Doğuma Hazırlık İsim konusunda fikir

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sevdicicegim

ANNEYİM MUTLUYUM :)
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
475
89
643
39
İstanbul
Merhaba arkadaşlar nasip olursa bir kızım olacak ama isim konusunda kararsız kaldım ben hamile olmadan önce gülce ismini duymuştum çok hoşuma gitmişti şimdi kızım olcağını öğrendiğimden beri gülce diyorum başka isim içime sinmiyor :) ama ileriki yaşamında karıştırılırmı günce birce v.s gibi.. Soyismimiz uzun ve ikinci isim bana gereksiz geldiği için tek isim koyacağız fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olacağım💕

Soyisim uzun ise kısa isimlere odaklanın. Kızcağız 1 saatlik sınavda 10 dakika ismiyle uğraşmasın ileride.

Afra, Liya, Lina, Meyra, Dilya, Alya, Ela, Mira, Suara (şura).. neyse bunları zaten beğenmezsin :)

Soyisim uzun ise kısa isimlere odaklanın. Kızcağız 1 saatlik sınavda 10 dakika ismiyle uğraşmasın ileride.

Afra, Liya, Lina, Meyra, Dilya, Alya, Ela, Mira, Suara (şura).. neyse bunları zaten beğenmezsin :)
Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim :) kısa isim olmasına özen gösteriyorum yalnız sizin yazdıklarınızda güzel ama biraz sanki bu ismi beğenmedim bunları düşün deyip süslemek gibi olmuş biraz çelişkili olmuş sanki 🤭 gülce 5 harfli sizin yazdıklarınızda da 5 harf ve 4 harf var yani 1 harfi yazarken zorlancaksa zorlansın artık isim karışıklığını düşün onu düşün iyice beynim sulandı 😁

Yok 1 harf muhabbeti değil, ikinci isimden ötürü yazmıştım, illa olmasın diye. Gülce hoş geliyorsa ismiyle büyüsün.

Çok teşekkür ederim Sıkıntı yaşıyormu isimi ile ilgili bir bilginiz varmı peki 🙈
Sadece bu isim degil ,dilimizde cok ismi karistiriyorlar bence sıkıntı yapmayin sırf bu sebep icin.vurgulu söylendigi vakit ,gayet anlaşılır bir isim.Arkadasimdan da hic duymadim sıkıntı yasadiķlarini.

Sadece bu isim degil ,dilimizde cok ismi karistiriyorlar bence sıkıntı yapmayin sırf bu sebep icin.vurgulu söylendigi vakit ,gayet anlaşılır bir isim.Arkadasimdan da hic duymadim sıkıntı yasadiķlarini.
Çok doğru onuda düşünüyorum aslında karıştırılan çok isimler var işte bir ömür kullancak diye tereddüt ettim 🤦‍♀️🤭ilerde sürekli benim hoşuma gidiyor diye sıkıntı yaşamasını istemiyorum tek isim olcağı için seçme şansıda yok :)

Gülce güzel isim yeğenimin adı gülce ismi gibi çok güler yüzlü sevimli sempatik çok severim çok da güzel Allahım esirgesin Gülce güzel hiç düşünme bence

Yeri gelir Ayşe Ayşen, Esra Esma olarak anlaşılır. Yani en bilindik isimleri bile koysan illa yanlış söyleyen çıkar 😁

Gülce güzel, başka isim arama bence.

Back
X