iş yerindeki cahiller

dedim demem mi.. al benimkini dedim..

çok ayıp.
kimin cahil kimin eğitimli olduğuna senmi karar veriyorsun?
dediğin kadar cahil olsa senle aynı iş yerinde çalışıyor olmazdı.
tartışırken hakaret eden herkes benim için cahildir..bunu yapan dr.da olsa kapıcıda olsa aynı kefede benim için.. cahil derken diplomayı değil alınan aile terbiyesini esas alırım ben

Bir musibet,bin nasihatten iyidir derler.Neden muhatap oldum diye düşünme.Bu tartışmayla seviyesini öğrenmiş oldun.Bundan sonra dikkatli davranır muhatap olmazsın.
aynen muhattap olmam büyük ihtimalle . buraya konu açmamdaki sebepte benimle aynı durumu yaşayanlar nasıl başa çıkıyosunuz onu öğrenmek. bu tarz kişiler özel yaşantınızda olsa hayatınızdan çıkarması kolay olur.. ama iş yaşamında sürekli yüz yüze bakılınca zorlanıyor insan.

o kadar gerildim ki hala etkisindeyim. kendime çok kızıyorum az çok insanları kestirebiliyorum. uzak duracağıma insanlık yapmaya çalışıyorum herkese. dedikodu gırla gidiyo işyerinde kafalarında neler dolaşıyo ben hızına yetişemiyorum. 30 yaşına geldim o kadar iş tecrübem var o kadar insan çeşidi gördüm hala aynı hataları yapıyorum. hala insan gibi yanaşmaya çalışıyorum..

Cahil demeyelim de kişilik bozukluğu var diyelim. Bunlardan uzak durun çünkü dengesizlik leri sizi de çılgına döndürür.

aslında çok takılacak bir durum değil cahil de geç.. ama ben kendime neden bile bile muhattap olduğum için kızıyorum o yüzden hala atamadım gerginliğimi..

Cahil demeyelim de kişilik bozukluğu var diyelim. Bunlardan uzak durun çünkü dengesizlik leri sizi de çılgına döndürür.
haklısın. konuşamıyosun bile seni dinlemiyo bile.. en iyi dediğin gibi uzak durmak.. bi bakıyosu gülüyo selam veriyo bi bakıyosun dönmüş gidiyo bi bakıyosun gelmiş konuşuyo.. bende işyerindeyim diye ılımlı davranıyorum. bişey söylüyosun bi şaka yapıyosun kafasında kurup kurup saldırıyo.. bu ne ya..

bu arada cahil derken asla okul diploma meslek falan kastetmiyorum.. kimse yanlış anlamasın sadece hakaret eden , terbiyesiz kişileri kastediyorum..

bu arada cahil derken asla okul diploma meslek falan kastetmiyorum.. kimse yanlış anlamasın sadece hakaret eden , terbiyesiz kişileri kastediyorum..
Anlıyorum. Hiç polemik yapmayın. Ha ha deyin geçin. Buna çözüm bulamazsınız ancak psikiyatrist Paklar.

Anlıyorum. Hiç polemik yapmayın. Ha ha deyin geçin. Buna çözüm bulamazsınız ancak psikiyatrist Paklar.
aynen. valla buraya yazdıkça konuştukça rahatladım biraz.. olaya cezai ehliyetleri olmadığını düşünerek bakmak lazım :)

durup durduk yere mi tavir aldi karsi taraf ? yani olaylari bu seviyeye getiren durum nedir merak ettim...

Ne dedi ne yaptı anlatmamissiniz ki cahil mi değilmi karar verelim.bilmeden herkes size hak vermiş bide gaz vermiş. O arkadaşınız buraya yazsaydi muhtemelen herkes size cahil diyor olacaktı. Hem tek taraflı hemde anlatmadiginiz bir olay hakkında karşı tarafa laf etmek kimseye düşmez. Belki cahil olan sizsiniz. .kimsede sormamis naptin ne dedi diye.

cehalet sadece diplomayla olmuyor lakin başka birine cahil diyebilecek lükse ve erdemliğe sahip mi konu sahibi?
kimsenin kimseyi küçümsemek haddine değil.

tartışırken hakaret eden herkes benim için cahildir..bunu yapan dr.da olsa kapıcıda olsa aynı kefede benim için.. cahil derken diplomayı değil alınan aile terbiyesini esas alırım ben
diplomayı kastetmemiştim zaten.
siz ona burda cahil diyerek siz çokmu cehaletten uzak ve aile terbiyesi almış oluyorsunuz?
terbiyeniz çok yerinde olsaydı başka biri için cahil demezdiniz.

durup durduk yere mi tavir aldi karsi taraf ? yani olaylari bu seviyeye getiren durum nedir merak ettim...
iş yerinde kahve yoktu gittik markete kahve aldık. parasını bi kadınla ikimiz verdik. sonra ben herkese kahve yaptım. ama ona yapmayı ınutmuşutum. servis ederken fark ettim..aa unuttum kusura bakma dedim. meğerse ben o kahve alırken para katmadı diye ona bilerek kahve yapmamışım :)))
olay sadece bu.. oyüzden çok şaşırırdım tepkisine

diplomayı kastetmemiştim zaten.
siz ona burda cahil diyerek siz çokmu cehaletten uzak ve aile terbiyesi almış oluyorsunuz?
terbiyeniz çok yerinde olsaydı başka biri için cahil demezdiniz.
siz niye bu kadar yazma gereği duydunuz anlamadım.. insanlar birbirlerini yanlış anlayabilirler tartışabilirler ama tartışmak seviye ister kültür ister.. seviyesi ve kültürü olmayan insanlar tartışmayı kavgaya dökmek için hakaret ederler.. böyle insanlara cahil denir.. böyle insanlara laf yetiştiremezsin mahalle kavgasına döker bi anda ortalığı eli belinde cak cak konuşur.. sonrada sana bakar aaa bak kaldın böyle der. sende şaşar kalırsın seviyesine.. sen galiba hiç karşılaşmadın böyle tiplerle.. umarım hiç karşılaşmazsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…