- 19 Nisan 2014
- 4.402
- 12.839
- 498
Biz size deneyimlerimizden yararlanarak fikrimizi söylüyoruz. Kendiniz bilirsiniz. Bildiğiniz şekilde çözün o zaman.Patronla sanimiyeti bana 2 kati is yükü olarak geri dönüyor kakarakikiri yapıyor samimiyet kuruyor iyi anlaşıyor ki fazladan izin halkı elde etsin ya da fazla is verilmesin kendisine hepsi birbiriyle bağlantılı daha az is verilmesini anlayamam çünkü bu kişi de benim gibi maaş alıyor yatarak maaş alıyor ben tabiri caizse essek gibi çalışarak alıyorum daha nasıl kendimi ifade edebilirim acaba gayet açık ve anlaşılır şekilde anlatmıştım durumu haksiz duruma düşülecek bir durum yok sert tepki göstermezsen daha çok ezerler sizi o yüzden elimize yazili bir görev tanımı verin bu kişi doğum izninden artık dönmüş diyorum orantılı bölüştürün diyorum kimse babasının hayrına çalışmıyor kimsenin kalan işini yapmayacagimi kendilerine de ilettim
Ayrıca süt izni yasal bir hak, ister hoşunuza gitsin, ister gitmesin. Sonuçta saat olarak daha az iş yerinde kalacaksa o mesai ile orantılı daha az iş verilmesi doğal bir sonuç.