Merhaba ben de 23 yaşındayim. Göğüslerim 75 dolguluda bile yüzüyor. Bu zamana kadar büyütmek için bir şey yapmadim ama artik yapmak istiyorum. Şerbetçi otu ile hayıt tohumu aldım. Daha kullanmaya başlamadım. Yazılanları okuyunca çok heveslendim. Ilk olarak neye Nasıl başlamam gerektiğini söylerseniz çok mutlu olurum. Çok büyük bi göğüs beklentim yok. Sadece 75 dolgusuz dolsun yeter.
Hiç göğüsum yok ve rahatsız oluyorum. Boyum 172, kilom 50 omuzlar geniş ama göğüs 75 dolguluda bile yok
lütfen yönlendirirseniz sevinirim :))
WAYşimdipost: 40554150 .!.:canım benim yapacağın en güzel şey proğram yapmak ve bu programa uymak. maalesef ki bizim denediğimiz yöntemler mucize dokunuş gibi olmuyor. zamana ihtiyacın var. hemen pes etme:) proğramında olmazsa olmaz sana üç tane şey öneririm.
1: masaj(soğuk masaj olursa kesinlikle daha iyi olur) bizler genelde bu masajı hem kolay olması için hemde yağların faylarını kullanmak için bitkisel yağ yada yağtığımız kremlerle yapıyoruz. masaj yap da tercih senin nasıl yapmak istediğine kara ver:)
2: KÜÇ yani kara üzüm çekirdeği. günde bir iki tatlı kaşığı çekilmiş kara üzüm çekirdeği tüket. okumuşsan bilirsin avakado,ceviz,hurma ,nar vb gıdalar tüketmek işe yarar:)
3: bitki çayları tüket. almışsın zaten şerbetçi otu hayıt tohumu, ada çayı ısırgan otu vb bu konuda etkili çaylar tüket günde 1 en fazla 2 fincan:)
en en en önemli şey ise düzen ve sabır. düzeni bozmayacaksın v3e sabırlı olacaksın ki sonuç alabilesin:))
cevap 1: bence buz dolabında kalmasında bir mahsur yok. Ama illa biz dolabında kalmasa da olur diye düşünüyorumBen şimdi şerbetci otu kaynattim, az bir şey adaçayı kaynattim. Bunlarin suyunu birbirine karıştırdım. Içine çörek otu yağı kattım, biraz da tarçın. Bu karışımı buz torbasina koyup dondurucuya attim.
bir de şerbetci otundan kalanlari blendirdan geçirip kremle karıştırdım.
Soru 1) krem karışımı buz dolabinda mi saklayacagiz?
Soru 2) 8 de buz 10 da krem yaparsam fazla mi olur?
SORU3) çok oldum biliyorumÖzür dilerim Amaaa... bunlari yapmakla iyi yaptim mi? :)
C
cevap 1: bence buz dolabında kalmasında bir mahsur yok. Ama illa biz dolabında kalmasa da olur diye düşünüyorum
Cevap2: yok olmaz. Zaten büyüme sağlanması günde en az 2 defa olursa daha belirgin oluyor bence:) çünkü ben bu aralar üşendiüimden bir kez yapıyorum az geliyor ;(
Cevap3: aşk olsunburda biz birbirimizden destek alacağız tabiki... Ne zaman kafana bi şey takılsa sor tabi ama bende işte yaptıklarım kadarıyla biliyorum keşke daha tecrübeli olsam ))
Hadi kolay gelsinÇok ama çok teşekkür ederim :) bakalım işe yaricak mi? :)
(Annem Çıldırdığımı düşünüyor)
Evet canım harikaMerhaba arkadaşlar. Yeni konu açmak istemedim,burdan yazayım dedim:)
Yaklaşık 2 haftadır bir program uyguluyorum ve işe yaradığını düşünüyorum.
