İşe başlayınca kilo verir miyim

Peki spor yapiyor musun? Ben dedim ya yurumeyi seviyorum ama vaktim yok birde gobek sertlessin istiyorum...tatliyada vucudun ihtiyaci var tabii ama saglikli seylerden alsak o seker ihtiyacini.. mesela.. kuru incir kayisi pekmez elma muz gibi.. diger turlu sekerin hic bi faydasi yok vucuda.. ama daha cazip geliyo o da dogru :)
Sporu fırsat buldukça yapıyorum. Bi youtube kanalı var yabancı. İstersen özelden yazarım. Onun 15-20 dakikalık cardioları var. Akşamları onu yapıyorum haftada 1-2. Diğer günler mekik ve plank yapıyorum. Arada da squat programını uyguluyorum. Akmasada damlıyor. :)

Tatlıda benim doğrusunu bildiğim ama yapmasına bayıldığım hatalardan. Krizlerim var. Keşke olmasa. Ama bi tatlıyı midem bulanana kadar tekrar tekrar yapıp yiyorum. :KK43:

Sporu fırsat buldukça yapıyorum. Bi youtube kanalı var yabancı. İstersen özelden yazarım. Onun 15-20 dakikalık cardioları var. Akşamları onu yapıyorum haftada 1-2. Diğer günler mekik ve plank yapıyorum. Arada da squat programını uyguluyorum. Akmasada damlıyor. :)

Tatlıda benim doğrusunu bildiğim ama yapmasına bayıldığım hatalardan. Krizlerim var. Keşke olmasa. Ama bi tatlıyı midem bulanana kadar tekrar tekrar yapıp yiyorum. :KK43:
Olur linki atarsan memnun olurum :)

Gayette biseyler yapiyomussun ne kdr tatli yesende hakkindir valla :) birde ben hemen sonuc gormek istiyorum, olmayinca motivasyonum gidio sureklilik zor...

Aslinda tembellik degilde.. gun icinde cocuklar is ev isi uykusuzluk derken :KK43: ne kdr zmnda istedigim kivama gelirim bilmiyorum, belirsizliktir belkide baslamama engel olan birazda :) istek cok hareket yok ne yazikki

Olur linki atarsan memnun olurum :)

Gayette biseyler yapiyomussun ne kdr tatli yesende hakkindir valla :) birde ben hemen sonuc gormek istiyorum, olmayinca motivasyonum gidio sureklilik zor...

Aslinda tembellik degilde.. gun icinde cocuklar is ev isi uykusuzluk derken :KK43: ne kdr zmnda istedigim kivama gelirim bilmiyorum, belirsizliktir belkide baslamama engel olan birazda :) istek cok hareket yok ne yazikki
Squat benim en sevdiğim. 1 aya kalmadan sonuç veriyor. Ama çok zorluyor.

Karında ideal kilondaysan şekeri de kesersen 1-2 ay içinde sonuç alıyorsun. Ama işte o tempoyu tutturmak çok zor. 5 dakika oturmaya muhtaçken yapılmıyor. Yinede haftada 2-3bile yapsam güzel bir program, hiç yoktan iyidir. Bi ara pilates yaptım. O kadar esnektim ki, o esnekliğimi görebilmek için yapıyordum. Mutluluk veriyordu. Tabi bu çocuktan önceydi. :emir_bebek:

Hergün mekik ve plank yap mutlaka. Arttırarak devam edersin.

X