İşe başlayınca kilo verir miyim

Haklisin tabii.. ama sahsen ben calistigimda yemek olayi daha duzenli oluyo.. birde cok hareketliyimdir.. gittigim yere yurumem kosarim o derece:)
Nebilim gunluk bir iki merdiven cikip insen o bile hareket.. ama aksama kdr oturuyosan is yerinde ve ha bire biseyler yiyosan o zmn sknti buyuk iste :)

Ah canimm bende 4.5 yil once kilolu bir zamanimda hamile kalmistim 71 kilo idim tam olarak ve aslinda 55 olmam gerekiyordu tabi sansima gebeligim cok kotu gecti surekli bulanti kusma falan 5. Ayima kadar 67 66 kiloyu gordum eksilere dustugum icin surekli serum ilac takviye falan tam 81 kilo ile dogum yaptm sezeryan olmasina ragmen cikar cikmaz 74 kiloydum cok sevinmistim buna ve oglum memeyi keser kesmez ben diyet evde spor mekik falan 66 ya dustum ama birakir birakmaz tekrr 70 ustune cikiyordm simdi ise 3 yildir yokuslu bir sokagn tepesinde ve 6. Katta terasta oturuyorum ve 3 yildir 6 kilo aldim yapiati bana cunku hareketim kisitlandi cok fazla yokustan ve merdivenlerden dolayi cocgmda kucuk oldugu icin bende ise baslamak duzenimi bozmak hareket durumumu cogaltmak ve bu zinciri kirmak istiyorum evde kilo verilmiyorr

Yo hayatım
Hiç yarım tencere boyu ısınmış yağda patates Yemem
Bahsettiğin tarifi biliyorum ezelden :))

Sen 1 patates kaç kalori bak Google’dan
Ekiptik bisiklette 40 dakikada 160 kalori anca yakıyorsun.

Salatalık, 10 kalori mesela
Tuvalete gitsen, verirsin onu. Hareket yetersizse
Kalorisi düşük diyet gerek temelde.

Kabak mesela, besleyici değil, ama düşük kalorili
Ha onu da graten yaparsan, vay haline

Brokolili suda haşlayıp, sağlıklı yemek yiyorum demek bu

Şu Kayla Itsines midir nedir onun videolarını izle baya gaza getirici
Baktimda guzel vucudu var:) ee onun olmiycakta benim mi olcak :) haha sunu dusunuyomda ben hareket yapmayi sevmiyom.. bana yuruyus berin bolca.. ama onada vakit yok.. bakicam ama bu kadina:)

cok mızmızsın. 8 ayı biten bebegın var normal spor yapabılırsın. Yok dıyet yaptım ateşim cıktı cok spor yaptım bellım koptu...

Mesleginize bagli.
Ben asciyim. Istediginizi yiyin bu tempoda kilo alamazsiniz.
Ama masa basiysa zor. Idari gorevim de var. Aralikta yil sonu isleri envanter sayim raporlama derken pek mutfaga girmedim. Cogunlukla ofis ortaminda kaldim. Bir ayda 4 kg aldim.

Brokoli, kereviz bunları çok seviyorum ben aslında sağlıklı beslenmeye meyilliyim.

Genelde ise başlayanlar,özellikle masa başı bir işteyse göbek bağlıyorlar. Ayrıca molalarda her gün her gün dışarıdan yemek alındığı için insanlar sisiyorlar genelde
Ha eğer evrak vermek için falan geziyorsaniz, ya da masa başı çalışmıyorsaniz belki onca hareket iyi gelebilir.
İş yerinde çalışırken kilo verilebilir. Nasıl? Her gün ise yürüyerek gidebilirsiniz. Ya da hiç yoktan iki durak önce inip ve iki durak geç binip o kısmı yürüyebilirsiniz, molalarda aslaaaaa restorana uğramaz- evden getirdiğiniz sağlıklı şeyleri yiyebilirsiniz. Hem paranız da cebinizde kalır. Ya da bu yemek kutuları var ya. Diyetlik olanlara üye olabilirsiniz- her gün kapiniza kadar getiriyorlar. Restorana vereceginize ona para öder en azından haşlama-sebze falan yersiniz.
Bu arada evde squat falan yaparsanız kalça -ustbacak ve bel bolgeniz güzel bir şekle girer. Tavsiye ederim.

spor hocasısıyım fazla gerginsin:))

Sen fazla gerginsin çünkü lafa mızmız diye başlanmaz tanımadığın bir insana.
Ayrıca da ben kadın doğum doktorumun, diyetisyenimin ve kendi spor hocamın birleştiği ortak noktayı belirttim. İyi bir spor hocası olsan vücut tipini görmediğin, doktoruyla konuşmadığın, fiziksel olarak hiçbir bilgi sahibi olmadığın birine normal spor yaparsın demezsin.

