Kilo Sevilmeye Engel midir?

O saçmasapan yiyecekler hayatınızın kaç senesine mal olmuş. Yazık değilmi gençliğinize, geçip giden ömrünüze.
Kendini kilolu haliyle seven insanlar illaki vardır ama belliki siz sevmiyorsunuz. Bahanelerin arkasına sığınmayın artık. Kilo vermenin zevkini hiçbir yiyecek veremez size.
Kararlı olun. Dramatize etmeyin durumunuzu. Zaten hepsi tadını bildiğiniz şeyler. Yememek size bir şey kaybettirmez.

Konu sahibesi 100kgyi aşmış, yani yani diyetle sporla kilo verecek noktayı çoktan geçmiş. Bu kiloda pekçok metabolizma sorunu oluyor, yemesen bile zayıflamak zor. Şu noktada en doğrusu cerrahi müdahele olur, ondan sonra da sağlıklı beslenir.

Sana kocaman sarılmak istedim. Hayatım boyunca hep lakap takılan dalga geçilip hor görülen bir insan oldum. 5 yıl önce 112 kilodayken çevremdeki çocukların ya bu abla gibi olursam anne deyip yemek yemediklerini gördüm ve o anda benim için her şey değişti. Öğrenci evindeydim ve ağır da bir işim vardı. Bilgisayarımda bir video çektim hiç unutmuyorum kendimle konuştum ve söz verdim. Kimsenin ona acımasına izin vermeyecektim. 25 kilo verdim. Boyum ve vücut tipim gereği çok daha fazla vermişim gibi duruyordu. Özgürlüğümü elime aldım. Benim bedenim kimsenin kirli ağzına alınacak bir kelime değil. Kimse bana acıyamaz. O videoda ağlayarak gözlerimin içine baktım ve o sözü tuttum. Her gün veya her hafta da devam ettim o arşiv benim için en önemli arşiv. Size de tavsiye ederim sonra izlemesi harika oluyor. Bir de zayıflama hesapları var instagramda onlara bakabilir, kendinize anonim güzel bir hesap açabilirsiniz. Orası ayrı bir dünya hesabı olmayanlar çok bilmez ama içine girdiğinizde binlerce hesap var onları takip edip motive olabilirsiniz, kendinizi özgürce anltabilirsiniz 😊 Ben hamilelikle malesef birazını geri aldım ve şu an da tekrar başladım 1 hafta oldu. Aralıklı oruçtan çok fayda gördüm. Bu 1 haftada ne spor yaptım ne aşırı dikkat ettim ama 2,5 kilo gitti bile. Hiç de zorlanmıyorum tek yaptığım kahvaltı saatini ileri atmak hepsi o kadar. Ve ben her gün 6:50 de kalkıyorum ona rağmen dayanabiliyorum. Uyandıktan sonra 2 saat dayanıp bir şekersiz kahve içerseniz sanki yemek yemiş gibi bir 2 saat daha atıyor ve o açlık süresi inanın size çok iyi gelecek. Bize bizden başkası yardım etmez güç içinde. Bu arada karşı cins için tabiki aynı şeyleri yaşadım ama arkadaşım dostum hep fazladır. Bence önce mutlu olmaya çalış. Kabuğunu kır ve sen git insanların yanına ne diyecekler ki. Kilonun arkadaşlığa engel olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Bence içinin ısındığı insanlara karşı adım atmalısın

Merhabalar. Biraz uzun olabilir şimdiden özür diliyorum kusura bakmayın ama çok doluyum. Çok kötü durumdayım. Her gece ağlıyorum. Hayattan soğumuş haldeyim, insanlara da kendime de güvenim kalmadı. Mutsuzum.

