Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri İŞE YARADIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM Plan'ım

WAYMIS

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
330
53
37
Planıma uyabilmek için telefonuma hatırlatıcı listesi yaptım...başlangıç yarın
boyut alt:70 üst:78 yaşım:27 kilom:48 bir çocuk annesiyim göğüslerim kız iken de büyük değildi ama emzirme sonrası soldular ve boyutları değişti sol göğsüm küçüldü;(( amacım eşime güzel görünmek

Eklentiler

• image.jpg
    175,8 KB · Görüntüleme: 747
Böyle istihbarat görevlisi gibi konuştum. telefonuma kurduğum için bana hatırlatma yapıyor çayını iç(günde iki defa hayıt tohumu) sabah: rezene öğleden sonra: ısırgan

5 defa spor yap: sağ elimi sola bastı sol elimi sağa bastır

birde akşam yatarken çörek otu ile masaj
eğer fırsatım olursa öğle arası da yapıyorum ama bu pek düzenli olmuyor. akşam yatarken muhakkak masaj yapıyorum...

desteklerinizi bekliyorum

15 gün oldu bu işe başlayalı. hatta bu yukarıda yazdığım planı 10 gün felan oldu tam uygulayalı. 2 cm değişme var. ama bu büyüdüğü için değil de sanki dolgunlaştığı için oldu. sol göğsüm kesin büyüdü sağ da baya bi dolgunlaştı... bu aralarda gögsülerim sızlıyor sanki büyüdüğünü hissediyorum :)) ayrıca bu gün şerbestçi otunu hele şükür buldum. akşam bu ot ile kremimi de yapıcam. onu da başlıyorum bugün. hadi hayırlısı gelişmeleri söylerim zatiii:))))))))))))

şimdi alt 70 üst 80:)

çörek otu ile nasıl masaj yapıyorsunuz onu anlayamadım ilk defa sizden duyuyorum bunu :)

Mrb cnm su an bnde corek otu yagni kullanali 3 gun olucak surunce sizliyolar bide bol surdum bndr sizin gibi kizimi emzirince gogslerim soldu ve cok cirkin bnde.buyutmyr calsylrum su an cok yanyolar :)

Mrb cnm su an bnde corek otu yagni kullanali 3 gun olucak surunce sizliyolar bide bol surdum bndr sizin gibi kizimi emzirince gogslerim soldu ve cok cirkin bnde.buyutmyr calsylrum su an cok yanyolar :)
cnm düzenli olmak lazım birde sağ elini sola batır 10 a kadar say sol elini sağa bastır 10 a kadar say bu bir hareket. bunu en az günde 50 tane çeşitli zamanlarda yapmaya çalış. 10 sabah 10 öğleden sonra gibi...

çörek otu yağı kıllanma yapıyor ama maalesef ben bıraktım. şerbetçi otu kremi yapacağım. şerbetçi otunu bir çorba kaşığı alıyorsun çok az da su koyuyorsun kaynatıyorsun onu yağsız bir krem le karıştırıp her akşam iki kez(saat 22:00 ve 12:00 gibi) sürüyorsun. bir de gece yatmadan bir bardak çayını içiyorsun. kremi sürerken masaj yaparak sürersen daha iyi olur:)

Saol cnm bilgilendrdgn icin

Spor dediğin de masaj galiba ? Gogus egzersizleri toparlıyor gogsu, ben bir ara yapmıştım, az da olsa farketmişti. Çok zaman almıyor ama hep unutuyorum.

Spor dediğin de masaj galiba ? Gogus egzersizleri toparlıyor gogsu, ben bir ara yapmıştım, az da olsa farketmişti. Çok zaman almıyor ama hep unutuyorum.
SPOR DİYE ANLANDIRDIĞIM ŞEY SAĞ ELİMİZİ YUMRUK YAPIP SOL ELİMİZE BASTIRIP 10 A KADAR SAYMAK SONRA SOL ELİMİZİ YUMRUK YAPIP SAĞA BASTIRIP 10 A KADAR SAYMAK. BU BİR HAREKET OLARAK SAYARSAK GÜNDE NE KADAR YAPABİLİRSEM GÜNÜN BELLİ SAATLERİNDE 10 KEZ FELAN YAPIYORUM 40-50 TANE OLUYOR GÜN İÇİNDE

