• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Is Yerindeki Bir Mudure Asik Oldum :(

Ne alaka? Erkeklerin daha beterini yapiyor olmasi konu sahibinin davranisini akliyor mu? O yanlissa bu da yanlis. Eger biriyle sevgiliysen ve aksi konusulmadi ise ilişkinin temelleri atilirken ona sadakatle bagli olmak durumundasin. Konu sahibi baskasina asik oldum diyor, hani nerede sadakat? Bu durumda basbayagi aldatiyor iste. Bence acin sozlukten okuyun kelime anlamini.
Bunu da anlamiyorum ayni konuyu erkek arkadasim isyerinde bi kadina asik olmus ama benden de ayrilmiyor diye acan olsaydi vay o erkegin haline. Pozitif ayrimcilik boyle artniyetli kullanildigi surece erkeklerin biz kadinlari anlayacagini hic sanmiyorum. Ve ne yalan soyleyeyim zaman zaman bize yoneltilen suclamalara da hak vermiyor degilim.
Siz de lutfen sevgilinizden ayrilin sonra umarim mutlu olursunuz.
Ben yapılan yorumları abartı buldum. Belki daha fazlasını yapanları gördüğüm için normal geliyordur böyle şeyler artık.

Parmağındaki yüzüğü çıkarmalısın hani bitmeden çıkarmam diyorsun ya bitirmek için ne bekliyorsun? diye sormak istedim. Bu adamın sana hislerinin karşılıksız olduğunu anlasan mesela bitmeye yüz tutmuş ilişkini nereye kadar devam ettireceksiniz? Şahsi yorumum; adam parmağında yüzük varken hisleri varsa bile yaklaşamaz ki kaldı ki arkadaşça duygularda besliyor olabilir, risk alacaksın artık..

Ben yapılan yorumları abartı buldum. Belki daha fazlasını yapanları gördüğüm için normal geliyordur böyle şeyler artık.
Bilmiyorum daha once aldatildiniz mi ama aldatilmak bir insanin elindeki iyi guzel ne varsa hepsini aliyor, basima geldi oradan biliyorum. Hic kimse boyle bi kotulugu hak etmez.
Genelde de boyle konular acilirken halihazırdaki sevgili kotuleniyor. Yok iliski bitmek üzere, yok ilgisiz, yok bilmem ne. E ayril o zaman guzel kardesim? Ona da hayir. Kusura bakmayin ama bunun adi karaktersizce davranmaktir.

Neden nişanlı olduğunuzu merak ettim? İnsan başkasından hoşlanıyorsa, ki sizin başlığınız hoşlanıyorum da değil; "aşık oldum", bu hayatındaki insana dürüst olmamak değil midir? Yani nişanlınız bir başkası hakkında böyle düşünse, güveniniz sarsılır, kalbiniz kırılırdı değil mi? İnsan kalbine söz geçiremeyebilir ama eylemlerine geçirebilir. En azından nişanlınıza karşı dürüst olmalısınız. Çünkü kalbiniz ona ait değil görüldüğü üzere. Ben müdüre aşık olduğunuza da inanmadım, sanırım komplimanlarından, flörtünden hoşlanmışsınız, olabilir, ama bu da sizin içinizde bir açlık ya da arayış olduğunu gösterir.

Bilmiyorum daha once aldatildiniz mi ama aldatilmak bir insanin elindeki iyi guzel ne varsa hepsini aliyor, basima geldi oradan biliyorum. Hic kimse boyle bi kotulugu hak etmez.
Genelde de boyle konular acilirken halihazırdaki sevgili kotuleniyor. Yok iliski bitmek üzere, yok ilgisiz, yok bilmem ne. E ayril o zaman guzel kardesim? Ona da hayir. Kusura bakmayin ama bunun adi karaktersizce davranmaktir.
Asla aldatmadım çok şükür 1.5 yıllıkta evliyim. Ben gerçekten öyle şeyler duydum ki artik çok şey normal geliyor bana. Bazı insanlara böyle şeyler yapmak su içmek kadar basit. Ama ben insanların üstüne gitmeyi çok sevmiyorum konu ne olursa olsun yanlış sonuçlar doğabilir bundan.

Itiraf edilmemis ama iliski bitnis bile. Gozun baskasina kayiyosa gecmis olsun artik. Yanlizzz yedekte mi tutuyorsun? Neden bitirmiyosun?

