Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri İŞE YARADIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM Plan'ım

Ayy canım ne tatlı çizmişsin
bende yazdığın bu sporların faydalı olduğunu düşünüyorum özellikle duvar şınavı dediğimiz dik bi köşede yapılan..
senin yaşadığının aynısını bende yaşadım..bi zamanlar 70-78 çıkıyordu ölçüm..
Peki şuan programında tam olarak neler var.?

hemen anlatayım cnm bu sefer pek bir azimliyim umarım pes etmem.
1. Şerbetçi otu, rezene, anason, ısırgan otu, adaçayı bı aldım ve bir tencere koydum ve bu karışımı 5-6 dk kaynattım. Soğumasını bekledim. Sonra buzluğa atmak için buzluk aparatları oluyor ya onları doldurdum buzluğa attım. Dondu. Her akşam işten eve gidince buz eriyene kadar göğüslerimin etrafında gezdiriyorum.
2. Herkesin yaptığı şerbetçi otu kremine ilave olarak çörek otu yağı ve tarçın yağı ilave ederek yaptım ve buz masajından sonra sürüyorum. Yatana kadar öyle kalıyor göğüslerim. NOT: sutyen takmıyorum. Eve gelen giden olmazsa.
3. Gece yatmadan önce çilek yağını elime alıyorum yedirene kadar masaj yaparak sürüyorum.(aynı zamanda bu yağ çok güzel kokuyor hem cildi gerginleştirme ve diri tutma özelliği de varmış. Göğüs de büyütüyormuş. Ben bu üç özelliği için de sürüyorum. şerbetçi otunun kokusunu gideriyor(malum evliyim akşam eşimle aynı yatakta otumsu otumsu kokmak istemem)
4. Gün içerisinde de adaçayı ve hayıt tohumu içiyorum. Çalıştığım için İş yerlerinde bilirsiniz çay ocaklarında adaçayı bitki çayı olarak bulunur. Bende ondan yararlanıyorum. Hem Gün içinde birden fazla siyah çay içmemiş oluyorum hem de göğüs büyütmek için adaçayı top 10 da yer alıyor biliyorsunuz 
5. Ha bir de önemli olduğunu düşündüğüm K.Ü.Ç (kara üzüm çekirdeği) bunu da aktardan aldım kilosu 30 TL ben 10 TL lik aldım onu da çektirdim. Her gün 2 kez bir tatlı kaşığı alıp yoğurda karıştırıp yiyorum.(sabah- akşam) Okuduğuma göre bu küç yoğurt yada süt ile alınırsa etkisi daha fazla oluyormuş.
6. Bahsettiğimin egzersizleri yapıyorum. Bunu da iş yerinde wc ye falan gittiğimde yada mescitte namaz kıldıktan sonra hemencecik yapıveriyorum. 10 dk sürmüyor bile.
7. Bunları yaparken de Allah’tan isteyerek yapıyorum. Dua ediyorum Rabbim sen yardım et diye. Ya şafi çekerek yapıyorum. Çünkü ben bunları tamamen eşime güzel görünmek için yapıyorum dışarı güzel görünmek için ya da dekoltem güzel görünsün diye değil. zaten tesettürlüyüm.

Bakalım dediğim gibi bu sefer azimliyim. Azimli olmamın nedeni de yarım yamalak yaptıklarımla bile 3-4 cm büyüme var ise düzenli uğgulamalarla baya büyür gibi geliyor

Tebrik ederim canım programın hem yoğun hemde biraz çabayla uygulanabilir..
Bu sefer gerçek bi sonuç elde edecekmişsin gibi geliyor,hadi hayırlısı

Tebrik ederim canım programın hem yoğun hemde biraz çabayla uygulanabilir..
Bu sefer gerçek bi sonuç elde edecekmişsin gibi geliyor,hadi hayırlısı
ayne cnm. baya bi okudum bu konu adına çoğunluk buz masajından ve küç ten memnun. bizim burdakilerde şerbetçi otu revaçta. bende hepsini bir plan yaptım. tabi sarkmaması ve diri durması da lazım spor şart:)

e sen neler yapıyıorsun . bıraktım deme nolur...

