İşe başladım sevgilim çiçek göndermedi

Böyle şeylerde beklenti içine girilmez. Yapılırsa hoş, iyi, güzeldir, jesttir, inceliktir. Yapmayana hesap sorulmaz, ayıptır. Mecbur tutulmaz. Zaten anlamı kalmaz.
Siz kendisine çiçek gelen arkadaşı kıskanmışsınız ondan içerlemişsiniz de bundan sebep adamı darlamayın.
Evlilik yıldönümünüzü unutsa anlayacağım.

Ne güzel dertler, ne güzel dertler diye bağırasım geldi 😂
benim kocam 10 yıllık sevgilik+ evlilik süresi boyunca 5 kere ya almıştır ya almamıştır.Bunun içinde isteme söz kısmı da dahil 😂 bazı erkekler böyle ince düşünmüyo yapacak bişey yok.

Ben de olsam beklerdim açıkçası. Bir çiçek yollayacak inceliğe sahip olmayan adamla ne işim var.. Herkes gibi hayırlı olsun deyip geçmemesi lazım. 50 lirayla da kimse ölmez. Aman canım ne var diyenler, az beklentiye gir diyenler ileride de evlilik yıldönümümüzü kutlamadı diye ağlıyorlar haberin olsun. Daha sevgiliyken umursamayan adam ileride hiç umursamaz. Erkek olsun başımda aman nefes alsın yeter diyecek halimiz yok tabii ki bekleyeceğiz.

Bence bu konuyu hiç takma. Başka şeyler almış, çicekte almayiversn.
Erkeklerin bir kısmında genel olarak hediye alma huyu yok.
Örneğin eşim çok düşüncelidir her konuda bana yardm eder ama gel gör ki romantizm sıfır, en son du dügümüzde çiçek almıştı 🤣 üstelik ben çiçekleri cok sevn biriym ve bunu cevremde bilmeyen yok. Kendime sürekli cicek alirim mutlu Olurum, o da ciceklerima bakar suladin mi diye sorar ilgilenir ama hqyatta kendisi bana cicek almaz 😂 hicbir zaman dile getirmedim bunu, problem olarak ta görmedim çünkü huyunu karakterini biliyorum akıl etmez boyle şeyleri 😁

Böyle küçük şeyleri kafanıza, takıp huzurunuzu bozmayın.

Bu konularda beklentiye girmek biraz anlamsız geliyor bana. Bu tür jestler yapılırsa hoş ama yapılmaması kusurlu değil ki.
Ve söylemeli miyim neden böyle düşünüp yollamadin diye
Hele bu kısım çiçek gönderilmemesinden daha feci bence. "Bana neden çiçek göndermedin?":KK57:

Çiçek ne ya diyorum bazen yesem yiyemem giysem giyemem taksam takamam
Eninde sonunda kuruyacak işlevsiz bana göre

ayrıca sının çiçik gindirinin yık mı sorusu nerden çalışıyorsunuz bilmiyorum ama ıq düşüklüğünü gösteriyor

onlardan kendinizi doldurup ilginç şeyler yapmayın ay ne bu yok işe başladı çiçek yok oraya gitti çiçek

💐 🌷 🌹🌺🌸🌼🌻🥀🍀 ben yolladım işte tamam çiçek iştee

Merhabalar
Bu sanırım herkes için değişebilen bir konu çicek meselesi. 1 ay önce işe başladım zaten işle ilgili de problemlerim var da neyse. İlk zamanlar benden sonra başlayan erkek çalışana çicek geldi babasından. Biraz bozulmuştum sevgilim düşünmedi cünkü ailemden zaten beklemiyordum. Sevgilim pek çicek almadı. Ben takıyorum cünkü bana kendimi iyi hissettiriyor onun özellikle çicek vermesi.
3.5 yıldır birlikteyiz en son 3 sene önce mezuniyetimizde çiçek buketi almıştı en son da adımızın yazdigi bir fanus yolladı, buluştugumuzda kolye almıştı. Bunları söylüyorum çünkü çiçek dışında hediye alan, sevgisini hissettiren biri ama neden çiçek almiyor bilemiyorum. Tak edip bir gün söyledim alıyorum ya dedi sadece.
Niye anlattım bugün yeni başlayan kadın çalışana çiçek geldi ve çok bozuldum. Çalışıyor da yani maddi sorunu da yok. Boşuna mı böyle düşünüp üzülüyorum sizce :KK43:
Ve söylemeli miyim neden böyle düşünüp yollamadin diye şuan zaten istemem de 1 ay olmuş.

