Is Yerindeki Bir Mudure Asik Oldum :(

Yüzüklü ihanet :) !
Sohbetler çok lüzumsuz. .
Mevcut ilişkini bitirmeden yenilerine fırsat vermek bana çok yanlış geliyor .duygusal yaklaşım ihanet sayılmıyor nezdinde fakat erkek arkadaşını azat etmelisin .neden elinin altında (!) tutmaya devam ediyorsun ?

Uyaniga bak sen, yedekli çalışıyor. Hep de aynı masalar. Yatağı ayırdık, bir imza kaldı v.b.

Yüzüğünü ima etmiş bence nasıl bir ilgi bekliyorsun ayrıca hoş olmazdı sana böyle bir ilgi duysa hem kendine hem sana saygısızlık olur. Öncelikle ilişkini ya rayına oturtman ya da bitirmen gerekli

Profesyonel demişsiniz ama adam pek prpfesyonel gelmedi bana.

Lütfen sevgilinizden ayrılın en azından empati yapın. Yazık.

+10000000000

Şunu bir erkek yapsa ne taşlar yemişti.
Aşık oldum ama yüzüğü de takıyorum onca seneye yazık.
Yersen.

Ya cikarsana o yüzüğü...
Bunca seneme yazık olur demen bile ihanet aslında ...hani o maksatla takiyorsan...
Bu bahaneyi hic sevmem

+100 katılıyorum. Aldatmak sadece yatakta olmaz. Bunun kadını erkeği yok.
Konu sahibi ağer başkasına aşık olduysanız sorununuz muhatabınızın sizden hoşlanıp hoşlanmaması değil, sevgilinizin arkasından iş çevirmeniz olmalı. Ay herkes beni sevsin ben aralarından birini seçeyim tarzı klasik aslanlık yapmayın. Ayrıca müdürünüz inşallah elinde yüzüğü olan biriyle flörtleşmiyordur

Neden ayrılmadan başka bir adamla ilgili beklentiye giriyorsunuz. Hoşlandığınız kişi karşılık verince mi diğerini bırakacaksınız. Ben bu yazdıklarınıza çok şaşırdım hayatınızda iki kişiye yer açmışsınız farkında mısınız. Sözlünüz adına üzüldüm güvenilmeyecek bir ilişki içinde umarım sizden daha iyi biri girer hayatına ve sizden kurtulur

Arkadaşlar,hanımlar,Romalılar!Şu yedekleme alışkanlığınızdan vazgeçseniz artık.Korkmayın erkeksiz kalmazsınız ya da kalın bir süre erkeksiz.Kendinize bir reset atarsınız,eski ilişkinizi gözden geçirir belki dersler çıkarırsınız.Yenisini garanti etmeden,eskisinden vazgeçemiyorsanız bu temelde ciddi bir özgüven eksikliğiniz olduğunu,bir erkek olmadan herhangi bir şey yapamayacağınızı gösteriyor.Bir Allahın günü dahi boşta kalmayı göze alamamak nasıl bir histerinin ürünü gerçekten anlamıyorum

Arkadaş bu ne böyle 5 çocuğunun babasından mı boşanamıyosun sanki?başkası bu kadar kafana girmişse artık öncekine yol ver gitsin yaptığın çok çirkin resmen işgüzarlık

sevgilinden neden ayrılmıyorsun?
dimyata pirince giderken elde ki bulgurdan olmayayım mı diyorsun?

Ne istiyorsunuz sevgiliniz varken başkasıyla flörtleşmek mi? Olursa ayrılacaksınız olmazsa ötekiyle mi devam edeceksiniz? Siz bunu kendinize yakıştırıyor olabilirsiniz ama belli ki hoşlandığınız adam karakter sahibi biri. İlişkinizi bitirmeden adama ilişmeyin bence kendinizden soğutursunuz. Yoldaki pirince giderken evdeki bulgurdan da olursunuz.

Oncellikle ayrilin cunku iliskiniz coktan bitmis.sonrada adamin hareketlerine dikkat edin size sorar niye cikardin diye sizde aciklamayi yapin.sonrasinda farkli davranirsa demekki seviyor ama herhangi bi degisim yoksa huyu boyle demekki.ayrica bu adam olmasa da bu iliskiniz bitmeli

Iki pencereden de bakınca çok çirkin bir durum var ortada.Tek masum olan kişi sevgiliniz.Dusuncelerinizle de olsa şuan aldatma eylemi içindesiniz.Müdür de parmaginizdaki yüzüğü görüyor hatta evli olduğunuzu tahmin ederek size yürüyorsa ettiğinizi çekeceksiniz demek oluyor.

Baskasindan hoslanirken sevgilinizden neden ayrilmadiginizi bende çözemedim.

Adam evlisiniz bile galiba demis sizde suan degilim gibi birsey demissiniz

Ee daha adam nasıl adim atsin parmağında yüzük var.
Diğerinede haksızlık oluyor bence.

O adam senin herşeyin oldu ama bitmeye yüz tutmuş heyecansız bir ilişkin var.
Tabi ki bu aldatmak sayılmıyor lütfen saçmalama.
Bizde zaten ilişkimizde heyecan kalmayınca başkalarına aşık oluyoruz,sonra kocamıza dönüyoruz falan.
Hem karnım doysun hem pastam dursun hesabı.

Mantıklı geliyor mu sana bu anlattığım ilişki?
Adamı aldatmışsın hala hafifletmeye çalışıyorsun.

Ufak ufak flörtleşiyorsunuz ama parmağınızda yüzük var ciddi bir ilişkiye dönüşse bile bu günleri mutlaka size hatırlatır saygı duymaz size... Bu yüzden hemen bir karar verin ve var olan ilişkinizi bitirip yüzüğü çıkarın size olan güvenini yitirmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…