Benim sorunum sevilmemek. 30 yaşındayım, kendimi bildim bileli kiloluyum(100 kilo üzeriyim yıllardır). Kilo vermek için çok uğraşıyorum hayatım diyetlerle doktorlarla geçti. Bazı sorunlarım var bu yüzden kilo vermem biraz daha zor. Ayrıca kendimi motive edemiyorum. Mutsuzluğum yalnızlığım bir noktada beni yoruyor, pes ettiriyor. Kilo veriyorum sonra yeniden alıyorum. Çekingenim, utangaç olduğum için sosyal ortamlara giremiyorum, spor salonuna gitmek istemiyorum. Evde de hareket ederim ama pek etkili olmuyor sanırım.

Üniversite de okudum, birkaç işte de çalıştım ama hiç sevgilim olmadı. Hiç beğenilmedim. Hiç aşık olunan kız olmadım. Utangacım, hemen herkesle samimi olamam, ancak tanıdıkça gerçek beni görebilirler ki yakın arkadaşım diyeceğim 2 kişi vardı artık onlar da yok biri taşındıktan sonra bizle bağını kesti diğer arkadaşım da evli ama her fırsatta bilerek ya da bilmeyerek beni eziyor, rencide ediyor. Bu yüzden şu sıralar ondan da uzaklaştım. Hiç arkadaşım yok, sevgilim yok, sevenim yok. Sosyalleşirim dedim işe girdim ama orada bile çevrem olmadı. Yaşım büyük olduğu halde benden küçükler bile bana lakap takıyor vs.

Bir iki defa çevreden tanıştırmak isteyenler oldu onda da kiloluyum diye birinde bir bahane ile ekildim, birinde de internetten tanıştık ortak arkadaşlar filan vardı yakın çevremdendi, ilk görüşmeden sonra arayıp sormadı ve takılmalık kız olarak görüldüm. Tabi ki istemedim böyle bir şeyi.

Sonrasında internetten biriyle tanıştım ruhsal olarak kendime çok uygun buldum, karakteri olsun, yaşadıkları olsun kendime çok yakın hissettim 2 yıldır arkadaşız sosyal medyadan ama ben yazmadıkça hiç yazmaz, arayıp sormaz, hislerimi belli de ettim aslında, direkt söylemesem de ama hiçbir şey söylemedi ne olumlu ne olumsuz. Ama belli ki o da ne sevgili ne de arkadaş olmak istiyor benimle. Ama konuştuğumuz zaman "ne kadar bilgilisin, ne kadar güzel" diyerek iltifat ediyor. Aynı şehirde değiliz ama bulunduğum şehirle de bağlantısı var. İstese arkadaşça bile görüşebilirdi ama ona da yanaşmadı. Herkeste telefonu var mesleği gereği ama bana vermedi, vermek istemedi. Ben vermiştim sosyal medyayı kapatırsam diye hiç mesaj atmadı, aramadı. Yani bir duygusu olmadığı çok net tabi. Evli değil, sevgilisi de yok(kendisi söylemişti, sosyal medyasından da belli zaten).

Benim bunları yaşama sebebim sadece kilolu olmam mı? Çok üzülüyorum çok kötü hissediyorum kendimi. Neden kimse tanımak bile istemiyor beni. Kilolu olunca insanlar neden karşısındaki insandan kaçıyor. Sadece sevgili meselesi değil arkadaşça bile tanımak istemiyor.

Ne yapmalıyım bilmiyorum. Psikoloğa gidemem çünkü durumum yok ama olsa bile gidebilir miydim bilmiyorum. Anlatamazdım herhalde. Burada beni tanımıyor kimse o yüzden rahatım ama normalde en yakınım dediğim kişi bile bilmiyor bu halimi.

