlayacak çevre lazım.

batuhan:)

Ömer eşimin ismi zaten koyamam onu. Önerilerde çoğu kişi Ömer demişte.
Bakalım ne çıkacak.
Ömer Hamza
Fatih Ömer
Ömer Asaf

Ben de kisa isimler sectim birlikte kullanmak icin ama sonradan tek isme dustuk :) biz tek isme dusunce (ikinci ismi), kv de tek isme dustu (ilk ismi - kp ismi)
Ahaha bu isim olayi yillar sonra bile can yakar.

İki isim sevmememe rağmen , Ali Ayaz hoşuma gidiyor.

Toprak
Eymen
Dağhan
Ayaz
Arda
Doruk
Yamaç
Miraç

Bu tarz modern çağrışım yapan isimler kulağa hoş geliyor sanki.

Şimdiden başla sonun bana benzemesin :)
Benim koca sıkıntılı, beğendiği isimler asla koymayacağım isimler Kendisi hep kız istediği için ismini bile hazırlamıştı, kız olacak kesin diyip duruyordu. şimdi erkek olunca kalakaldı, pek de mutlu olmadı.
Aklımda bir isim var, hiç bir şey bulamazsam onu koyarım.

Kartal diye isim mi olur ya. Fikret koyacakmışız ama Fiko diyecekmişiz. Böyle saçma sapan isimler öneriyor bana sürekli

Ay yok artık. Lakabla isim bulmak da ilginçmiş..

Eşim okulda o isimle dalga geçerler diye bir sürü ismi veto etmişti..

İnsan düşününce hakveriyor. Çocuk sonra isyan etmesin ona göre bu işi eşine bırakma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…