Anlaşılan karşılıklı olarak birbirinizin cahil ve saygısız olduğunu düşünüyorsunuz. Örnek vermediğiniz için ne kadar haklısınız bilmiyorum. Ama karşı taraf size "çirkinleşme, ağzını topla" demiş. Neye karsı dedi yazmamışsınız ama ille bir şey dediniz ki size uyarı yapıyor değil mi? Durduk yere demiyor yani.
Kahve meselesine gelince, o kişi alınmakta haklı. Kaç kişisiniz ki hesap yanlış çıkıyor? Tesadüfe bak ki bir kişi, tam da anlaşamadığınız kişiyi unutmuşsunuz. Ben olsam açıkta bir kişi bıraktığım için mahçup olur, kendi kahvemle o kişininkini tamamlar, kendime yeniden kahve yapardım. Kahve yapma görevini üstlendiğim halde bir kişiyi dışarıda bırakıp karşısında kahve içmek ayıp bana göre. Alınmasını eleştireceğinize, burada arkasından güleceğinize kendi hatanızı düzeltebilirdiniz.
Velhasılı, karşı tarafı bilmem de, siz de bana pek masum, saygılı ve makul biri gelmediniz açıkçası. Kim cahil kim değil bilemem. Zira örnek vermeden, havadan cahil demişsiniz. Bence kendinizi de bir gözden geçirin.