Laf anlamıyorlar bilinçli yapıldığını düşünüyorum bazen cevap vermiyorum yine karşıma çıkıyor bu tarz sorunlar açık açık yuzlerine soyluyorum kendimi enayi gibi hissetmek istemiyorum izinli günümde 50 kere aradiginda yüzüne söyledim artık yazmıyor bazen yaziyor cevap vermiyorum artık kendimi yoramam da çok patladım bu hafta bu saatten sonra muhatap olmam ki zaten çok olmuyordumses yükseltmek sosyal medya grubundan yazmak falan bunlar iş yeri için fazla gerginlik sebebi
sizinde belliki kendini ifade etmenizde sorun var daha iş yerine uygun bir dille çözmeye çalışın derim
İşi olan insan izin kullanmaz bunlar izin kullanıyor ben çalışıyorum diye bana kitliyorlar benim is yüküm bana zaten yetiyor yoğunum zaten anlatiuorim laf anlamıyorlar ya da dediğim gibi işin kolayına kaçmışlar maaşım yatsın calismayayim enayi yapsın hesabıAynı şey benim çalıştığım yerde de oluyor maalesef.. eğer işi bırakan kişinin işi o gün bitmesi gerekiyorsa mecbur yapıyorum bende sorumlu oluyorum çünkü, ama vakti varsa banane gelince kendi yapsın, bunu yapamadım diyorum veriyorum , yoksa baş edilmiyor, tek kendilerini akıllı sanıyorlar öyleler laftan da anlamıyor malesef
Hala karsilasiyorum bu sorunlarla açık açık dememe rağmenDuz bir mantıkla yapmıyorum demişsin zaten..
Bizim bir şey dememiz neyi değiştirecek.
Zaten tavrını belli etmişsin.
O halde sorumlu müdürünüze gidip şikayetini sözlü yahut yazılı dile getireceksin.Hala karsilasiyorum bu sorunlarla açık açık dememe rağmen
Öyleleri alır iznini ... kamu da mı çalışıyorsunuz, müdürünüzün üstü vardır diye düşünüyorum öyleyse, o zaman mobing yapılıyor şikayet edeceğim diye konuşup kulağına gidebilir ya da gerçekten şikayet edeceksiniz ama buna kararı siz verebilirsiniz, biz şartlarınızi tamamen bilemeyiz çünküİşi olan insan izin kullanmaz bunlar izin kullanıyor ben çalışıyorum diye bana kitliyorlar benim is yüküm bana zaten yetiyor yoğunum zaten anlatiuorim laf anlamıyorlar ya da dediğim gibi işin kolayına kaçmışlar maaşım yatsın calismayayim enayi yapsın hesabı
Karsibtaraf arsız galibeİş yerindekiler bana is kitlemeye çalışıyor bir kadın doğum iznindeydi izinden döndü çok erken çıkıyor işten süt izni 1,5 saat 2,5 saat yok her gün bahanesi öğle arası kalmasiymis ben de erken çıkayım öğle arası kalıyorum dediğim zaman onay verilmiyor bu kadın tek calistigi zaman yalnız kalmayacak yanında biri olsun deniliyor ve surekli rapor aliyor rapor aldigi zaman da benim yedegim sensin sen bakar misin diyor çalıştığı gün de yapması gereken evraklari yapmamış bumun arkadasi aynı iş yerindeyiz 2 si iyi anlaşıyor benim ismimi vermiş evrak için gerildim kızdım bunlara bana is bırakmayın sizin kalan islerinizi yapmıyorum dedim kimse bana is kitlemesin kendi görevim disinda iş yapmıyorum dedim yöneticiye de soyledim bunu yapmayacagimi onların isini .calistigi günler halletmiyorlar ben izinden donunce grup var iş yerinin ordan yaziyor amirim gibi bunu yap şunu yap diyor gecen müdürle konusmus bir is var kendisi biliyor napilacagini saat 8 den 2 ye kadar bir şey demedi Bi baktım odaya girdi bunu sen yap ben yoğunum yardimci olmuyorsun dedi benim sinirler inanılmaz derecede bozulunca sesimi yükselttim yapmayacagimi söyledim sen yardim ediyor musun bana ben sana edeyim dedim müdüre de benim için olay çıkardı deyince hoparlör acıktı sert tepki gösterdim sosyal medya grubundan yazdım yuzlerine de soyledim hala cesaret bulup iş kitliyorlar utanmıyorlar da
Mudurun de bilgisi var bununla konuşmuş bu isi o da bana kitlemeye çalışınca sinirlenip sesimi yukseltim patladım artık
