İsim değiştirme 2017

Pembetokaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2017
96
32
88
28
Merhaba arkadaşlar, 21 yaşımdayım ismimi değiştirmek istiyorum sabah nüfus müdürlüğüne gidip bilgi alacağım şuan tek bir adım var, onu değiştirip 2 isim yazdırabilir miyim? Biri kullanmak istedigim isim ötekiyse rahmetli dedemin beni çağırdığı isim
Dilekçeyi kime vereceğim?
Kaç şahit gerek? Şahitlerden 1 tanesi hazır kendisi çocukluk ve okul arkadaşım, davanın avukatsız olmasını istiyorum? Mahkemeye yarın yada öteki gün dilekçe vereceğim, dilekçe verirken para isterler mi?
Dava ne zaman açılır, ne zaman görülür ve ne zaman sonuçlanır?
Bana ne kadar tutar?

Bunun için üye oldum, yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

hic bilgim yok nette degistirenlerin nasil yol izledigine bak yada mutlaka devletin resmi sitesinde isim degistirme nasil yapilir yaziyordur arastir yada nufus mudurlugunden bilgi al

hic bilgim yok nette degistirenlerin nasil yol izledigine bak yada mutlaka devletin resmi sitesinde isim degistirme nasil yapilir yaziyordur arastir yada nufus mudurlugunden bilgi al

Bugün gidip öyle yapacağım? Şahitler ne söylemeli ne konuşmalı inanırlar mı? Sitede isim değiştiren yada isim değiştiren tanıdığı olan yok mu?

Bu başlığı açtıktan 6 ay sonra ismimi değiştirdim. Yardımlarınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…