Bazen umutsuzluğa kapılıp hepten bırakıyorum..hiç yapmıyorum.
Henüz uygulamaya geçmemiş planım ise şöyle;

-Sabah akşam 20 dk.masaj
-şerbetçiotunu kaynatıp suyunu buz kalıplarına koydum.öylece duruyorlar..onu sabah akşam masaj sırasında uygulamak.
-Hergün 2 bardak bitki çayı içmek(şerbetçiotu veya hayıt)
-Kendi yöntemlerimle yaptığım şerbetçiotu yağıyla masaj yapmak.Geceleri asla o fazlalık sutyenle uyumamak..
-Hergün yarım saat sadece göğüs sporları yapmak.(elleri birleştirip sıkma,lastikle hareketler ve duvar şınavı gibi)
-Haftada 3 er defa avakado, ceviz ,kuruüzüm tüketmek.
-Boyum 1.63 kilom 51 şuan..bunları yaparken bi an önce kilo alıp 55-56 olmak istiyorum.

İşte bunları yapınca günlük 1.5-2 saatim zaten gidiyor.Düzenli olmadanda hiçbir faydası yok.Günlük rutin haline gelebilseler keşke.

Haklısın düzenli olmazsa Boşa Kürek çekmek gibi bir şey oluyor...

ama biliyor musun proğramlarımız da benziyor:) ben dün İngilizce sitelere de baktım. fazlaca yerde masajdan bahsediyor. en etkili yöntem masaj. yani oradaki damarları harekete geçirtmek. youtube self massage breats dersen bir çok masaj teknikleri de var. onlara da bakman iyi olur. bu ara sürekli o tarz şeyler izliyorum:))))

2 kutu şerbetçi otu kremi bitti kızlar. dolgunluk harika gidiyor. spor yapmış olmam harika bir göğüs şekline kavuşturdu beni. dimdik. ve şekil aldı. karşıdan bakınca göğüs olduğu belli. eönceden hiç yok gibi idi ama şimdi gayet belirgin:) bu arada bir iki hafta şerbetçi otu kremi yapmayacağım. kayısı çekirdeği yağı sürdüm dün gece sabah semserti göğsüm:) dolu dolu. bu aralar deneme yanılma yapacağım. karışı değil teker teker kullancağım yağları bakalım hangisi daha çok etki edecek?

Canim benimde harika gidiyor o fotograftaki kadar oldu :) sakin kayisi sürme tüyleri coğaltıyor benden demesi

Serbetci otuyla kremi nasil yapiyorsun peki?

Canim benimde harika gidiyor o fotograftaki kadar oldu :) sakin kayisi sürme tüyleri coğaltıyor benden demesi
ZATEN SÜREKLİ SÜRMEYECEĞİM CNM DENEME YANILMA YAPAACAĞIM. AMA İKİ GÜN OLDU SÜRELİVALLA BELKİ DE O KADAR ÇABALAMAM KADAR DOLGUNLAŞTI. SIZLIYIOR RESMEN. TEK KORKUM KALICI OLMAMA İHTİMALİNİN OLMASI

Serbetci otuyla kremi nasil yapiyorsun peki?
CNM BU KONUDA BİR NUMARALI BİTKİ ŞERBETÇİ OTU... GÖGÜSLERİMİZE DİREK UYGULAMAK İÇİN BİZLER KREM DE YAPIYIORUZ. SADECE İÇEN ARKADAŞLARIMIZ DA VAR. HEMEN ANLATAYIM KREMİ: DOLU DOLU BİR TUTAM ŞERBETÇİ OTUNU ALIP UN UFAK EDİYORUM. SONRA ÇOK AZ MİKTARDA SU İLE KAYNATIYORUM VE DEMLEMEYE BIRAKIYORUM. OTUYLA KAYNADIKTAN SONRA KALAN SUYU İLE TERCİHEN VAZALİNE (YAĞSIZ KREME YA DA YAĞLI KREME, NAR ÖZLÜ KREM KULLANIP MEMNUN KALAN ARKADAŞALAR OLDU YADA ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ YAĞI DİYENLER VAR Kİ BU BANADA MANTIKLI GELİYOR:) ) VELHASIL BU KARIŞIMI BİR KREME DAHİL EDİYORSUN. KREMİN ÖZELLĞİNİN PEK ÖNEMİ YOK AMA YAĞSIZ OLAMSI TERCİH. KREME OTU SUYU KARIŞTIDIN İÇİNE KİMYON İLAVE EDEBİLİRSİN Kİ EMİLİMİNİ ARTIRIYORMUŞ:) AYRICA TARÇIN YAĞI DA İLAVE EDEBİLRSİN BU DA EMİLİNİ ARTIRIYOR. SONRA Bİ GÜN BEKLETİP SÜREBİLİRSİN. OTUNDAN RAHATSIZ OLURUM DERSEN Kİ BİR ÇOK ARKADAŞIMIZ BU KONUDAN MUZDARİP TAVSİYEM: BİR TÜLBENT PARÇASININ İÇİNE KOY YAPTIĞIN KREMİ VE KULLANACAĞIN ZAMAN ELİNE BİRAZ SIK SADECE KREMİ GELİYOR OTLAR GELMİYOR BU DA SANKİ NORMAL BİR KREMMİŞ GİBİ KULLANABİLİRSİN. İYİCE YEDİRENE KADAR MASAJ TEKNİLERİNİ KULLANARAK YEDİR GÖGSÜNE CANM. TERCİHEN GÜNDE 2 KEZ SÜRMEN İYİ OLUR Kİ BU DA BÜYÜME HORMONUNUN SALĞILANDIĞI SAATLERİ TERCİH ETMEN FAYDASINI ARTIRIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

