iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

İşyerınde sıkılan bacılar nabersınız bende geldım

hoşgelmişseenn beraber sıkılırızzz artıkk canımmm

sibelim canım baldan tatlımmmm,napim gusum geldim işe işte...sıkılmaya devam

hosgeldin napalım valla sıkılmaya devam dedigim gibi

lokuuuummm hee yaa bende ölee işlerde bitti gibi işte ay iş oluncada patlıyorum olmayıncada

Canım çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin...

helllllllllllööööööööööö
çağlaaaa naaparsınnn guşuuummm

Günaydın bebekler
İşyerınde sıkılan bacılar nabersınız bende geldım

Hoşgeldinnn, sıkılmacaya devamm

günaydınn tubiiiiiiiiiiiimmmmm
yaa lanet olsun ya çok iradesizimm
2 gündür hasta gibiyim ve sigara bırakmam lazım şimdi okuyorum kk da ne iradeli insanlar
2 saat durabildim ancak ve yaktım içtim
bu sefer ciddi ciddi bırakmak istiyorum hasta oldugum içinmi bilmiyorum ama organlarımmın ağrıdıgını hissediyorumm ben

Bende bırakıyorum canım sıkkın oluyor tekrar ıcıyorum ama cok ıcmıyorum aksam eve gdınce mesela 1 tane ıcıyorum yorgunlugumu alıyo gıbı ıctıkten sonra da pısman oluyorum

Günaydın kuşum, neyin var senin hasta mı oldun senn

cok dagınıksın bır kere !!! evrakları oraya buraya atıp sonra da ... hnm bu neredeydı ya o gun bakıyodum ya sende burdaydın hatırlamadınmı dıye ısmını soyleyemeyıpte ıstedgın seylere uyuz oluyorummmmm ... ohh soyledım rahatladım ...

Kime bunlar bacımm

muhasebe yapıyorum cnm sen ne ıs yapıyosun ?

Bende bırakıyorum canım sıkkın oluyor tekrar ıcıyorum ama cok ıcmıyorum aksam eve gdınce mesela 1 tane ıcıyorum yorgunlugumu alıyo gıbı ıctıkten sonra da pısman oluyorum

bende aynı iş sayılırr canımm keşkee 1 tane olsa bende bugun denedm ama 2 saati aşmak nasip olmadı bi yaa

Günaydın kuşum, neyin var senin hasta mı oldun senn

grip gibi canım ses falan gidik travesti gibi
içimm acıyoo tubimmm hayy aklımaa diyorumm başkkada bişi demiorumm

Aklını seveyim ben seninnnn
Sıcak bişeyler iç bu arada bebeğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…