İş yerindekiler bana is kitlemeye çalışıyor bir kadın doğum iznindeydi izinden döndü çok erken çıkıyor işten süt izni 1,5 saat 2,5 saat yok her gün bahanesi öğle arası kalmasiymis ben de erken çıkayım öğle arası kalıyorum dediğim zaman onay verilmiyor bu kadın tek calistigi zaman yalnız kalmayacak yanında biri olsun deniliyor ve surekli rapor aliyor rapor aldigi zaman da benim yedegim sensin sen bakar misin diyor çalıştığı gün de yapması gereken evraklari yapmamış bumun arkadasi aynı iş yerindeyiz 2 si iyi anlaşıyor benim ismimi vermiş evrak için gerildim kızdım bunlara bana is bırakmayın sizin kalan islerinizi yapmıyorum dedim kimse bana is kitlemesin kendi görevim disinda iş yapmıyorum dedim yöneticiye de soyledim bunu yapmayacagimi onların isini .calistigi günler halletmiyorlar ben izinden donunce grup var iş yerinin ordan yaziyor amirim gibi bunu yap şunu yap diyor gecen müdürle konusmus bir is var kendisi biliyor napilacagini saat 8 den 2 ye kadar bir şey demedi Bi baktım odaya girdi bunu sen yap ben yoğunum yardimci olmuyorsun dedi benim sinirler inanılmaz derecede bozulunca sesimi yükselttim yapmayacagimi söyledim sen yardim ediyor musun bana ben sana edeyim dedim müdüre de benim için olay çıkardı deyince hoparlör acıktı sert tepki gösterdim sosyal medya grubundan yazdım yuzlerine de soyledim hala cesaret bulup iş kitliyorlar utanmıyorlar da