Özgüvenim eksilerde. Sizlere anlatmak istedim derdimi. Uzun oldu. Kusura bakmayımin lütfen. Sevgiler.
Merhaba öncelikle şartlarınızı düzeltip psikolojik destek almanızı tavsiye ederim. Evlilik illa olacak diye bir şey yok ama sosyal çevreniz olmalı ki buna kilo engel olmamalı. Ablam bekarken 100 kg ya yakındı eniştem 58 kg idi tanıştıklarında. Ama eniştem çok aşık oldu ablama karakterine vb ve babam vermese neredeyse kaçıracaktı. (Amcam verince babam da He demek zorunda kaldı orası ayrı). Çocuktan sonra şeker çıktığı için şimdi daha zayıf ama yine 90-92 arası gidip geliyor. Çok iyi bir sosyal çevresi var ama bunun dışında da yeni ortamlara girer. Çalıştığı halde belediyenin akşam tiyatro kursuna filan gidiyor kaç senedir (Ferhan şensoyla bile yakındı türbanlı olmasına rağmen) fikir ayrılıkları ideolojik farklılıkları olanla bile iyidir aranan sevilen biridir. Şu ana kadar bir kere bile kiloyu problem yapmadı arkadaşlıklarda. Evlenirken eniştemin ailesinden çekindi biraz kilolu diye laf ederler diye eniştem demek ağırlığını koymuş kimse laf etmedi. Çok okuyun bilginiz ve kültürünüzle saygı duyulan biri olun sonra sizi seven kişilerle arkadaşlık kurarsınız.

Kilo sevilmeye engel değil daha çok sağlığınıza engel ama düşüncelerimiz engel. Kilo verme yöntemlerini burada tek tek yazmanın anlamı yok zaten siz bunları biliyorsunuz. Biraz karar biraz azim biraz cesaret. Kendinizi sevmekle başlayın bu yönde telkinler verin. Siz kendiniz için ne düşünüyorsanız karşı tarafa da o yansıyor.

Kilolu olmak sevilmeye kesinlikle engel değil, ama önce senin kendini sevmen lazım ve sevmiyorsun, sorun burada. Bu enerjiyi çevreye veriyorsundur eminim, bu da insanları sana çekmiyordur tabi ki.

Ben de hep kiloluydum, eşimle tanıştığımda 40-42 bedendim ki en zayıf zamanımdı. Sonra evlenene kadar yine kilo aldım :) Evlendikten sonra da çok kilo aldım, ama ilişkimizi etkilemedi. Çünkü benim enerjim değişmedi, eşim de kiloya takıntılı biri değildi; beni ben olduğum için sevdi, sadece görünüşüm için değil.

Sen de eğer kendini sevmeye başlarsan yaşadıkları in da değişecek…

Merhabalar. Sanırım bu konuyu açmakla hata ettim. Sanki yalnızlıktan ölüyorum, hiç kimse beni sevmemiş gibi bir algı oluştu sanırım. Seven de oldu ama bana uygun değildi. Tip olarak değil. Yaş olarak, kültürel olarak..

Ama bazı kurnazlar (erkek) hesap açıyor, mesaj atıyor, yok tanışalım uzun süreli ilişkimiz olur diyor, kibarca istemiyorum teşekkürler diyorum, hemen senin derdin ne oluyor?

Asıl sizlerin derdi ne ya. Bir kız bir sorununu paylaştı diye sevgili ilanı mı verdi oluyor. Aptal mı yazıyor profilimde. Tanımadan etmeden görmeden birine böyle mesaj atılır mı, salak mıyım ben.

Sevgili arasam burada işim ne. Giderim adkadaşlık sitesine.

Yok Behlül mü arıyormuşum yok daha çok ağlarmışım. Vay be. Pes gerçekten. Ego maşallah, bana da lazım böyle bir ego.

Neyse. Bence konu uzadı. Sadece dertleşmek istemiştim, konuşamadığım için başkasıyla.

En iyisi yetkili biri konuyu kilitlesin rica ederim.

Saygılar.

Merhabalar. Biraz uzun olabilir şimdiden özür diliyorum kusura bakmayın ama çok doluyum. Çok kötü durumdayım. Her gece ağlıyorum. Hayattan soğumuş haldeyim, insanlara da kendime de güvenim kalmadı. Mutsuzum.

