Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri İŞE YARADIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM Plan'ım

hangi fotoğraftaki kadar canım cm olarak ölçtünmü?
ya matem ben cm olarak ya ölçemiyorum yada :=

ben büyüdüğünü gözlerimle görüyorum ellerimle hisseiyorum ama cm olarak aynı daha 82,,,

ya matem ben cm olarak ya ölçemiyorum yada :=

ben büyüdüğünü gözlerimle görüyorum ellerimle hisseiyorum ama cm olarak aynı daha 82,,,
evet masaj yapınca bariz dolgunlaştıklarını hissediyorum bende..ama cm olarak aynı..sanırım gerçek sonuç için cm olarakda büyümeli..bu arada paylaştığın fotoğraftaki gibiyse göğüslerin çok iyi

canım oradaki fotoğraf biraz oynanmış bir fotoğraf. hani nasıl anlatayım büyüklük anlamında değil de renklendirme vb anlamda. o yüzden çok hoş duruyor demi:) boyut olarak hemen hemen aynı ben foto çeksem o kadar seksi durmaz ama:))

keşke fotoğraftaki kadar göğsüm olabilseydi...yani alt taraf daha dolgun belki ama üzerine sutyensiz biraz geniş atlet giyiyorum bildiğin düz küçük bi kız çocuğu gibi..sadece şekli güzel büyürse tek sevindiğim yanı bu olacak.

oyy cnm benm. sen evli değilsin demi yanlış hatırlamıyorsam... yaşantını bilmiyorum ama formdan kaynaklı bir sıcaklık var sana karşı:) o yüzden bi kaç bir şey yazacağım yanlış anlama emi: ) lütfen bunu bir eksiklik olarak görme(göğüslerinin küçüklüğünü). Rabbimin bildiğini bizler bilemeyiz. ki inan ben bu yüzden doğal yolardan bi şeyler yapmaya çalışıyorum. yoksa param da var estetik olabilirim de. ama Allah'ın verdiği elbet en güzelidir. ki ben zaten bu yöntemlerle devasa sonuçlar alacağımızı da düşünmüyorum. yani ne diyorsun hem şükür hemde çaba ne alaka deme. yani çok şükür ki sağlıklıyız elhamdülillah ki gögüsümüzü aldırmak zorunda değiliz. ama biraz daha güzel görünmek istiyoruz. nasıl cildimize bakım yapıyoruz gögsümüzü de bakım yaparak daha diri daha dik ve dolgun belki bu sebep ile de daha büyük göğüs elde ederiz yoksa. 75 iken 90 beden olmaz gibi geliyor:))

banada büyük bi değişim olmayacakmış gibi geliyor evet evli değilim..
istediğimde zaten 75 beden dolgulu bir göğüs..
bazen aman diyip herşeyi bırakıyorum bazende bi azim başlıyorum..
sanırım bi 10 kilo alsam ve 6 ay program uygulasam belki istediğime ulaşırım..
Elbette bunada şükür ama insan üzülüyor yinede..
bu arada forumda konuşup desteğini aldığım kişiler iyiki varlar..sende onlardan birisin.
eskiden tek ben böyleyim sanırdım..
son ölçtüğümde 73-81 cm.
umarım bigün 73-90 yazabilirim

duvar mekiki ve sağ elini soluna sol elini sağına bastırıp sıkmak müthiş dolgunluk veriyor dene litfen

kızlar programıma öğlenleri bir şeker kaşığı çörek otunu bal ya da yoğurt ile karışıtırıp çiğneyerek yemeyi ekledim. bir de spor olarak sandalye den tutanarak kolların desteği ile inip kalkma hareketleri ni de ekledim:))

gelişmeleri de söyleyeyim: belli bir sütyenim var ölçümü takip etmek için. fotoğraf atmamak için zor tutuyorum kendimi. o sutyenimi taktığım zaman yukardan bakınca belli olmazdı bile şimdi dolu dolu yürürken bile nasıl hissediyorum büyüdüklerini....:)))

kayısı yağı bitince mersin yapına başlayacağım. bu arada kayısı yağı tüylenme yapmadı çok şükür

umarım dahada iyiye gider..bende sabahları açkarnına çörek otunu yemeye başladım. .

çörek otu bir mücize aslında matemcim... Efendimizin tavsiyesi... Ölümden Başka her şeye deva diye geçiyor Hadisi şerif te...

çörek otu bir mücize aslında matemcim... Efendimizin tavsiyesi... Ölümden Başka her şeye deva diye geçiyor Hadisi şerif te...
Merhaba WAYMIS, belirtmeden geçemedim sizin eklediğiniz ve beğenmediğiniz göğüs şekli 'damla şekilli göğüs' , 'damla göğüs' diye adlandırılıyor ve birçok kişi esasında o şekle hasta ve hatta bir ara bu şekilde olmaları için ameliyat olanlara bile denk gelmiştim internette.

Aslına ben beğenmiyor değilim CNM evet Dediğin gibi damla Şekli diyorlar ... Belki beden olarak biraz büyük olsa güzel duracak ama çok küçük oldukları için üstü dümdüz duruyor... Ben onun için dedim yoksa bir beden büyük olsa harika olacak biliyorum

Ben de o yönden aynı şekile sahibim de işte... şekil bana da yetmiyor dediğiniz gibi önemli olan boyu

Ben de o yönden aynı şekile sahibim de işte... şekil bana da yetmiyor dediğiniz gibi önemli olan boyu
Ben planıma devam ediyorum işe de yarıyor cidden tam Başlığım gibi )))))) 84 ölçtüm dün akşam

Kızlarrrrrrrr 84 olduuuuuu alt eminim artık hep aynı diklikte duruyorum 73 üst 84 oldu ))

Kızlarrrrrrrr 84 olduuuuuu alt eminim artık hep aynı diklikte duruyorum 73 üst 84 oldu ))
Çok sevindim canımm :) pes etmek yok! Gerçekten güzel sonuçlar elde edeceğiz buna bende inaniyorum :) Bu arada benimde Göğüs şeklim öyle ve bende ameliyat Olmayı çok istemiyorum yani benim istediğim Göğüs boyutu o kadar çok değil doğal yollarla ulaşırım diye umut ediyorum. Göğüslerimi aslında çok beğeniyorum ama işte keşke biraz daha büyük olsalardı

inşallah cnm benim inşallah....

hele şükür mersin yapına başladım dün akşam. kızlar mersin yapı viks gibi kokuyor. mentollü. baya farklı geldi bana. hani diğer yapplar eline alınca hemen hemen aynı hissi oluşturuyor bir kokusu farklı oluyor ama bu mersin yağı uçucu bir yapıya sahip sanırım:) eline aldığında yağ gibi hissettirmiyor insana.. dur bakalım neler olacak. ama maalesef yağlar çok küçük oluyor. 20ml. 10 gün felan sürer diye düşünüyorum bitmesi...

Inşallah güzel sonuçlar anlatırsın bize

Inşallah güzel sonuçlar anlatırsın bize
inşallah canım . ikinci gün hani bir şey hissetmiyorum ama normalde günde iki kez masaj yapıyordum bu aralar bire düşürdüm. bir an önce gene 2 ye çıkartmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…