Belki de onu sevdiginiz icin arkadaşça tavırlarinı farklı yorumluyorsunuz. Olabilir mi?
Ya ilişkiniz ya da başkaları karar vermek gerekiyor. Ama erkek arkadaşınızı sevmediğinizden bi adama yakinlık duymuşsunuz. Hayat cok kisa çabuk ataklar yapmak lazım

Umarım taktığın yüzüğün sahibi'de kendi şirketinde müdürüne aşık olmuştur.
Sana sağlam bir ders lazım.
Ne yardan ne serden ....
Ayrıl sevgilinden ve kalbin neyi istiyorsa onu yap.
Belki yanılıyorsundur belki müdürün sana senin bakmasını istediğin gözle bakmıyordur .
Ama en azından şerefinle yaşarsın ve savaşırsın .:KK51:

Bitmeye yuz tutmus bir iliskim var. Heyecan, saygi ve sevgi kalmadi. Ama bana verdigi yuzuk hala parmagimda. (Birbirimize soz) bitmeden cikartmam. Eminim o da benim gibi dusunuyor ama bitirmekten korkuyoruz onca yila yazik diye belki de. Ama benim sorunum farkli.

1 yildir yeni bir isde calisiyorum. 8 ay boyunca supervizorum olan kisi var ve ben inanilmaz bir saygi cercevesinde calistim. Is yerinde bayan erkek olsun erkek arkadasim oldugunu bilir, yuzuk hep parmagimda. Benim pozisyonum degisti, o artik supervisorum degildi. Daha rahat ve arkadas gibi olduk. Sonra nasil oldu, ne sebeple oldu bilmiyorum bu adam benim gecem gunduzum oldu. Sonu belli olmayan bir iliskim var ama ona ragmen saygim da var diye kendimi dizginlemeye calisiyorum. Basaramiyorum. Bu is yerindeki kisinin de ne hissettiginden hic emin degilim. "Yuzugum var ya biliyordur kesin, kaliteli cocuk sevgilisi olana sarkmaz" dedim hep. Oyle de oldu.

Yalniz gulup arkadasca sohbetlerimizde bana "tatile gitsen kimle gidersin?" gibi sorular sorardi. Ben de acaba ogrenmeye mi calisiyor diye dusunup "nereye gittigime bagli" deyip gecistiriyordum. Pozisyonum ilk degistiginde "seni onumdeki masaya oturtucam ki gozum ustunde olsun, milletle sosyallasip cok calismazsin sonra" deyip guluyordu. Birgun burclardan konusuyoruz bir bayan arkadas onun burcunu sordu "yay" dedi. Ben gulup ufak bir yay yorumu yaptim 4 bayan arasindan bir tek benim burcumu sordu "aslan" dedim. Baska bir gun "eee anlat bakalim?" Dedi. "Neden dedim?" "Yaydan, aslandan... ne diyor bugun?" Dedi. Neyse gunler boyle gecti ve bir gun yine konusuyoruz benim gelecegimden calistigimiz isten ve dedi ki "neden oyle diyorsun daha gencsin bak evlisin de galiba" deyip ilk kez yuzugumu gosterdi. Ben birsey demedim, suan icin evli degilim dedim. Bilmem nedendir o ana kadar neden yuzugumun lafini etmedi anlamadim.

Ya ilgisi yok, ya da is yerinde supervisor diye cok profesyonel davraniyor. Is yerindekilere o da dahil sacimin rengini actiricam diyorum. Bayanlar dahil kimse farketmiyor ama ondan baska. "Saclarinin rengini dedigin gibi deistirmissin, guzel olmus begendim" diyor. Saclarima maşa yapsam "bugun saclarin cok guzel olmus" diyor. Biraz şık giysem "bugun baya şıksın" diyor.(herkese mi boyle bilmiyorum) Bir gun bir sohbette begendigim hatta taptigim bir aktorun ismini unuttum diye kendisine mail yoluyla aktorun resmini gonderdim "iste bu" diye.(aktor Jude Law) "Annem de bu aktoru cok begeniyor. Biliyor musun bir gun biri bana bu aktore benzedigimi soyledi, bana asilmayi birak bence hahahaha, saka bir yana bana kisaca Jude diyebilirsin" dedi. Konustugumuzda ben utanip cok ona bakamiyorum ama o gozlerini benden cok ayirmiyor. Bazen gozlerinin icine bakiyorum ama onun gozleri de benim gozlerime mi yoksa yuzume mi bakiyor emin olamiyorum. Bazen onun masasina gidiyorum sohbet icin (herkes gidiyor, cok nazik ve sevilen biri). Biraz dikkatli dikkatli dinleyip hemen odasindan cikip baska yere gidiyor ya da baska isler yapiyor. Kendi kendime hoslansaydi o da sohbete doymazdi sıkılıp gitmezdi boyle diyorum.

Anlamiyorum. Ya hic mi hic ilgisi yok benle, iltifati falan nazik olusundan. Ya da biraz ilgi duyacak oldu, bekar olmadigimi ogrenince geri tepti.