Benim sorunum sevilmemek. 30 yaşındayım, kendimi bildim bileli kiloluyum(100 kilo üzeriyim yıllardır). Kilo vermek için çok uğraşıyorum hayatım diyetlerle doktorlarla geçti. Bazı sorunlarım var bu yüzden kilo vermem biraz daha zor. Ayrıca kendimi motive edemiyorum. Mutsuzluğum yalnızlığım bir noktada beni yoruyor, pes ettiriyor. Kilo veriyorum sonra yeniden alıyorum. Çekingenim, utangaç olduğum için sosyal ortamlara giremiyorum, spor salonuna gitmek istemiyorum. Evde de hareket ederim ama pek etkili olmuyor sanırım.

Üniversite de okudum, birkaç işte de çalıştım ama hiç sevgilim olmadı. Hiç beğenilmedim. Hiç aşık olunan kız olmadım. Utangacım, hemen herkesle samimi olamam, ancak tanıdıkça gerçek beni görebilirler ki yakın arkadaşım diyeceğim 2 kişi vardı artık onlar da yok biri taşındıktan sonra bizle bağını kesti diğer arkadaşım da evli ama her fırsatta bilerek ya da bilmeyerek beni eziyor, rencide ediyor. Bu yüzden şu sıralar ondan da uzaklaştım. Hiç arkadaşım yok, sevgilim yok, sevenim yok. Sosyalleşirim dedim işe girdim ama orada bile çevrem olmadı. Yaşım büyük olduğu halde benden küçükler bile bana lakap takıyor vs.

Bir iki defa çevreden tanıştırmak isteyenler oldu onda da kiloluyum diye birinde bir bahane ile ekildim, birinde de internetten tanıştık ortak arkadaşlar filan vardı yakın çevremdendi, ilk görüşmeden sonra arayıp sormadı ve takılmalık kız olarak görüldüm. Tabi ki istemedim böyle bir şeyi.

Sonrasında internetten biriyle tanıştım ruhsal olarak kendime çok uygun buldum, karakteri olsun, yaşadıkları olsun kendime çok yakın hissettim 2 yıldır arkadaşız sosyal medyadan ama ben yazmadıkça hiç yazmaz, arayıp sormaz, hislerimi belli de ettim aslında, direkt söylemesem de ama hiçbir şey söylemedi ne olumlu ne olumsuz. Ama belli ki o da ne sevgili ne de arkadaş olmak istiyor benimle. Ama konuştuğumuz zaman "ne kadar bilgilisin, ne kadar güzel" diyerek iltifat ediyor. Aynı şehirde değiliz ama bulunduğum şehirle de bağlantısı var. İstese arkadaşça bile görüşebilirdi ama ona da yanaşmadı. Herkeste telefonu var mesleği gereği ama bana vermedi, vermek istemedi. Ben vermiştim sosyal medyayı kapatırsam diye hiç mesaj atmadı, aramadı. Yani bir duygusu olmadığı çok net tabi. Evli değil, sevgilisi de yok(kendisi söylemişti, sosyal medyasından da belli zaten).

Benim bunları yaşama sebebim sadece kilolu olmam mı? Çok üzülüyorum çok kötü hissediyorum kendimi. Neden kimse tanımak bile istemiyor beni. Kilolu olunca insanlar neden karşısındaki insandan kaçıyor. Sadece sevgili meselesi değil arkadaşça bile tanımak istemiyor.

Ne yapmalıyım bilmiyorum. Psikoloğa gidemem çünkü durumum yok ama olsa bile gidebilir miydim bilmiyorum. Anlatamazdım herhalde. Burada beni tanımıyor kimse o yüzden rahatım ama normalde en yakınım dediğim kişi bile bilmiyor bu halimi.

