iş yerindeki cahiller

ne olursa olsun başka insanların yaşam tarzlarıyla başkalarına hakaret içerikli yaklaşmanız yanlış köylülerin neyi varmış?

ne olursa olsun başka insanların yaşam tarzlarıyla başkalarına hakaret içerikli yaklaşmanız yanlış köylülerin neyi varmış?

Arkadaşım anlamıyorsun galiba ben onun müdürüyüm. sen müdürüne sizi muhattap almıyorum diyebilir misin? ANcak kendini bilmeyen, yetiştiremeyen, nerede nasıl konuşulması gerektiğini kavrayamayan insanlar söyler.
Köylülere hakaret ettiğim yok. hepimiz bir köyden çıkıp gelmedik mi.. ailem ingiliz kraliyetine mensup değil. kimseyi aşağıladığım yok. Bu korumacı tavrınızı anlamıyorum. Karşı çıkalım da ne olursa olsun konumundasınız.
Sanki size söylüyorum. rahat olun biraz

gayet algılarım açık hiç olmadığım kadarda rahatım iki cümle kuruyorsunuz düpedüz bir yaşam tarzını aşağılıyorsunuz siz baştan mesafe koyamamışsınız demekki bunu söyleyebiliyor o kişi de neyse herkes kendi üslubuyla belli eder kalitesini..

evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…