Programım;
*Günde 1 fincan rezene veya adaçayı içmek. ( Yaşınınız 18 ve üstü ise ikisinide aynı gün içebilirsiniz.)
*Düzenli masaj yapmak.
*Yatmadan önce şerbetçi otu kremi sürmek.
*Yine yatmadan önce duvar şınavı çekmek.
Duvar şınavı gerçekten işe yarıyor. Göğüslerimin şekil aldığını ciddi anlamda hissediyorum.
Siz bu programa tahin-pekmez karışımı yemeyi ekleyebilirsiniz.(Fazlası olanlar için önermem,zira kaş yaparken göz çıkarmayalım:)) Ve ayrıca bir yağ alarak(mersin,anason,çörekotu,çilek vs. size kalmış bir şey) günlük masajınızı yapın.
Gerçekten işe yarıyor,şu an göğüslerim çok ağrıyor.
Gelişme gördükçe daha bir azimle yapıyorum,lütfen sizde bırakmayın,umutsuz olmayın:)
Benim bildigim aslinda onlarin regli düzenli yapmasiBu arada bir bilgi daha vermek istiyorum.
Ben 18 yaşındayım. Ve sanırım rezene ve adaçayı reglimi geciktirdi. Yani hala olmadım. Çayları 15 gün kullanıp 1 hafta ara vererek kullanmanızı öneriyorum. İyi geceler:)
canım bence senin yaşın itibari ile sadece masaj ve spor yapsan bile yeter bence:) zaten büyür inşBu arada bir bilgi daha vermek istiyorum.
Ben 18 yaşındayım. Ve sanırım rezene ve adaçayı reglimi geciktirdi. Yani hala olmadım. Çayları 15 gün kullanıp 1 hafta ara vererek kullanmanızı öneriyorum. İyi geceler:)
Pek araştırmadim ama ondan olduğunu düşünüyorum:)Benim bildigim aslinda onlarin regli düzenli yapmasi
İnşallah:))canım bence senin yaşın itibari ile sadece masaj ve spor yapsan bile yeter bence:) zaten büyür inş
yaşınız 27 mi :) ben 20 yim bende de etkili olur sanırım :)evet kızlar sizlere bir iyi bir de kötü haberim var. kötü olan... bir haftadır hiç bir şey yapmıyorum ondan önceki bir kaç hafta da düzenim bozuldu planımda kaçırdığım maddeler olmuştu. bu kötü olan ...
ama güzel olan bu bir kaç hafta boyunca göğüslerimde hiç küçülme olmadı..:))))))))))) aksine hala büyümeye devam ediyor gibi. banyo yaparken falan inanamıyorum göğüslerime. bunlar benim mi diye:))) azim azim ... düzen düzenn....
kaldığım yerden devam edeceğim. en son mersin yapı kullanıyordum bitmek üzere o . aslında bitmez di daha da geçen gün şişeye elim değdi ve bir kısmı döküldü. şimdi onu günde iki kez olmak üzere masaj yolu ile sürmeye devam edeceğim. bitince susam yağına geçmeyi düşünüyorum... geri kalan her şey ilk günki gibi devam. yemeceler içmeceler spor kısmı:) ben sadece masaj için kullandığım yağı değiştiriyorum....
şu an büyüme 6 cm olarak kaydedildi:)
Hmm. Ama sen tüm denedikleriden cm elde ettin değil mi ? yani mutlaka büyümüştür biraz ?Yaklaşık bir aydır hiç bir şey yapamıyorum canım onun için de ileteceğim gelişme olmuyor mAlesef.... Başlamak istiyorum ama mAlesef henüz başlayamadım. Susam yağına başlayacağım
evet canım 6 cm kadar büyüme elde ettim. ama şimdi cm olarak 82 geliyor. sanki bir kaç cm indiler.Hmm. Ama sen tüm denedikleriden cm elde ettin değil mi ? yani mutlaka büyümüştür biraz ?