İs yerindeki arkadasim sizce ilgisi var mi bir sey hissediyor mudur?

Ben ona bakmadığım zamanlar da baktigini hissediyorum 3 sene boyunca zaten sadece bakıyor göz göze de geldik sadece öküz gibi bakıyor sinirleniyorum durumuna odunc verilen sevgi karşılık bulmazsa öfkeyle tahsil edilir gibi bir şey yazmış bana mı yazmış öylesine mi yazmış p da belli değil yok zaten bu belirsizlik beni çok gerdi ben de yüzüne dahi bakmıyorum yokmuş gibi davranıyorum onu beklemekle hata etmişim

3.5 sene çok uzun bir süreç. Gerçekten niyeti ciddi olan gerçekten bir şeyler hisseden bir adam 3.5 sene beklemez. Boşu boşuna hiç kafanızı yormanıza bile değmez. Bazı erkekler böyledir canları sıkılır sizinle flört eder ciddi bi niyet gütmez. Bence ciddiye bile almayın normal iş arkadaşınız gibi davranın ekstra bir samimiyete hiç gerek yok.

Evde kukla edicek birini arıyo.
Kadınsın otur, kadınsın temizle, kadınsın konuşma...
3,5 sene değil 3,5 sn ayrılmaz bu adama
Sana bunları yaparkende salça olmadığı kimse kalmaz etrafında

Bu cocukla bir iletisimim yok gecen is icin aradi onceden merhaba dediginde cevap vermeyip buyrun diyordum isle ilgili konusup kapatiyordum gecen aradi merhaba nasilsin felan dedi bir insan bu kadar yuzsuz olabilir mi acaba gormek konusmak istemiyorum bu insani tahammulum yok ama is arkarasi samimiywtsiz buluyorum artik her seyini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…