Özgüvenim eksilerde. Sizlere anlatmak istedim derdimi. Uzun oldu. Kusura bakmayımin lütfen. Sevgiler.
Kesinlikle psikolojik destek almalısınız.
Şu bir gerçek, insanlar yada karşı cins ilk olarak dış görünüşe bakar, sonra içe. Bu değiştirilecek bir durum, bunu kabul etmek lazım. Durumunuz yoksa ozguven artırma videoları ve kitapları izleyip uygulamaya çalışın. Kiloyu da önce kendi sağlığınız için verin.

Doğruya doğru...yüzde doksan dokuz insan önce dış görünüşten etkilenir sonra tanımak için yanaşır. Dış görünüşü çekici gelmeyen kadın ya da erkeği alıcı gözle incelemez çoğu kimse.
Ama ozellikle kilolu kadinlardan hoşlanan bir kesim erkek var fetiş gibi birşey sanırım.
Yani aslında nasip gibi düşünebiliriz...böyle bir erkek çıkabilir karşınıza.
Ama günümüzde iç güzellik hikayesine hiç inanmıyorum.
Haaa...şöyle birşey var tamam kadın kiloludur ama o kadar sevecen, ilgili, güler yüzlü, yumuşak huylu, anaçtır ki erkek etkilenebilir bundan. Yani aradığı kadın onunla çocuğu gibi ilgilenecek onu hep yumuşak sesle annesi gibi pohpohlayacak bir kadınsa, kilolu olması çok göze gelmez.

Merhabalar. Sanırım bu konuyu açmakla hata ettim. Sanki yalnızlıktan ölüyorum, hiç kimse beni sevmemiş gibi bir algı oluştu sanırım. Seven de oldu ama bana uygun değildi. Tip olarak değil. Yaş olarak, kültürel olarak..

Ama bazı kurnazlar (erkek) hesap açıyor, mesaj atıyor, yok tanışalım uzun süreli ilişkimiz olur diyor, kibarca istemiyorum teşekkürler diyorum, hemen senin derdin ne oluyor?

Asıl sizlerin derdi ne ya. Bir kız bir sorununu paylaştı diye sevgili ilanı mı verdi oluyor. Aptal mı yazıyor profilimde. Tanımadan etmeden görmeden birine böyle mesaj atılır mı, salak mıyım ben.

Yok Behlül mü arıyormuşum yok daha çok ağlarmışım. Vay be. Pes gerçekten. Ego maşallah, bana da lazım böyle bir ego.

Neyse. Bence konu uzadı. Sadece dertleşmek istemiştim, konuşamadığım için başkasıyla.

Saygılar.
Ne olduğunu kesinlikle anlamadım. Neye sinirlendiniz bu kadar? o_O

Saygılar.

Kimse öyle bir şey yazmadı ki :KK51: Birinden hoilandım 2 yıl oralı olmadı bence tombişim diye yazmışsınız insanlar da az biraz ona yorum yaptı. Yorumların çoğu zaten sağlık odaklı.

Selamlar benimde evlilik, 2 doğum vs sürekli kilo eklendi üstüme evlendiğimde 78 kiloydum. Şimdi bebeğim doğdu tekrar başladım arada bıraktım vs sonra kendime dönmeye karar verdim ve aslında kendime en acımasız olanın ben olduğumu gördüm. Kilo verince alırım diye diye kıyafet bile almıyordum, hemen alışveriş yaptım. Ve dedim ki ben kendime değer vereceğim, ben kendimi seveceğim bunu yapmaya çalışıyorum. Sen kilolu olduğun İçin daha az sevilmelisin değil bu çok yanlış düşünce; kilolu olduğun İçin başkalarından eksik değilsin. Herkes aynı kalıpta olmak zorunda değil. Ayrıca senden daha çapsız insanların kilolu olduğun İçin laf söylemelerine, lakap takmalarına izin verme. Kendine değer verdiğin de bu hakkı bile kimse bulamaz. Ben her zaman özgüvenli oldum, kilomu sorun etmedim dedim ama hep kendime ceza verdim bunu fark ettim, meditasyon, sağlıklı beslenme devam ediyorum ve hiç yemek bile gelmiyor aklıma önce özüne dön, kendini bul, oradan çıkar, kendine değer ver gerisi kendiliğinden olacak göreceksin. Kilo vermeme engel yalnız olman değil kendi kendine de yetersin asıl neden değer vermemekten geçiyormuş. Herşey beyinde bitiyor ve konuş ya kendinle söyle bunları sesli olarak değişimi göreceksin. Duyunca belki saçma gelecek ama İnan değil.

