Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben öğrencilerimden yola çıkarak isim koyacağım. Aynı isimden onlarca öğrenci tanıdım hepsi de birbirine benziyor karakter olarak.
Baran, Alperen, Batuhan, Poyraz isimleri asla koymayacağım isimler mesela![]()
Aynen Efeler de öyle. Var böyle çok isim de işte hepsini bilemiyoruz tabi ki:)Ben de Efe ve türevleri olan isimleri asla koymam hahsjsjs Efe'ler çok yaramaz oluyor.
furkan bideAynen Efeler de öyle. Var böyle çok isim de işte hepsini bilemiyoruz tabi ki:)
Ben öğrencilerimden yola çıkarak isim koyacağım. Aynı isimden onlarca öğrenci tanıdım hepsi de birbirine benziyor karakter olarak.
Baran, Alperen, Batuhan, Poyraz isimleri asla koymayacağım isimler mesela![]()
Evet:)furkan bide![]()
Evet çok yaramaz oluyorlar genelde ama tabi bu gözlemlere uymayanlar da olabiliyor.Çok mu yaramazlar?
Ben de Kerem ismindekilerin çok yaramaz diye duymuştum.. Ama seviyorum Kerem ismini..
Konu sahibi;
Oğluma isim koyunca farkettim ki bir Ömer patlaması olmuş aklında bulunsun. Bir hastaneye gitsek bir sürü Ömer ... çıkıyor. Geneli 2 isimli zaten..
Emir, Efe vs. istememiştim çok var diye. Okulda ne yapacak bu çocuklar? Artık nasıl denk geldiyse..
Yamaç olabilir alp olabilir dogu olabilirMerhaba hanımlar, zamanında buraya üye olma sebebim hamile kalmak için uğraşanların biraraya geldiği topiklerde, bilmediklerimi öğrenerek aynı yolda yürümekti. Çok şükür hayalime kavuşmama az kaldı. Sağ salim nasip olsun herkese. Bu bir dert mi derseniz hayır ama sizlerden öneri almakta benim hayalimdi. Binevi hevesti diyelim. Nasip olursa oğlum olacak, lütfennn isim önerilerinizi yazar mısınız ? Çocuk doğacak hâlâ bulamadım, bu konuda hiç hayal kurmamıştım çünkü, fazlasıyla kararsız bi insanımsizin önerilerinizi bekliyorum
![]()
Evet:)
Bakınca belki bunların anlamı güzel ama karakterlerine de bakmak lazım.
Ömer, Hamza olup çalışkan olan yoktu hiç mesela.
Yusuflar çok terbiyeli ama aşırı sessiz hatta silik çocuklar oldu hep.
Pars, Demir, Sarp aşırı karizma o isimle holding yöneticisi ya da rock gitaristinden aşağısı kurtarmaz![]()
dmi omerler tembel
yusuflar fırlama sanki![]()
Evet:)
Bakınca belki bunların anlamı güzel ama karakterlerine de bakmak lazım.
Ömer, Hamza olup çalışkan olan yoktu hiç mesela.
Yusuflar çok terbiyeli ama aşırı sessiz hatta silik çocuklar oldu hep.
benım tanıdıgım yusufta aynısındandıBizim lisede dersanede bir Yusuf vardi omru hayatimda boyle firlama boyle p.c bir tip gormedim. Lise arkadaslarimla bulustugumuzda baktik Yusuf ne yapiyor diye havali bir finans sirketinde calisiyor altina Ferrari falan cekmis 4-5 kadinla poz vermis ayni p.c yani hicbir degisme yok![]()