- 17 Temmuz 2020
- 39
- 4
- 38
- 21
- Konu Sahibi Gozdenuzaklarda
Evet? Neden böyle bir tepki verdiniz?Yaşın doğrumu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet? Neden böyle bir tepki verdiniz?Yaşın doğrumu?
Çok sinirlisin, sakinleşmen gerekiyor. Güzellikle her şey hallolur. Sonuçta sevdiğin birey ile baban arasında tercih yapmaktan ziyade senin orta yolu bulman gerekiyor.Vallahi ben babamla oturup karşılıklı içki içen birisiyim yani o açıdan da bakmak lazım ve ben doğru kişiyi bulduğuma eminim teşekkür ederim fikirleriniz için sevgilimle de evleneceğime eminim aramızda sevgili hukukundan fazlasını istiyorsada bunu söylemeli o zaman ki en azından bir söz takalım
Doğru haklısınız biraz sinirlerim gergin kusura bakmayın sakinlice düşünüp karar vereceğimÇok sinirlisin, sakinleşmen gerekiyor. Güzellikle her şey hallolur. Sonuçta sevdiğin birey ile baban arasında tercih yapmaktan ziyade senin orta yolu bulman gerekiyor.
Biraz sakinleş güzelce konuşursunuz zaten
Bak işte büyümemişsin demekki.Pardon ama ne zaman büyüyoruz 22nin neresi küçük çocuk evimizde kalıyor çünkü babam öyle istedi normalde sevgilim ben dükkanda kalırım dedi ama izin vermedi gece neden muhabbet etmeyelim yatak odasında mı yapıyoruz muhabbeti terasta herkesin görüp görebileceği yerde yapıyoruz babamın bir örf adeti varsa önce yapmamıza izin verip sonra da yapıyoz diye kızmamalı haksız mıyım