- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 40
- Konu Sahibi captain price
-
Ya ne alakası var belkı patronu veremedıgı maasları toplu verecek ve kızın elıne ıyı bır para gececek ve araba alacaklar adam karınısınım arabasına bınıyor olacak. Suan konu sahıbı extrem bır durumdam bahsedıyor. Kızın ozel yasantısını dıdıkleyene kadar fıkır ver.
Siz nişanlınızın ağzıyla hareket edecek biri değilsiniz. Gerçekten insana akrabası bu kadar destek olmuyor. Hemde istemediği halde.Aslında konuyu açma sebebim bekleyişime destek bulmak.
Çünkü haklı olarak nişanlım işten çıkmami bekliyor. Çalışmak konusunda zorlamiyor aslında şu an tek maaşla geçinmenin hesabında. Ama aylardır haftanın altı günü ise gidip de maaş alamiyor olmam zoruna gidiyor onun farkındayım. Ters bişey demiyor ama dün bozuktu. Çıkmami istediğini biliyorum.
Aslında konuyu açma sebebim bekleyişime destek bulmak.
Çünkü haklı olarak nişanlım işten çıkmami bekliyor. Çalışmak konusunda zorlamiyor aslında şu an tek maaşla geçinmenin hesabında. Ama aylardır haftanın altı günü ise gidip de maaş alamiyor olmam zoruna gidiyor onun farkındayım. Ters bişey demiyor ama dün bozuktu. Çıkmami istediğini biliyorum.
İlk mesajınızdan beri polemik çıkarmaya çalışıyorsunuz kız ben çalışmıyayım kocam baksın mi demiş olay bambaşka siz ne diyorsunuzBaşka konularda yorumlarınıza denk geliyorum sık sık ev geçindirmek senin de Görevin kocan kirayı mutfak masraflarını tek basına ödemek zorunda değil diye. Ona istinaden sorma Gereği duydum sonuçta çalışmazsan kira ve mutfak masraflarını eşin karşılayacak. Senin düşünce yapında biri bu durumdan rahatsızlık duyabilir.
Vefa durumu olmasa ben beklemem. Eğer düzelme umudu yoksa bekleme derim.
Ben şu an en az 6 maaş icerdeyim. Ve eğer bayramdan önce biseyler veremezlerse artık yol paramı da kendi cebimden vermek zorunda kalacağım. Yani bekledikçe maaş birikiyor. Bi mantığı yok.
İlk mesajınızdan beri polemik çıkarmaya çalışıyorsunuz kız ben çalışmıyayım kocam baksın mi demiş olay bambaşka siz ne diyorsunuz
Sen beğenesin diye yazmadım zaten mesajı kıza neden saldırıyorsun onu de
Gerçekten bende bu mantığı anlamıyorum, muhtaç olmak nasıl bir tabir? Bunun doğumu var hastalığı var, işten atılması, kazası falan filan. Ne oluyor yani çalışmadığımız zaman hemen muhtaç mı oluyoruz? Dediğiniz gibi düşünüyorum, hayatı beraber yaşamayı kabul ettiğimiz bir insanın karşısında neden ezikecekmişiz? Şuan maaşlı çalışmıyorum bebek dolayısıyla ama evde deli gibi çalışıyorum şahsen.
Ee değil çünkü. Adam asgari ücret alıyorsa, sizin de çalışma imkanınız olduğu halde çalışmayıp adamı gelirinin üstünde şeyler almaya zorluyorsanız kimse size haklısın demez. Bu konuyla da bahsettiğiniz durumun zerre kadar alakası yok.Bende bunu söylemeye çalışıyorum aslında. Hayatı paylaştığın eşle cüzdanı da aynı zamanda paylaşmış oluyorsun amma bazı üyeler bazı konularda çalışmayan Kadınlara sanki evde oturup Yatıp hiçbir iş yapmıyor gibi muamele yapıyor. Sizin de goreviniz ev geçindirmek siz evde olduğunuz sürece eşiniz tek maaşla herseye yetmek zorunda değil gibi yorumlar yapıyorlar. Ona istinaden yazdım. Çalışmayan ya da çalışamayan ev Hanımlarına değil sözüm.
Asgari ücretli durumdan bahsetmiyorum ben. Normal şartlarda çalışan iki kişiden bahsediyorum.Ee değil çünkü. Adam asgari ücret alıyorsa, sizin de çalışma imkanınız olduğu halde çalışmayıp adamı gelirinin üstünde şeyler almaya zorluyorsanız kimse size haklısın demez. Bu konuyla da bahsettiğiniz durumun zerre kadar alakası yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?