• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Is yerinde surekli is kitlenmeye calisiliyor siz olsaniz naparsiniz

Patronla sanimiyeti bana 2 kati is yükü olarak geri dönüyor kakarakikiri yapıyor samimiyet kuruyor iyi anlaşıyor ki fazladan izin halkı elde etsin ya da fazla is verilmesin kendisine hepsi birbiriyle bağlantılı daha az is verilmesini anlayamam çünkü bu kişi de benim gibi maaş alıyor yatarak maaş alıyor ben tabiri caizse essek gibi çalışarak alıyorum daha nasıl kendimi ifade edebilirim acaba gayet açık ve anlaşılır şekilde anlatmıştım durumu haksiz duruma düşülecek bir durum yok sert tepki göstermezsen daha çok ezerler sizi o yüzden elimize yazili bir görev tanımı verin bu kişi doğum izninden artık dönmüş diyorum orantılı bölüştürün diyorum kimse babasının hayrına çalışmıyor kimsenin kalan işini yapmayacagimi kendilerine de ilettim
Biz size deneyimlerimizden yararlanarak fikrimizi söylüyoruz. Kendiniz bilirsiniz. Bildiğiniz şekilde çözün o zaman.

Ayrıca süt izni yasal bir hak, ister hoşunuza gitsin, ister gitmesin. Sonuçta saat olarak daha az iş yerinde kalacaksa o mesai ile orantılı daha az iş verilmesi doğal bir sonuç.

Biz size deneyimlerimizden yararlanarak fikrimizi söylüyoruz. Kendiniz bilirsiniz. Bildiğiniz şekilde çözün o zaman.

Ayrıca süt izni yasal bir hak, ister hoşunuza gitsin, ister gitmesin. Sonuçta saat olarak daha az iş yerinde kalacaksa o mesai ile orantılı daha az iş verilmesi doğal bir sonuç.
Süt izni 2,5 saat değil 1,5 saat yalnız ve süt izni de bitti zaten onu da daha bahane edemez 8 saatten 1,5 saati düşünce 6,5 saat kalıyor az iş verilmesini gerektirecek bir durum yok bence kimse kurumlara bunun çocuğu var az iş verilsin şu bekar şuna fazla is kitlenilsin diye bir maddeye imza atarak ise girmiyor amirler simartiyor coluklu cocuklulari kimsenin cocugu iş yerindeki kimseyi alakadar etmiyor beni hiç etmiyor zaten bunu da dile getiriyorum cocuk bakacaksınız gitsin ücretsiz izin alsın surekki rapor alacağına cocuk baksin raporun da süresi skniri var ne zamana kadar kaçacak işten onun fazladan işini yapıyorum diye ona verilen maaşı almiyorum netice de kimse plaket de takmıyor onun işini yapıyoruz diye neyse bayram seyran gereksizler için konu açarak boş yere sayfayı da meşgul ettim bayram tatilinde gereksiz insanlari konuşmak da zaman kaybı zaten ömrümüzden şu zamanı çalmayalim bu insanlar için zamanimiza yazık

Son düzenleme:
Back