Onu dusunmeden yapamiyorum. Sosyal medya hesaplari var ama kullanmiyor. Hakkinda cok sey bilmiyorum. Siz ne dusunuyorsunuz?

Biliyorum once usunde kafa yormam gereken bir iliski var. Ama inanin onun o gozlerini bakisini unutamiyorum.
adamın gözlerine bakıp bakmadığını anlamaman :işsiz:şaşı mı ki:KK53:
ilişkini bitir zaten bitmeye yüz tutmuş nişanlın ingilizdi sanırım....direkt git söyle..
bizim Türkiye de meşhur bir laf var,seviyorsan git konuş diye:D

Bence ilişkilerde kadın erkek fark etmeksizin başkasıyla flört edebilecek seviyeye gelinmiş ise karşı tarafa haksızlık yapılmaya başlanmış ve ayrılık zamanı gelmiştir.

Şu anda müdür kişisi şöyle düşünebilir. Bu kadın başkasıyla sözlü/nişanlı/sevgili iken benimle ilgileniyor ise yarın bi gün benleyken de başkası ile benzer durumda olabilir.
Bu yüzden sevgilinizden ayrılmalısınız

Tabi hep kenarda bir yedeğiniz olsun ne olur ne olmaz

Bir ilişkim var ama hiç heyecanı kalmadı deyince vicdanınız rahatlıyormu?

Kadın veya erkek,anlamıyorum sizleri arkadaşım eğer bir başkasına gözünüz gönlünüz kayacak duruma geldiyseniz niye ayrılıp yolunuza bakmıyorsunuz?

Sevgilime saygım var ama başkasına aşık oldum!!!
o kadar katıldım ki bu yoruma..insanın sevgilisinden önce kendine saygısı olucak..

İnsanlar 20 25 yıllik evlilikten sonra bile o yüzüğü cıkarabiliyor o yüzden kaybolacak yıllarına üzülme o yıllar sana mutlaka bir şeyler katmıştır yaşanması gerekiyormuş yaşamıssın ama şimdi nacizane fikrim bitmesi gerekiyor bu ilişkinin platonikte olsa fikren aldatmaya başlamışsın çünķü ondan sonra bu arkadaşının sana karşı ilgisini yeniden degerlendir tabii arkadaşın evli falan değil dimi

Bence konu sahibinin uzerine cok gidilmis ne yapmiski kiz?bas basa yemegemi cikmis???gece gunduz mesajlasiyorlarmi?belki bosluga dusdu belki hakikaten cocuga bir seyler hiss ediyor ama ben konu sahibinin yalnis bir seyini goremedim.isteseydi yuzugunj cikarta bilirdi ise gelince ama cikartmiyor demekki ne yapacagini kendide bilmiyor.canim bence bir karar vermelisin bitmis iliskiyse yuzugunu cikart bitir kafanda.yok bitiremiyorum diyorsanda adama kendini kaptirma sonra cok uzulursun

ayrıl ne yapıcaksan öyle yap
yedekte tutmak gibi olmuş adam sana ilgi gösterirse ayrılcaksın adamın sana ilgisi yoksa sevgiline geri mi dönceksin.
parmağımda yüzük var diyosun ama başkasına aşık oluyosun. oyalama o zaman kimseyi. sadık olmayacaksanız niye ilişki yaşıyosunuz ki. aldatma illa fiziken yapılmaz.bu da bana göre aldatmadır. fiziksel olmaya doğru gidiyor. ayrıl öyle yap napcaksan.

Sen bu duygularla kavrulurken yuzugun diger tekini takan kisi sadakat sozunu devam ettiriyorsa ortada sorun var. Ya sev ya terk et.Ama asla aldatma.

yedekte tutmak gibi olmuş adam sana ilgi gösterirse ayrılcaksın adamın sana ilgisi yoksa sevgiline geri mi dönceksin.
Kesinlikle katılıyorum. Bence konu sahibinin ısrarla ilgisi var mı ki diye sormasının sebebi bu. Eğer müdürün ilgisi olduğundan emin olursa nişanlısından ayrılacak ama eğer yoksa boşu boşuna nişanlıyı da kaybetmesin tabi dursun yedekte. Vicdanınız rahat ediyorsa devam edin böyle

Iki durumu birbirine baglamanin, sart kosmanin hic bir anlami yok.` Mudur hoslaniyorsa ayrilacagim, hoslanmiyorsa ayrilmayacagim. 'gibi bir dusunceniz varsa silin bunu aklinizdan. Nisanlinizla anlasamiyorsaniz ayrilin. Mudurun hoslanip hoslanmamasina bagli olmasin bu konu.

Back