ZATEN SÜREKLİ SÜRMEYECEĞİM CNM DENEME YANILMA YAPAACAĞIM. AMA İKİ GÜN OLDU SÜRELİVALLA BELKİ DE O KADAR ÇABALAMAM KADAR DOLGUNLAŞTI. SIZLIYIOR RESMEN. TEK KORKUM KALICI OLMAMA İHTİMALİNİN OLMASI
Kayısidan sonra mi o kadar sızlama oldu canim ? Insallah hicbirimizin gecici olmaz ya

Kimyonu kesinlikle koymalılar gelisimi hızlandırıyor :)

Kayısidan sonra mi o kadar sızlama oldu canim ? Insallah hicbirimizin gecici olmaz ya
AYNEN CNM . DEDİM YA KARAR VERDİM TEK TEK KULLANACĞIM YAĞLARI. ELİME BİRAZ FALZA ALIYORUM Kİ ONU YEDİRENE KADAR MASAJ YAPIYORUM. HEM FAZLA MASAJ YAPMIŞ OLUYORUM HEMDE İYİCE YEDİRİYORUM:) SIZLIYOR RESMEN. İNANIRMISIN SANKİ DEV DEV GÖGÜSLERİM VAR GİİB HİSSEDİYORUM. ÖLÇÜM AYNI AMA ANLAYAMADIM GİTTİ. SÜTYENİMDEN GÖRÜNMEZDİ BİLE. ŞİMDİ YUKARIDAN BELLİ GAYET AMA BAKALIM...

hangi fotoğraftaki kadar canım cm olarak ölçtünmü?
CANIM GÖGÜS ŞEKLİ DİYE BİR KONU AÇMIŞTIM ORA 2 FOTO KOYMUŞTUM. ORADAKİ İLK FOTODAN BAHSEDİYOR. DUR BURA DA EKLEYEYİM ONU:)

YA İŞTE BENİM GÖGSÜM AYNI BUNUN GİBİ ALTI DOĞDOLU AMA ÜST BOMBOŞ. ŞÖYEL ELİMLE BİRAZALTTAN BASTIRIYORUM KOCAMAN GÖRÜNÜYO...

BU ARADA KIZLAR PROĞRAMIMDAKİ DEĞİŞİKLİKLERİ YAZAYIM. K.Ü.Ç Ü BİRE İNDİRDİM. ÇOK UYKU YAPTI. SADECE GECE YATARKEN BİR TATLI KAŞIĞI DEĞİL DE BİR BUÇUK TATLI KAŞIĞI KÜÇÜ YOĞURDA KARIŞTIRIP YİYORUM...
DEDİĞİM GİBİ YAĞLARI DENEMEK İSTEDİĞİM İÇİN ÇİLEK YAPINI BIRAKIP KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAPINI KULLANIYROUM 2 GÜNDÜR. SANKİ ÇİLEKTEN DAHA FAYDALI GELDİ BANA:)))

ŞERBETÇİ OTUNU DA BIRAKTIM ŞİMDİLİK. KARIŞTIRMAYACAĞIM Kİ SÜRDÜĞÜM ŞEYLERİ HANGİSİNİN ETKİSİNİN DAHA FAZLA OLDUĞUNU BİLMEK İSTİYORUM... HANİ İLERDE SÖNMESİNLER DİYE BELİRLİ ARALIKLARLA UYGULAYACAĞIM YAPI BİLEYİM DİYE:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…