• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi isim sorunu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Gurur yaptı cnm herkes çok laf söylemiş oğlumuz doğunca şu zamana kadar bana söylememişti ama insanların lafından gururu incinmş tek erkek çocksun nasıl koymazsın sen diye. Aslında bi gelenek gibi bu bence bnm tanıdığım çoğu kişi kp ismi koyuyo ama 2. bi isim de oluyo işte yanında

2. Erkek olursa böyle olur diye konuşuldu sonuçta ve ben de istemediğim için kafama çok takıyorum ki inşallah kızdır hayırlısıyla sağlıklı olsun da. İsim de çok önemli bşy bnm için
İnşşşşşaaaaalllllaaaaahhhhhh kızdır. Sorun kalmaz :KK70:.. Sen de arat rahat hamileliğin geri kalan kısmına konsantre olursun. Ya zaten hamilelik başlı başına çok yorucu ve yıpratıcı. Bir de kendilerinde isim hakkı görürler ya:kızgın: :sinirli:

İnşşşşşaaaaalllllaaaaahhhhhh kızdır. Sorun kalmaz :KK70:.. Sen de arat rahat hamileliğin geri kalan kısmına konsantre olursun. Ya zaten hamilelik başlı başına çok yorucu ve yıpratıcı. Bir de kendilerinde isim hakkı görürler ya:kızgın: :sinirli:
Ayyy inşallahh canımm:dua: İsim hakkı bence annede en çok da işte dış şartlarrr dıştan insanlar karışmasa:ukala:

Gurur yaptı cnm herkes çok laf söylemiş oğlumuz doğunca şu zamana kadar bana söylememişti ama insanların lafından gururu incinmş tek erkek çocksun nasıl koymazsın sen diye. Aslında bi gelenek gibi bu bence bnm tanıdığım çoğu kişi kp ismi koyuyo ama 2. bi isim de oluyo işte yanında
Benim çevremde de var canım anlıyorum, işte kocanın psikolojisini bilemiyorum şuanda o yüzden yorum yapamıyorum. İnşallah gönlüne göre olur.

8 ay oğluma kp ismi olacak dedi eşim. tamam dedim ki isim çok zor uzun ve iki isim. ama canım kp ilk çocuğunuz dedi ve izin vermedi. son ay çok güzel bir isim koyduk.

kızmış gözün aydın :)

8 ay oğluma kp ismi olacak dedi eşim. tamam dedim ki isim çok zor uzun ve iki isim. ama canım kp ilk çocuğunuz dedi ve izin vermedi. son ay çok güzel bir isim koyduk.

kızmış gözün aydın :)
Teşekkürler canım ;) Maşallah şanslıymışsın sen de ne güzel

Ahahaa kız olursa senin istediğin ismi koyalım demişti sadece erkek olursa o koyacaktı:halay:ben karar vericem yanii :KK36:
Yaa bak öyle inatlaşırsa böyle olur işte :D Şaka bir yana gönlüne göre olmasına sevindim :-)

Back