kilolu olmanızın tıbbi bir sebebi var gibi geldi bana.

Tam konuya hakim değilim ama insülin direnci kilo vermeyi engelliyor mesela.

Iyi bir dahiliye doktoru bulup hormon testi yaptirip tedavi olsaniz?

Belkide gitmişsinizdir ama belki iyi doktora denk gelmediniz belki tedavinizi tamamlana kadar doktor takibi yapmadınız o yüzden olmadı.

Ben sizin yerinide olsam once bulundugum sehirde devlet hastanesinde iyi bir dahiliye doktoru bulur hormon testi yaptirır sonra doktorun soyledigine harfiyen uyar verdigi ilaclari duzenli kullanirım. Hormonlarının düzene girerse yeme isteginizde azalir kilo verme hizinizda normale döner.

kilo sevilmeye engel değil ancak size destek olmak adına söylemek istediğim bir şeyler var. 29 yaşındayım ve hayatımın büyük bir kısmını hep insanların dalga geçeceği kadar zayıf olarak geçirdim. Fazla kilolu bir insana söylenmeyen şeyler zayıf insanlara pat pat söyleniyor nedense. Az yemek ye, ay öleceksin gibi söylemler ile liseyi ve hatta üniversiteyi bitirdim. Yüksek lisans dönemi bir kaç ay içinde kilom kontrolden çıkarak 70'e dayandı. boyum 175 yani aslında 38 beden oldum. İnanır mısınız bu kez neden kilo aldın diye yüklendi herkes:sinirli:

Sevgilin oldu mu derseniz evet hep oldu. Açıkçası çekingen olduğunuz için olduğunu düşünüyorum sizdeki durumun. Ben çok girişken bir yapıdayım. Biraz daha sosyal olursanız inanın kültürlü kadın beyni olan erkekleri etkiliyor. Güzel olmak insanları bir yere kadar etkiler sonrasında gözünüz de alışır. Öyle düşünün. Kendinizi üzmeyin ve insanlar sürekli konuşacak bir şey bulacaktır. Kendinizi sevmeden de başkasını sevmeye çalışmayın. Önce kendinizi sevin.:KK200:

Ben normalde balık etliydim son 1 yılda korkunç kilo aldım. Şimdi yürüyüşler yapıp yeme içmeme özen gösteriyorum. Sadece aşk ilişkilerinde değil iş görüşmelerinde bile fiziğe çok dikkat ediyorlar. İş görüşmesine gittim. Resepsiyon elemanıydı. Eleneceğimi ilk andan anladım çünkü resepsiyonda oturan kızlar tığ gibi kızlardı. Öyle de oldu. Maalesef ki insanlar fiziğe çok dikkat ediyorlar. Kilo aldığım için kendimi aşırı suçlar hale geldim. Bu nedenle sizi çok iyi anlıyorum :KK43:

Bazi arkadaslar sorunu evet diye yanitlamis ama ben katilmiyorum. Benim cok yakin arkadasim 100 kilonun üstünde ve kilo dagilimi cok talihsiz maalesef. Bense daha kisayim ama zayif ve fitim. Ama ne zaman disari ciksak gördügümüz her ama her erkek onunla ilgilenir, bense sap gibi dururum😂 kilo degil ama cekingenlik kesinlikle sevilmeye engel.

