Hanımlar merhaba , çocuk öncesi kurumsal iyi bir firmada yıllarca çalıştım fakat sonrası ailem ve eşimin ailesi yaşadığım şehirde olmadığı için ve ardi ardına talihsizlikler yaşadığım için iş hayatına geri donemedim . Çok çaba harcadım başlarda Kpss ile atanmaya çalıştım sonra olmayınca özelde aradım referansla basvurudugum yerler bile son anda beni almaktan vazgeçti hep bir talihsizlik işlerim olmadı ve artık yaş 48 e geldi başvurularıma dinmuyorlar bile. Fakülte arkadaşlarım çok iyi yerlerde iken ben yerimde saydığımı hissediyorum , çok bunalımlara girdim ama sonunda kabullendim yaş 50 ye geliyor ve özelde bu saatten sonra bu kadar ara vermiş biri iş bulamaz . Bir yandan da bu saatten sonra sabah 8 akşam 6 işte calisacagima hobimden para kazanayım esnek çalışma saatim olsun vs fikirleri gelişti . Resim , fotoğrafçılık, pilates yıllardır kurslara gidip yaptığım sevdiğim şeyler ama fotoğrafçılık artık eskisi gibi karlı değil , resim pilates ye kendime güvenemiyorum, teknolojiyi seviyorum online alışverişi de , dolaptan satış yapmayı da çok seviyorum acaba e ticaret mi yapsam diye düşündüm , bana fikir verebilir misiniz ? Hangi ürünü nerden ucuza alabilirim ve gerçekten e ticarette bana az da olsa para kazandırabilir ?? İş fikirleri de verebilirsiniz gerçekten kendimi çocuğum da buyudukten sonra iyice ise yaramaz hissettim ve bir şeyler yapmak istiyorum .