6-7 kiloyu işe başlayınca 1-2 ay içinde vereceğinizden eminim zira o tempoda siz farketmeden uçup gider fazlalıklar.

Masa başı işte. Mezun olduğumda zayıftım, işe girince resmen kilo aldım ya.

Ablacım çikolata hamur vb ne bir besin değeri var ne de sağlığına herhangi bir katkısı. Hamur gerçekten bomboş haydi çikolata birazcık antioksidan yine kurtarıyor :)

Spor işine bence eğilin. Doktorla konuştunuz mu hangi sporlara izin var? İmkan varsa yüzmeye yönelin eklemlere yük bindirmeden tüm kasları çalıştırıyor.

Cevap veriyorum: çalışmasam daha çok spor yapardım , daha iyi beslenirdim herhalde cevabım cıkkks yani

Toplu taşımadan sonra işe yürüyebilirim, asansör kullanmadan merdiven çıkabilirim.
O dediğiniz diyet kutuları sadece İstanbul için sanırım, yoksa muhteşem fikir. Ama ben dürüm, pizza falan tercih etmiyorum zaten, ev yemeği yiyorum öğlenleri. Bu da bir avantaj bence.

Brokoli, kereviz bunları çok seviyorum ben aslında sağlıklı beslenmeye meyilliyim.
Ama diyorum ya

O kerevizi tutup patatesle pişirirsen porsiyonda 110 kalori Az yağlı bile olsa

Ee günlük 30 dk ekiptik çalışsan anca 80 130 arası kalori yakıyorsun

Koca günü tek porsiyon yemekle geçiremezsin

3 öğün var sonuçta

Sen benim ne demek istediğimi anlamadın

Bugün çalıştım, işten geç çıktım, çok acıktım
En kolay ne var? Nugget, tamam bir tane yiyeyim yağlı sonuçta.

1 tane nugget, porsiyon yeşil salatadan 4 kat fazla

çok fazla kilonuz yokmuş,

ben bu milleti anlamıyorum ya siz dünyaya bir melek getiriyorsunuz doğum denilen en güzel olayı yaşıyorsunuz. Haliyle hamilelik sırasında kilo alacaksınız çünkü doğumdan sonra bu aldığınız kilolar vücudunuzda depolanıp tekrardan süt oluyor o yavrucağa, yani insanlar çok biliyor

siz kimsenin dediğine bakmayın , regl olmaya başlayınca rahatlıkla verirsiniz. Regl olmamanın şişliğide oluyor zaten vücut ödem yapıyor. Siz bebeğinizin emzirmenin keyfini çıkarın...

Spor hocasının da dediği gibi hafif tempoda yürüyüşlerinizi yapın... Sağlıcakla kalın, yavrunuz hayırlı evlat olur inşallah

Ev yemegini kendiniz evden goturuyorsaniz tamam.
Yoksa lutfen yemeyin.
Sektorun icinde oldugum icin nasil felaket oldugunu cok iyi biliyorum. Kebap daha saglikli, kullanilan malzeme sebebiyle

İnanır mısın ben tatlıyı kesince kilo alıyorum. Artık kendimce bi inanış geliştirdim. Tatlı x enerji veriyor, 2x iş yaptırıyor. :) çok hareket ediyorum, çok yiyorum, kilo da veriyorum. Ama kesinlikle sporsuz şekillenemiyorum. Yani kilo almamak için hareket etmem yetiyor ama verimli kilo vermek için düzenli hareket şart. Masa başındakiler içinde egzersiz planları vardı. Saat başı bazı hareketleri tekrarlatıyordu. Onlarında Allah yardımcısı olsun. Vücut dayanmaz o kadar oturmaya.

Peki spor yapiyor musun? Ben dedim ya yurumeyi seviyorum ama vaktim yok birde gobek sertlessin istiyorum...tatliyada vucudun ihtiyaci var tabii ama saglikli seylerden alsak o seker ihtiyacini.. mesela.. kuru incir kayisi pekmez elma muz gibi.. diger turlu sekerin hic bi faydasi yok vucuda.. ama daha cazip geliyo o da dogru :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…