Ayy inşallah senin de istediğin bi ismi koyarsınız Allah yardımcın olsun senin de cnmsanki biz karar veriyoruzda ne oluyo eş onaylamayınca yine olmuyo :) yani sizdede ilki mutlaka eşiniz onayladığı için olmuş :) bizde kız olursa efe erkek olursa ece demiştik ben rüya gördüm rüyamda biri bana sakın efe koyma diyordu. eşime söyledim bakarız ederiz dedi. sonra kzımız oldu ece koyduk. daha 5 günlükken tv de isim analizi yapan bi adama denk geldim gelmez olaydım3 harflı isim koymayın hele e ile başlayıp e ile biten hiç koymayın demişti değiştirelim diye tutturdum eşim saçmalama dedi. kızım tam da adını yaşıyor gerçekten. şimdi ikinciye hamileyim eşim diyo kız olursa sen koy erkek olursa ben koyayım ee diyorum ne koycaksın efe diyo hayır diyorum. kısa istiyosan ali koyalım diyorum neymiş ali ali annesinin babasının ismiymiş onu koyarsak babası babasının ismini niye koymadık dermiş. dıdının dıdısı. mert diyo o da soyadımızla ulama oluyo yani sonu açık bi isim koymamız lazım. bizdede onun tartışması sürüyor ne olcak bilemedim
Cnm haftaya belli olacak inşallahmerak ettim konu sahibi bebişin cinsiyeti belli oldumu
Ayy inşallah senin de istediğin bi ismi koyarsınız Allah yardımcın olsun senin de cnmİsim seçmesi zor bi konu oluyo istemediğin bi isimsa
Neden merhametsizmiş ki? Bende sevmem iki ismi, eşim ilk günden beri iki isim koyalım diye çok ısrar etti ama ben sevmiyorum tek isim neye yetmiyor da bir çocuğa 2-3 isim konulur ki?Noluyomuş iki isimli olunca.Bukadarda gaddarlık olmaz ama. bana eşim öyle yapsa yıkardım ortalığı. Kusura bakma ama eşin çok merhametsizmiş..
Öyle karar vermedik aslında. bunu da ben koyayım ilkini sen koydun diye düşünüyoKeşke ismi ben koyucam sen koyucan olayına girmeseymişsiniz. Otak verilmesi gereken bir karar diye düşünüyorum. Ben diyemem şahsen ben koyacağım sen 2. cocuga koyarsın ya da kız olursa ben oğlan olursa sen diye. İkinizinde bir parçası netice de bu cocuk. Ayrıca anne baba ismi koymaya da karşıyım. Bu konuda burda kimsenin size bir yararı olmaz söyleyim eşinizdeyse sıra istediğini koyar size de kabul etmek düşer, netice de öyle bir karar vermişsiniz en başta, oyunbozanlık yapmayın şimdi
İlkini siz önermişsiniz o da kabul etmiş ama o zaman sen koymus olmuyorsun ki ortak karar oluyorÖyle karar vermedik aslında. bunu da ben koyayım ilkini sen koydun diye düşünüyo
Valla başına gelmediyse büyük konuşma bence. İki ismi ben de sevmiyorum ama tek o olmasın diye bari öyle olsun diyorumNoluyomuş iki isimli olunca.Bukadarda gaddarlık olmaz ama. bana eşim öyle yapsa yıkardım ortalığı. Kusura bakma ama eşin çok merhametsizmiş..
Bence de her insan bir değil sonuçta... Bazen öyle ortalığı ayağa kaldıramıyorsun...Valla başına gelmediyse büyük konuşma bence. İki ismi ben de sevmiyorum ama tek o olmasın diye bari öyle olsun diyorum
Noluyomuş iki isimli olunca.Bukadarda gaddarlık olmaz ama. bana eşim öyle yapsa yıkardım ortalığı. Kusura bakma ama eşin çok merhametsizmiş..
İşte böyle kullanmıcağın ismi zorla koyduruyorlar di miAyyyy seni çok iyi anlıyorum. Benim de Kv isim konusunda diretti yok olmadı küçük görümce ismi konulsun dedi ben de hiç istemeyerek Kv ismi koydum ama ikinci isim olarak hiç kullanmıyoruz
Sanki ne gereği var. İnsan kendi isminden bile bıkıyor zamanla. Ne meraklılar isimlerine...İşte böyle kullanmıcağın ismi zorla koyduruyorlar di mi
Aynen canım bencede gerek yok ama ne anlıyorlar anlamıyorum bende...Sanki ne gereği var. İnsan kendi isminden bile bıkıyor zamanla. Ne meraklılar isimlerine...
2. Erkek olursa böyle olur diye konuşuldu sonuçta ve ben de istemediğim için kafama çok takıyorum ki inşallah kızdır hayırlısıyla sağlıklı olsun da. İsim de çok önemli bşy bnm içinBelkı kız olucak. Ortada fol yok yumurta yok ısım yuzunden mı tartısıyosun.
İçimden bir ses, siz üstüne gittikçe eşiniz inada bindirecek diyor2. Erkek olursa böyle olur diye konuşuldu sonuçta ve ben de istemediğim için kafama çok takıyorum ki inşallah kızdır hayırlısıyla sağlıklı olsun da. İsim de çok önemli bşy bnm için
Küçük görümce ismi ne alaka yaaaAyyyy seni çok iyi anlıyorum. Benim de Kv isim konusunda diretti yok olmadı küçük görümce ismi konulsun dedi ben de hiç istemeyerek Kv ismi koydum ama ikinci isim olarak hiç kullanmıyoruz
Ayy cnm zaten hamile olduğumu öğrendiğimizden beri o konuyu hiç açmadım inat zaten kendisii. Ama fikri hala aynıdır tahmin edebiliyorumİçimden bir ses, siz üstüne gittikçe eşiniz inada bindirecek diyorTers tepki verebilir yani... Oluruna bırakın biraz olmazsa
Bu kötü işteA
Ayy cnm zaten hamile olduğumu öğrendiğimizden beri o konuyu hiç açmadım inat zaten kendisii. Ama fikri hala aynıdır tahmin edebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?