Is Yerindeki Bir Mudure Asik Oldum :(

Çağrı merkezinde mı çalışıyorsunuz?

. Neyse gunler boyle gecti ve bir gun yine konusuyoruz benim gelecegimden calistigimiz isten ve dedi ki "neden oyle diyorsun daha gencsin bak evlisin de galiba" deyip ilk kez yuzugumu gosterdi.

O kadar zaman çalışıp evlisin galiba demesi ilginç inandırıcı gelmedi. hadi doğru diyelim evli olabilme ihtimaline karşı sana yakın davranması farklı amaçlı olurdu. iyi değil amacı yani o anlamda. ama belkide sen davranışlarını farklı yorumluyorsundur

Bir dizide geciyordu onemli olan hayatta kalmak diyordu ordaki felsefe agir ve derin anlamlar iceriyor.

Buradaki konularda erkeklerin yedekte tuttugu dugune az kala biraktiklari kizlarin oluden farksiz hayatlarini okuyoruz hem kendilerine hem ailelerine yazik degil mi??

Diger erkek kisisi evleniyor yuva kuruyor kizlar hala yalniz ve aci cekiyor.

Onemli olan hakli olmak mi iyi olmak mi iyi olmaktan kastim sen sakrak bir hayat degil en azindan agir depresyon gecirilmeyen acidan cikabilen bir hayat.

Ben cok ofkelendigim konulara bakiyorum da ve kendi bulundugum durumdan dolayi bu tarz konulara yani durust insan olmaya kirildim.

Son düzenleme:
Allah aşkına. ayrılın...siz nişanlanmayın hatta evlenmeyin çünkü boşanırsınız. içinizdeki tutku nerede aşk nerede...olamayan duyguların yüzügü parmagınızda kendinizi avutmayin lütfen. hem başka birinden hoslanmandan belli sevmiyorsun artık sevgilini :) bu kötü bir şey değil. Zorla sevmek olmaz

Eğer ilişkini kafanda bitirdiysen yüzüğü parmağından çıkarmalısın.. Çünkü bu hem kendine,hem de partnerine yanlış. Hem belki de yüzüğü çıkarırsan herşey olumlu olabilir? Umarım mutlu olursunuz gençler

Yeni birine aşık olabiliyor ama yüzüğü çıkarmayı da göze alamıyorsunuz. Çok ilginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…