İş yerine gelen icra, aylardır maaş alamamak ve vefa borcu...

Evet o kadar yardım etmiş sizin maddi bir kaybınız olmaz duruşunuz çok iyi gerçekten vefa önemli inşallah bir an önce çözer ekonomik sorununu

Siz su anda isyerinizde herhangi birşey yapıyor musunuz? Bilgisayarlar yok dediniz de çünkü. Haftanın 6 günü sabahtan akşama kadar boş boş oturmanın ikinize de bi faydasi olmaz bence.

Diğer yandan 6 ay maassiz çalışmak icin zaten uzun bi süre. Vefa borcunuz var evet ama birseylerin de netlesmesi gerekiyor artık. Patronunuzla konuşun. Eger duzelcegine inanıyorsa ya da size ihtiyacı varsa bir süre daha calisabilirsiniz ama mutlaka konuşun bence.

Bence beklemede kal nasıl olsa evleneceksin o zaman hem bir bahanen de olur. Gerçekten iyi niyetliymiş karşı taraf bu kadarını hak ediyor. Vefa borcunu ödemiş olurdun.

Aslında çevrenizde de iyi insanlar varmış ama pek anlayamadım sizdeki bu yabanilik nerden geliyor acaba çocukluğunuza mı inmek gerek? Merakla açıp okuduğum her konuda sizin can sıkıcı yorumlarınıza denk geliyorum kaptan. İnsanların mutsuzluğundan besleniyor gibisiniz vefa gibi kavramların da farkındasınız üstelik. İlginç bir kişiliğiniz var.

Yeni doğum yaptım doğum iznindeyim maaş alamıyorum şuan için. Koca parası yiyorum, kızım da baba parası yiyor valla şimdiden başladı

6 ay maaş alamadığınız bir yerde, bilgisayarlara kadar haciz gelmişken beklemenin mantığını ben anlamadım. Vefa borcunuz olabilir, ama patronunuza ne gibi bir fayda sağlıyor ki orada kalmanız işler tamamen durduysa? En doğrusu zamanında kendinize yatırım yapıp iş aramakmış, onu da istemediyseniz şu an kalsanız da ayrılsanız da sonuç aynı yere varacak herhalde. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Sonuna kadar bekleyin. Bu kadar iyi bir patron düzelmeyeceğini anladığında kendisi sizinle konusacaktır zaten

Vefa olarak beklemek iyi derim. Almadığınız maaşları da o yatak odası takımına, rahat çalışma ortamınıza, avukata filan sayın zararda değilsiniz. Nişanlınız yanlış dusunuyor bence.

Sen demi koca parası yiyorsun bibicim, eşine muhtaç! yaşıyorsun demek, bak evde oluşun başka kadınlara dert olabiliyor böyle.

Bugün işten çıkıp çocuklarıma bakıyor oluşumu dünyanın en kötü tercihi olduğunu öğretti bir çalışan abla bana, yeni birşey daha öğrenmiş olarak huzurla uyuyacağım ben mesela. Zaten tüm gün yan gelip yattığımızdan bünye yatmaya alışık zorluk çekmeyecegim.

Benim bide çocuğum yok kedim var ya o olmaz mı valla güzel yiyorum koca para asgari ücret ye ye bitmez

Benim bide çocuğum yok kedim var ya o olmaz mı valla güzel yiyorum koca para asgari ücret ye ye bitmez
Bak benim de kedim var ya şuan sırnaşıyor bana
hemde asgarî ücret işin çok zor ye ye bitmez zaten, bitirmek için yardıma ihtiyacın olursa buralardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…