Sizin muhatabınız öğle arasını kullanmayıp çalışan süt iznindeki kadın değil, amiriniz. İş bölümü yok mu orda? Yoksa bi zahmet yapsın. Öğle aranızı da kullanın.İş yerindekiler bana is kitlemeye çalışıyor bir kadın doğum iznindeydi izinden döndü çok erken çıkıyor işten süt izni 1,5 saat 2,5 saat yok her gün bahanesi öğle arası kalmasiymis ben de erken çıkayım öğle arası kalıyorum dediğim zaman onay verilmiyor bu kadın tek calistigi zaman yalnız kalmayacak yanında biri olsun deniliyor ve surekli rapor aliyor rapor aldigi zaman da benim yedegim sensin sen bakar misin diyor çalıştığı gün de yapması gereken evraklari yapmamış bumun arkadasi aynı iş yerindeyiz 2 si iyi anlaşıyor benim ismimi vermiş evrak için gerildim kızdım bunlara bana is bırakmayın sizin kalan islerinizi yapmıyorum dedim kimse bana is kitlemesin kendi görevim disinda iş yapmıyorum dedim yöneticiye de soyledim bunu yapmayacagimi onların isini .calistigi günler halletmiyorlar ben izinden donunce grup var iş yerinin ordan yaziyor amirim gibi bunu yap şunu yap diyor gecen müdürle konusmus bir is var kendisi biliyor napilacagini saat 8 den 2 ye kadar bir şey demedi Bi baktım odaya girdi bunu sen yap ben yoğunum yardimci olmuyorsun dedi benim sinirler inanılmaz derecede bozulunca sesimi yükselttim yapmayacagimi söyledim sen yardim ediyor musun bana ben sana edeyim dedim müdüre de benim için olay çıkardı deyince hoparlör acıktı sert tepki gösterdim sosyal medya grubundan yazdım yuzlerine de soyledim hala cesaret bulup iş kitliyorlar utanmıyorlar da
Söyledim müdür degistirmedigi içi böyle olduk müdür bu kadinla samimi diye bana onun işini kitliyor bu kadin doğum izninden dönene kadar 3 kişilik is yaptım diğeri is kitleyenle de bunlar samimi ben haksızlığa gelmedigim için söylüyorum yuzlerine yine yüzsüzlük yapıyorlar; doğum izninden dönmesine rağmen bir isi buna verdi bunla müdür karara kikiri yapıyor bana da bu kadina verdiği görevi bana diyor yaptın mı diye bu kadın da aynı şekilde bu isi yaptın mı diyor müdürden cesaret alarak oranın kerizi gibi hissediyordum en sonda rahatsiz olup patladım müdür de cocuklu kadin bekarlari ezmeye çalışıyor ben de sizin çocuklarınız beni enterese etmiyor burası is yeri dedim her şeyde çocuğunu bahane edince bu çalışmadan benle aynı maaşı aliyor sabahtan öğleye kadar ailesiyle ilgili lak lak ediyor 7s birakiyor saat 2 de defolup gidiyor surekli rapor aliyor eşi sağlıkçı diyeSizin muhatabınız öğle arasını kullanmayıp çalışan süt iznindeki kadın değil, amiriniz. İş bölümü yok mu orda? Yoksa bi zahmet yapsın. Öğle aranızı da kullanın.
Sanırım bir üst yetkiliye derdinizi anlatmanız gerekecek.Söyledim müdür degistirmedigi içi böyle olduk müdür bu kadinla samimi diye bana onun işini kitliyor bu kadin doğum izninden dönene kadar 3 kişilik is yaptım diğeri is kitleyenle de bunlar samimi ben haksızlığa gelmedigim için söylüyorum yuzlerine yine yüzsüzlük yapıyorlar; doğum izninden dönmesine rağmen bir isi buna verdi bunla müdür karara kikiri yapıyor bana da bu kadina verdiği görevi bana diyor yaptın mı diye bu kadın da aynı şekilde bu isi yaptın mı diyor müdürden cesaret alarak oranın kerizi gibi hissediyordum en sonda rahatsiz olup patladım müdür de cocuklu kadin bekarlari ezmeye çalışıyor ben de sizin çocuklarınız beni enterese etmiyor burası is yeri dedim her şeyde çocuğunu bahane edince bu çalışmadan benle aynı maaşı aliyor sabahtan öğleye kadar ailesiyle ilgili lak lak ediyor 7s birakiyor saat 2 de defolup gidiyor surekli rapor aliyor eşi sağlıkçı diye
Böyle yapılırsa bir ust birime bildireceğim hep müdür beni üst birime sikayet ediyordu yalan yanlış hakkımda bilgi vererek üst birime de kimsenin lafına göre hareket etmeyin yanlis size aksettiriliyor dedim bazi şeyleri konuştum haksızlığa maruz bırakıldığım şeyleri tek tarafın dediğine göre hareket etmeyin dedimÖyleleri alır iznini ... kamu da mı çalışıyorsunuz, müdürünüzün üstü vardır diye düşünüyorum öyleyse, o zaman mobing yapılıyor şikayet edeceğim diye konuşup kulağına gidebilir ya da gerçekten şikayet edeceksiniz ama buna kararı siz verebilirsiniz, biz şartlarınızi tamamen bilemeyiz çünkü
Soyledim tamam konuşuruz diyor ertesi gün yine konusmuyor yine iş yaptırıyor çalışanı daha çok eziyorlar is yapmayana karismiyorlarNeden sinirleniyorsunuz ki? O müdürle konuştuysa siz de konuşun ben de yetiştiremiyorum diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?