• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi isim sorunu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

balaka

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
33
Puanlar
8
kızlar lütfen bana da bi fikir verin :KK43: ilk oğlumun ismini ben düşündüm eşim de olur dedi koyduk ben koymuş oldum sonuçta. 2. çocuğumuz erkek olursa eşim bu sefer ben koyacağım diyor haklı da ama babasının ismini koymak istiyor ben ilk zamanlar istemedim şimdi tmm ama yanına bi isim daha koyalım dedim olmaz sadece tek isim olacak diyor. güya ilk çocuğum doğduktan sonra annesi babası üzülmüş niye babanın ismini koymadın diye herkes üstüne gelmiş. sadece babasının ismi olacakmış 2. isim de olmayacakmış ama ben çocuğuma öyle seslenmek istemiyorum kafayı yiycem çözüm bulamadım. hayırlı sağlıklı olsun inşallah ama bu durum üzüyor beni..

ahmet bence güzel bir isim.
yani birinciyi sen beğenmişsin. ikinciyi de bırak eşin seçsin.

hamile halinde kendini bunalıma.

bende gercekden saçma bir isim sandım...ne bilim satılmış veya kurt gibi

canım böyle bakınca mantıklı geliyor eşimin istemesi ama ben sevmiyorum bu ismi. gerçekten de dediğin gibi bunalıma soktum resmen kendimi ve bu düşünceyi kafamdan atamıyorum resmen takıntı yaptım günlerdir. yorumun için de teşekkürler kafama o ismin yatması lazım ama gel de anlat kafama :(((

bende abuzitdin sandım canım takma birde kız olursa nolcak onuda zor
birde doğmamış bebeğe don biçiyorsun
evliyim ve çocuğumuz olmuyor
olsada ahmet ismini öper başımın üstüne koyarım
Dünyada yaşam kısa

bende abuzitdin sandım canım takma birde kız olursa nolcak onuda zor
birde doğmamış bebeğe don biçiyorsun
evliyim ve çocuğumuz olmuyor
olsada ahmet ismini öper başımın üstüne koyarım
Dünyada yaşam kısa
Canım kız olursa ben istediğimi koyacağım onda sorun yok. Herkesin derdi kendine göre işte Allah size de nasip etsin inş bu duyguyu

Canım kız olursa ben istediğimi koyacağım onda sorun yok. Herkesin derdi kendine göre işte Allah size de nasip etsin inş bu duyguyu

inş. canım
bence takma kafaya ismi gülüm
ALLAH göstermesin eşine birşey olursa keşke ismi dediği gibi olsaydı dersin
üzülme

Benim oglum olacak kismetse. Miraç Ahmet koyacagim. Hem babamin hemde eşimin rahmetli babasinin adi AHMET ,) bence onune farkli bir isim ekle bunu sun eşine:)

Eşine babana sesleniyormuş gibi hissederim kendimi kötü hissetmeme neden olur desen. Çocuğa kayınpeder yanında kızdığını düşüsene gözün kör olmasın ahmeeet. Nasıl karşılar acaba eşin? Hoşuna gider mi ki?

benim de kayınpederimin adı ilk oğlumun ki. ve seninki gibi güzel bi isim de değil. Bence sen kayınpederinin adı diye istemiyorsun isimde bişey yok yoksa. Ahmet peygamber efendimizin bir diğer adı da çok güzel bi isim bence. keşke benim oğlumun adıda böyle olsaydı.

dünyanın en güzel ismi de olsa siz istemiyorsunuz sonuçta, bence kesinlikle kabullenmeyin. iki isim koyun içiniz rahat etsin. sizin evladınız söz hakkı da eşinizle birlikte sizindir. anne babanın, kayınpeder kayınvalidenin değil. ne çirkin şu baskılar yaa acayip kıl oluyorum nasıl bir ego tatminidir saçmalık.
ilk çocuğunuzun ismini de siz seçmişsiniz ama eşiniz de beğenip onaylamış. şimdiki çocuğunuza da ikinizin birlikte isteyeceği bir isim vermeniz gerekir.
kimseye kulak asmayın, bu sizin çocuğunuz, karnınızda taşıyan bir ömür bakacak olan sizsiniz ve bir ömür ona seslenirken içinizde bir burukluk olması, hep bir ahh çekmeniz hiç de adil değil.
eşinizi tatlı bir dille ikna edin bence...

Arkadaşlara katılıyorum Ahmet bence de güzel isim . Üstelim inanın bebiş doğunca adı saçma sapan bile olsaydı size hoş ve anlamlı gelirdi. Bebeğiniz şimdiden hayırlı olsun . Sağlıkla buyutun

Bebeğin cinsiyeti kesin erkek mi?erkekse bence aglayin yada ağlama numarası yapın erkekler dayanamaz.sizde bir isim bulun yanına bu ismi çok seviyorum kimliğe ahmet yazdiririz deyin.

Ayrica seni çok iyi anliyorum.kayinbabamin adı ali babamın adı ahmet.bu isimleri çok severim hatta bekarken ali koyabilirim bebeğimin adını derdim.ama evlenince niyeyse dünya güzeli isim olsa yine de kaynana kayinbaba ismi itici geliyor:halay:

Eşim hep oğlum olursa Mahir olsun dermiş ama ben bilmiyordum. Hamileyken isim arıyorduk 1 kez Mahir dedi. Ayy iğrenç hiç sevmedim dedim. Bir daha dile getirmedi. Ortak olarak Çağdaş ismini seçtik. Doğuma yaklaşırken öğrendim aslında hayali Mahir adında oğlu olmasıymış. Doğumdan sonra nüfus çıkarmaya gidecekti o lohusa halimle ve yağmurda sırılsıklam ıslandığım halde gittim onunla i. Nüfus çok önemli illa ben de olacağım dedim. Memur kağıt uzattı adını arkasına kendi el yazınızla yazın dedi. Çağdaş Mahir yazdığımda ikimiz de ağlıyorduk...

Çocuk benim çocuğum olduğu kadar onun da çocuğu ve bu ölümlü dünyada son nefesime kadar yanımda olacak kişiyi mutlu edemedikten sonra hayatın ne anlamı var :)

merak ettim konu sahibi bebişin cinsiyeti belli oldumu

sanki biz karar veriyoruzda ne oluyo eş onaylamayınca yine olmuyo :) yani sizdede ilki mutlaka eşiniz onayladığı için olmuş :) bizde kız olursa efe erkek olursa ece demiştik ben rüya gördüm rüyamda biri bana sakın efe koyma diyordu. eşime söyledim bakarız ederiz dedi. sonra kzımız oldu ece koyduk. daha 5 günlükken tv de isim analizi yapan bi adama denk geldim gelmez olaydım :D 3 harflı isim koymayın hele e ile başlayıp e ile biten hiç koymayın demişti değiştirelim diye tutturdum eşim saçmalama dedi. kızım tam da adını yaşıyor gerçekten. şimdi ikinciye hamileyim eşim diyo kız olursa sen koy erkek olursa ben koyayım ee diyorum ne koycaksın efe diyo hayır diyorum. kısa istiyosan ali koyalım diyorum neymiş ali ali annesinin babasının ismiymiş onu koyarsak babası babasının ismini niye koymadık dermiş. dıdının dıdısı. mert diyo o da soyadımızla ulama oluyo yani sonu açık bi isim koymamız lazım. bizdede onun tartışması sürüyor ne olcak bilemedim

Back