Ben en yakın kız arkadaşıma dahi işe girdiğinde çiçek gönderiyorum. Bunlar biraz karakterle ilgili yani ben jestleri çok severim. Sizin erkek arkadaşınız bu tarz jestleri sevmiyor olabilir ancak başka türlü jestleri seviyordur. Yazdığınıza göre zaten hediye alan ve sevgisini gösteren birisiymiş bence bunu sorun etmeyin.

Merhabalar
Bu sanırım herkes için değişebilen bir konu çicek meselesi. 1 ay önce işe başladım zaten işle ilgili de problemlerim var da neyse. İlk zamanlar benden sonra başlayan erkek çalışana çicek geldi babasından. Biraz bozulmuştum sevgilim düşünmedi cünkü ailemden zaten beklemiyordum. Sevgilim pek çicek almadı. Ben takıyorum cünkü bana kendimi iyi hissettiriyor onun özellikle çicek vermesi.
3.5 yıldır birlikteyiz en son 3 sene önce mezuniyetimizde çiçek buketi almıştı en son da adımızın yazdigi bir fanus yolladı, buluştugumuzda kolye almıştı. Bunları söylüyorum çünkü çiçek dışında hediye alan, sevgisini hissettiren biri ama neden çiçek almiyor bilemiyorum. Tak edip bir gün söyledim alıyorum ya dedi sadece.
Niye anlattım bugün yeni başlayan kadın çalışana çiçek geldi ve çok bozuldum. Çalışıyor da yani maddi sorunu da yok. Boşuna mı böyle düşünüp üzülüyorum sizce :KK43:
Ve söylemeli miyim neden böyle düşünüp yollamadin diye şuan zaten istemem de 1 ay olmuş.
Yarn öbür gün evlenince eltime kocası araba aldı benimki almadı. Görümcem tatile gidio biz gitmiyoruz. Yada onlar yurtdışı na gidio biz yine Antalya diye ağlarsınız .

Her insanın sevgi dili başkadır. Siz hediyelerden çiçeklerden süprizlerden hoşlanan birisiniz ama sevgilinizin sevgi dili bu değil demekki. Belki de o yan yana olmayla sevgisini belli ediyor o buna yeterli geliyor. Yani ne o suçlu ne siz. Karşınıza alın ben bunlardan etkilenen beni besleyen durumlar diye anlatın.. O da size anlatsın neleri sevdiğini hoşlandıgını.. Sonrasında gözlemleyin. O yapmıyor diye sizde yapmaktan vazgecmeyin inadına yapın sevdiği şeyleri..

Normalde düşünceli biri ama demek bu içinden gelmemiş gayet normal bence. İnsanların düşüncesini kafana takıyorsan eğer sen kendi kendine çiçek yolla 😂

Bugün iş yerine çiçek göndermedi diye konu acarsın

Yarın özel günlerde çiçek almadı diye konu acarsın

Erkekler ilk günku gibi olmuyor maalesef alışmalısın

Ben sıfır beklentiyle evliliğimi sürdürüyorum artik

bayanlara haksızlık yapıyor musunuz?
+yokh canım hiç olur mu bayanlar güldür çiçektir.
-bunlar sözlerde geçiyor genelde, uygulanıyor mu?
+yokh, yo uygulanmaz.
-eşinize yılda kaç kere çiçek alıyorsunuz?
+inan et eşimeee yıldaaaa🤔🤔🤔 ben hiç götürmemişem. şimdi yalan yokh. Paramız zTen evde kaliyor onlar kendilerine alsınlaaar 😂😂

Eklentiler

• indir (1).webp
    indir (1).webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 22
Zaten neredeyse hiç çiçek almamış ki bunda alsın. 3.5 yılda herhalde mezuniyet dışında başka yenilikler olmuştur hayatınızda. Bazı erkeklerde çiçek alma işine çok soğuk oluyor. Sadece çiçek konusunda ihmalkârsa ben çok sorun etmezdim.

Back
X