Merhabalar.😊 Düşündüğüm oldu ama risklerinden dolayı annem asla istemiyor.😔 Kendi iradenle verebilirsin diyor. Aslında haklı da bir nokta da. Sonuçta ameliyat olsam da irademe hakim olmam gerekecek. Eskisi gibi yiyen geri alıyor kiloları ameliyat da boşa gidiyor.

Doktorum 5 yilda kilo vermedikçe, o kilo asla verilmez diyordu. Hep diyet yap/yapma/tekrar yap ile vücüddaki hormonlarda bozuluyor.

Bu şekilde stres, mutsuzluk ilede yaşanilmiyor ki. Bende bu amelyayi oldum ve çok memnunum. Bu amelyattan sonra tekrar kilo almak için resmen çaba sarf etmen gerekiyor, o kadar kolay değil. Miden kücuk olduğu için, iraden olsada olmasada yiyemiyorsun işte. Zaman ilede o kücük porsyonlara alişiyorsun. Tavsiye ederim.

Bence o aşık olunan kiz olmak tamamen senin ozguven ve enerjinle alakali Cok guzel sayilmam, hatta son bir iki yildir daha bakimluyim yuzum biseye benzedi :KK53: ondan oncesinde hormonal sebeplerden dolayi da yuzum falan cok tuylu, kaşım sacim birbirine girmis kapkara bi tiptim. Kilom da hep degiskendi. Esimle su an 2 yildir evliyiz. Iliskimiz 9 yila yaklasti. Bu süreçte ve ondan ocne de kilom hep cok degiskendi 48 kilo da oldum 85 de. Ama esimden once de begenilen erkeklerden ilgi goren biriydim. Sasiriyordum da acikcasi. Ama hep pozitif enerjim ve sempatimden galiba. Liseden yakin bir arkadasim vardi. O hep aramizda en kilolumuzdu. Iliski konularinda da hep umutsuz , beni kimse begnmicek modunda olan bi insandi, hala da oyle. Onunla yan yana oldugumuz donemlerde ben daha zayif oldugum icin onu baya kilolu saniyodum ama sonra ben de 85 ken ogrendim ki ondan bile kilolu olmusum :KK70: ama kac yasina geldik o hala umutsuz, beni kimse begenmez modunda. Bu enerji bence insanlari sizden uzak tutuyor. Guler yuzlu kendine guvenen bir insana hayran olmayacak kadin erkek, begenip yaninda olmak istemeyecek erkek yoktur bence Gerisi fasa fiso

Kilo sevilmeye engel değildir ..ancak karşı cinsten birisi siz onu beğendiniz diye sizi beğenmek ..sizinle sevgili olmak zorunda da değildir.🤷‍♀️

Hep kilolu oldum eşimlede tanıstığimda kiloluydum ki benden 5 yas kücük ve baya baya çıtır bir bebeydi :KK70: 2 3 senedir normal standartlardayım ama şişmankende özgüvenliydim şimdide sizin sorununuz çekingen utangaç olmanız daha çok bence ayrıca annenizi dinlemeyin keşke ben 38 de değilde daha erken ameliyat oldaydım bir dunya hastalığim vardı hiç biri kalmadı en güzelide o

Ben sizin yerinizde olsam tüp mide olurum. Kiloya bağlı depresyon, motivasyon eksikliği, başarısız bir çok diyet denemesi. Yerinizde olsam ameliyatımı olur, kilomu verir sonra da if beslenmeye devam ederdim. Böylece yediğin iki öğünde istediğini yersin, moralin yerinde olur, kilo verdiğin için özgüvenin de yükselir. Özgüven yükselince çevre de olur. 22-23 değilsin ki diyet halleder herşeyi diyelim. 34üm bende , çok daha zor zayıflanıldığını biliyorum artık.

X