VALLA CNM HAYAT TELAŞI DESEM İNANIRMISIN? ASLINDA İŞE YARIYORDU. AMA AKŞAMA KADAR YORGUN OLUP Bİ AN ÖNCE UYUMAK DAHA TATLI GELİYOR. KREMLER SÜRÜP MASAJLAR YAPMAK ZOR GELDİ. ASLINDA ÇOK UZUN SÜRMÜYOR AMA.. İŞE DE YARIYORDU. BİRAZDA ŞU BENİM HEVESİMİ KIRDI. BBİR KAÇ GÜN UNUTUP SPORUMU YAPMAZSAM BİR SOLGUNLUK HİSSEDİYORUM. DEDİM Kİ KENDİ KENDİME BUNU SÜREKLİ YAPARSAM MI BÜYÜR YA BIRAKINCA BOŞA GİDER DE ESKİ HALİNE DÖNERSE DİYE DÜŞÜNDÜM. BİRAZ DA EŞİMİN BUNU HİÇ SORUN ETMEMESİ BENİ RAHATLIĞA SEVK EDİYOR.. VEL HASILI KELAM YAPAMAZ OLDUM ÇIKTIM

eee dewamını getirmemşişsiniz
TEKRAR BAŞALDIM BEN MACERAMA:)))))))))))))))))))))))))))))) HEMDE ÇOK SIKI. AMA ANLAMADIĞIM BİR DEĞİŞİKLİK VAR BEN OZAMAN ÖLÇÜLERİME 70-78 YAZMIŞIM AMA ŞİMDİ ÖLÖÜYORUM 75-82 GELİYOR. YA O ZAMAN YANLIŞ ÖLÇTÜM YA DA ŞİMDİ pp AMA ŞUNA EMİNİM O ZAMANDAN BU ZAMAN A GÖGÜSLERİM BAYA BAYA BAYA BÜ
BÜYÜDÜ. DOLGUNLAŞTI VE ŞEKİL ALDI. KARŞIDAN BAKINCA Bİ,LDİĞİN GÖGÜS VAR YANİ:))) AMA SADECE ÜSTTEN BAKINCA BİR KÜÇÜKLÜK VAR . GÖGÜS ŞEKLİ DİYE BAŞLIK AÇMIŞTIM ORDA DA SORDDUM O KISIM NASIL BÜYÜR ACABA? NEYSE DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM KIZLAR SORULARINIZ VARSA DA TABİKİ MEMNUNUİYETLİKLE YANITLARIM. YENİ ŞEYLER DE KATTIM PROĞRAMA.. ÇIKARTTIKLAIRM DA VAR TABİ

ÇATLAĞIN OLDU MU DOGUMDA BENİM VAR YIRTIK GİBİ KİMİSİ NEYLE GEÇİRDİN

ÇATLAĞIN OLDU MU DOGUMDA BENİM VAR YIRTIK GİBİ KİMİSİ NEYLE GEÇİRDİN
yok cnm çok şükür benim çatlağım olmadı.. ama hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden sonra her banyodan sonra tüm vücudumu bebek yapı ile yağlardım. olmadı çok şükür. zaten çok kilo da almadım ben. toplam 10 kilo almıştım. bildiğim kadarıyla pek bir şeyle geçmğiyor onlar. keşke hamile iken kakoa yağı ya da benim gibi bebek yapı falan kullansaydın daha az çatlaığın olurdu benim yengem de benim gibi yaptı o 30 kilo almıştı ama onunda çatlağı yok denebilir.

aklıma ne geldi kızlar. şimdi ben göğüs egzersizleri de yapıyorum. şekillerini çizmeye çalıştım. pek olmadı ama:))) bunlardan dolayı sırt kaslarım gelişmiş ve büyümüş olabilir. haliyle göğüslerim de ... yani her iki taraflı bir gelişme ve büyüme. hem sırt hem göğüs ... bunları göz önüne alırsak göğüslerim 78 den 82 ye bir gelişme olmuş oluyor sırt ölçüm de 70 den 75 e...
bu arada kilo aldım 1-2 kilo:))
... sizce de haklı değil miyim???????????

Eklentiler

• IMG_4504.JPG
    108,2 KB · Görüntüleme: 289
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…