• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları ishal

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

papryrus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2009
100
0
96
Kocaeli
mrb alyam 4.5 aylık hersey cok güzel gidiyordu taki gecen haftaya kadr bir haftadır ishal doktorumuz normal dedi ama ben deli olucam ne yaptıysam bir türlü gecmedi böyle sorunu oanlar varmı ne yapmalıyım yardım lütfennnn

ishal için ilaçlar satılıyor ama bebeklere yarar mı bilmem bildiğim kadarıyla nişastalı yiyecekler mesela patates püresi yedir pirinç lapası yedir faydası olur

canım belki de normaldir. ek gıdaya geçtiniz mi? doktora güven bence

geçmiş olsun canım. benim kızım da beş buçuk aylık.4-5 gündür ishal.ateş ya da kusma yoktu çok şükür.ben de muz püresi,şeftali suyu verdim.hatta nişasalı su ver diyenler oldu.ama doktor tavsiye etmedi.pazar günü acile götürdük. tahlil yapıldı. amipli dizanteri olmuş.ilaçları kullanıyoruz.doktor bize amipli dizanterinin tahlilde bazen çıkmadığını söyledi.ama bizim tahlilde çıktı malesef. yarın yine doktora götüreceğim.2 gündür ilaçları kullanıyoruz ama fayda görmedik. inşallah sizinki önemli birşey değildir. ama içine sinmiyorsa başka bir doktora daha göstersen iyi olur yavrucağı.

Canım ishalde kusma ateş iştahsızlık yoksa çok sorun olmuyor ayrıca bol sıvı almasına çok dikkat et aynı durumu kızımda yaşamıştım 7 aylıktı dr kesinlikle ilaç kullanmamamızı bol sıvı yoğurt patates yani nişastalı gıdalar önermişti 20 gün falan sürmüştü sonunda 2 dişi çıktı ondandır diye düşündük.

herkeze yorumları için tesekkür ederim .içime sinmedi ve baska dr. götürdüm tahlil yapıldı ve lökosit oranı orta yogun cıktı ilaca baslattı.ishal de hiçde yabana atılamayacak birşey..
bütün yavrucakları allahım korusun:)))

tekrar geçmiş olsun.iyiki götürmüşsün doktora.gerçekten ishal deyip geçmemek lazım.ben de eşimi doktora götürürken zor ikna etmiştim. şimdi iyiki ısrar etmişsin diyor.bizimde tahlilimiz tekrarlandı.lökosit 6-8 çıktı.ilaca devam ediyoruz. size hangi ilacı verdi.biz 7 gün daha fragyl ve reflor kullanacağız.

Back