İşe başlayınca kilo verir miyim

Sporu fırsat buldukça yapıyorum. Bi youtube kanalı var yabancı. İstersen özelden yazarım. Onun 15-20 dakikalık cardioları var. Akşamları onu yapıyorum haftada 1-2. Diğer günler mekik ve plank yapıyorum. Arada da squat programını uyguluyorum. Akmasada damlıyor. :)

Tatlıda benim doğrusunu bildiğim ama yapmasına bayıldığım hatalardan. Krizlerim var. Keşke olmasa. Ama bi tatlıyı midem bulanana kadar tekrar tekrar yapıp yiyorum.

Olur linki atarsan memnun olurum :)

Gayette biseyler yapiyomussun ne kdr tatli yesende hakkindir valla :) birde ben hemen sonuc gormek istiyorum, olmayinca motivasyonum gidio sureklilik zor...

Aslinda tembellik degilde.. gun icinde cocuklar is ev isi uykusuzluk derken ne kdr zmnda istedigim kivama gelirim bilmiyorum, belirsizliktir belkide baslamama engel olan birazda :) istek cok hareket yok ne yazikki

Squat benim en sevdiğim. 1 aya kalmadan sonuç veriyor. Ama çok zorluyor.

Karında ideal kilondaysan şekeri de kesersen 1-2 ay içinde sonuç alıyorsun. Ama işte o tempoyu tutturmak çok zor. 5 dakika oturmaya muhtaçken yapılmıyor. Yinede haftada 2-3bile yapsam güzel bir program, hiç yoktan iyidir. Bi ara pilates yaptım. O kadar esnektim ki, o esnekliğimi görebilmek için yapıyordum. Mutluluk veriyordu. Tabi bu çocuktan önceydi.

Hergün mekik ve plank yap mutlaka. Arttırarak devam edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…