Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri İŞE YARADIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM Plan'ım

Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum ben ve bu göğüs büyütme konusuyla baya ilgiliyim. Bu şerbetçi otu kremini yapcam ama krem illa yağsız olmak zorunda mı? Bide kaynatınca sadece suyunu mu karıştırıyoruz otun kendisini de karıştırıyor muyuz?

Yağsız kremler suyla karışıyor o yüzden yagsiz olmasi daha iyi zaten artk her yerde su bazlı krem satiliyo netrougena falan hepsi öyle. Kaynattigin otlari da içine atmalisin bence çünkü su az geliyor diyo düşünüyorum

Hmm anladım. Önce bulamamıştım yağsız krem ve bir an önce de başlamak istiyordum bu yüzden dermokilin bi kremini aldım. İkincisi için yağsız alayım o zaman. Çoook teşekkür ederim:))

WAYMIS ya sırf haber almak için üye oldum nasıl şimdi boyutu uzun zamandır yapmıyorsun sanırım
HİÇ SORMA CANIM YA BİR BIRAKTIN MI HEPTEN BIRAKIYOR İNSAN. BOYUTLARI HAFİF KÜÇÜLDÜ ÖLÇMEDİM AMA BİR İKİ CM DÜŞMÜŞTÜR. RAMAZAN GİRDİ ZATEN İŞTEN EVE GİDER GİTMEZ YEMEK DERDİNE DÜŞÜYOURUZ HİÇ VAKTİM OLMUYOR ANLAYACAĞIN.

CANIM O KDAR ÖNEMLİ DEĞİL YAĞLI YADA YAĞSIZ OLMASI AMAÇ ŞERBETÇİ OTUNDAN FAYDALANMAK İÇİN KREM İLE GÖGÜSLERİMİZE YEDİRMEK. YOKSA DİREKTE SÜRSEN OLUR AMA TABİ DİREKT YEDİREMEYECEĞİN İÇİN. :) MECBUR BİR KREM İLE KARIŞITRMAK GEREKİYR.

WAYMIS sen en son sadece kayisi yağı sürüyodun değil mi acaba krem olmadan yağlarla bu is olur mu diye düşünüyorum

BenE="WAYMIS, post: 41494236, member: 618020"]CANIM O KDAR ÖNEMLİ DEĞİL YAĞLI YADA YAĞSIZ OLMASI AMAÇ ŞERBETÇİ OTUNDAN FAYDALANMAK İÇİN KREM İLE GÖGÜSLERİMİZE YEDİRMEK. YOKSA DİREKTE SÜRSEN OLUR AMA TABİ DİREKT YEDİREMEYECEĞİN İÇİN. :) MECBUR BİR KREM İLE KARIŞITRMAK GEREKİYR.[/QUOTE]
Bende başladım bi kaç gündür adaçayi şerbetçi otu çayı içiuorum ve kremini iki keZ uyguluyorum masajla duvar mekiği yapiyorum yaşim 30 inşallah işe yarar yoksa artık kafayı yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…