Ayy canım ne tatlı çizmişsin
bende yazdığın bu sporların faydalı olduğunu düşünüyorum özellikle duvar şınavı dediğimiz dik bi köşede yapılan..
senin yaşadığının aynısını bende yaşadım..bi zamanlar 70-78 çıkıyordu ölçüm..
Peki şuan programında tam olarak neler var.?
hemen anlatayım cnm bu sefer pek bir azimliyim umarım pes etmem.
1. Şerbetçi otu, rezene, anason, ısırgan otu, adaçayı bı aldım ve bir tencere koydum ve bu karışımı 5-6 dk kaynattım. Soğumasını bekledim. Sonra buzluğa atmak için buzluk aparatları oluyor ya onları doldurdum buzluğa attım. Dondu. Her akşam işten eve gidince buz eriyene kadar göğüslerimin etrafında gezdiriyorum.
2. Herkesin yaptığı şerbetçi otu kremine ilave olarak çörek otu yağı ve tarçın yağı ilave ederek yaptım ve buz masajından sonra sürüyorum. Yatana kadar öyle kalıyor göğüslerim. NOT: sutyen takmıyorum. Eve gelen giden olmazsa.
3. Gece yatmadan önce çilek yağını elime alıyorum yedirene kadar masaj yaparak sürüyorum.(aynı zamanda bu yağ çok güzel kokuyor hem cildi gerginleştirme ve diri tutma özelliği de varmış. Göğüs de büyütüyormuş. Ben bu üç özelliği için de sürüyorum. şerbetçi otunun kokusunu gideriyor(malum evliyim akşam eşimle aynı yatakta otumsu otumsu kokmak istemem)
4. Gün içerisinde de adaçayı ve hayıt tohumu içiyorum. Çalıştığım için İş yerlerinde bilirsiniz çay ocaklarında adaçayı bitki çayı olarak bulunur. Bende ondan yararlanıyorum. Hem Gün içinde birden fazla siyah çay içmemiş oluyorum hem de göğüs büyütmek için adaçayı top 10 da yer alıyor biliyorsunuz
5. Ha bir de önemli olduğunu düşündüğüm K.Ü.Ç (kara üzüm çekirdeği) bunu da aktardan aldım kilosu 30 TL ben 10 TL lik aldım onu da çektirdim. Her gün 2 kez bir tatlı kaşığı alıp yoğurda karıştırıp yiyorum.(sabah- akşam) Okuduğuma göre bu küç yoğurt yada süt ile alınırsa etkisi daha fazla oluyormuş.
6. Bahsettiğimin egzersizleri yapıyorum. Bunu da iş yerinde wc ye falan gittiğimde yada mescitte namaz kıldıktan sonra hemencecik yapıveriyorum. 10 dk sürmüyor bile.
7. Bunları yaparken de Allah’tan isteyerek yapıyorum. Dua ediyorum Rabbim sen yardım et diye. Ya şafi çekerek yapıyorum. Çünkü ben bunları tamamen eşime güzel görünmek için yapıyorum dışarı güzel görünmek için ya da dekoltem güzel görünsün diye değil. zaten tesettürlüyüm.
Bakalım dediğim gibi bu sefer azimliyim. Azimli olmamın nedeni de yarım yamalak yaptıklarımla bile 3-4 cm büyüme var ise düzenli uğgulamalarla baya büyür gibi geliyor