iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

nasıl olsa silinir üyeliği sen dert etme...reklam için kaydolmus belli ki...eee siboşşşşummm ballı sütümmm nasılsın ne var ne yok.....?dün kına kıyafetimi de aldımmmmm...hec sormuyon amma :KK53::KK53::KK53:

:KK53::KK53: ciddiminnn yaaahuu sende heeçç demiyon amaaa
ee hani resim ne renk nası bişi ayyyyyy :18::18::18::18:
o kaça geldi cnm fiyatı ?

:KK53::KK53: ciddiminnn yaaahuu sende heeçç demiyon amaaa
ee hani resim ne renk nası bişi ayyyyyy :18::18::18::18:
o kaça geldi cnm fiyatı ?

beybitommmm heyecandan foto cekmeyi unutmuşummmm çok çok üzüldüm bende nasıl aklıma gelmedi diye:KK50::KK50::KK50:

1400 den 750 ye düsürdüm zar zor...2250 oldu yani hem gelinlik hem kınalık...bu arada çok şaşıracaksın hangi renk oldugunu söleyince çünkü asla dedigim bi renkti....önce yesil denedim yakıstı yesil actı beni ama model hosuma gitmedi...sonra saks mavi denedim o da cok kadınsı ki o rengi de hiç sevmem...sonra pudra pembesi denedim o da soluk gösterdi.....en son zorla kırmızıyı denettiler ve cukkkkkk :KK52::KK52::KK52::KK52:

bana kırmızı çok yakışıyormuşşşşşş:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: tmm dedim bu...ama şekil olarak su gelinlik gibi...ama tamamen dantell...

$kına.jpg

gögsün alt kısmında avuc içi kadar bi taş var baklava dilimi seklinde....

Son düzenleme:
beybitommmm heyecandan foto cekmeyi unutmuşummmm çok çok üzüldüm bende nasıl aklıma gelmedi diye:KK50::KK50::KK50:

1400 den 750 ye düsürdüm zar zor...2250 oldu yani hem gelinlik hem kınalık...bu arada çok şaşıracaksın hangi renk oldugunu söleyince çünkü asla dedigim bi renkti....önce yesil denedim yakıstı yesil actı beni ama model hosuma gitmedi...sonra saks mavi denedim o da cok kadınsı ki o rengi de hiç sevmem...sonra pudra pembesi denedim o da soluk gösterdi.....en son zorla kırmızıyı denettiler ve cukkkkkk :KK52::KK52::KK52::KK52:

bana kırmızı çok yakışıyormuşşşşşş:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: tmm dedim bu...ama şekil olarak su gelinlik gibi...ama tamamen dantell...

Eki Görüntüle 544700

gögsün alt kısmında avuc içi kadar bi taş var baklava dilimi seklinde....

yaaa niyeee unutttunnn aklını öpcemmmm sennnnnn :KK9::KK9:
ve vee sen nası bi pazarlık yapıosunda bukadar indiriolarr beee :KK9::KK9:
çook uyguna almışsın kuşumm sen vallahi :KK34:
modele gelince model gayet hoş amaa seni içinde ve kırmızı rengiylee çok ama çook merak ettimm yaa
hayırlıı olsun bebekimm hepsi dee :KK16:

Son düzenleme:

yaaa niyeee unutttunnn aklını öpcemmmm sennnnnn :KK9::KK9:
ve vee sen nası bi pazarlık yapıosunda bukadar indiriolarr beee :KK9::KK9:
çook uyguna almışsın kuşumm sen vallahi :KK34:
modele gelince model gayet hoş amaa seni içinde ve kırmızı rengiylee çok ama çook merak ettinn yaa
hayırlıı olsun bebekimm hepsi dee :KK16:

saol tarçınlı kurabiyemmm daha güzelleri sizlerin olsun:KK16::KK16::KK16:valla acık acık söledim satın alma fiyatı 1400 dedi....900 kira dedi veremem dedim oglan bana 2000 veriyo ikisi için sen ne diyosun dedim...neyse gelinliğide burdan aldım falan yap bişeyler 750 olsun bari dedim tmm dedi....:KK52::KK52::KK52:pazarlık yapamam dogruyu söleynce kadın halime acıdı galiba....inan damat gelse yapmazdım bu indirimi acımazdım ona dedi...ama sen çok şekersin tatlılıgınla erittin bizi dediler hehehehe:KK53::KK53::KK53:öleyimdir dedim:KK37:

neyse hallettik işte kuzum...sabah tubiyle konustum kırmızı cok yakıstı fakat aklıma takılan su....acaba kırmızı bi duvak mı yaptırsam etek byundan azcık uzun..??? çok mu bogar acaba?yoksa sadece taç mı takaym?:26::26:

saol tarçınlı kurabiyemmm daha güzelleri sizlerin olsun:KK16::KK16::KK16:valla acık acık söledim satın alma fiyatı 1400 dedi....900 kira dedi veremem dedim oglan bana 2000 veriyo ikisi için sen ne diyosun dedim...neyse gelinliğide burdan aldım falan yap bişeyler 750 olsun bari dedim tmm dedi....:KK52::KK52::KK52:pazarlık yapamam dogruyu söleynce kadın halime acıdı galiba....inan damat gelse yapmazdım bu indirimi acımazdım ona dedi...ama sen çok şekersin tatlılıgınla erittin bizi dediler hehehehe:KK53::KK53::KK53:öleyimdir dedim:KK37:

neyse hallettik işte kuzum...sabah tubiyle konustum kırmızı cok yakıstı fakat aklıma takılan su....acaba kırmızı bi duvak mı yaptırsam etek byundan azcık uzun..??? çok mu bogar acaba?yoksa sadece taç mı takaym?:26::26:

bayaaa eritmişsinn sen bayaaa yesinlerr sen gibii tatlıyııı emiiii :KK56::KK56:
kuzumm duvak bence gereksiz ya :26: boğmasından öte gelinlik değil sonucta bu ne bilim itici geliyo bana :KK9:
takk şölee ışıll ışıll pırıll pırıll bi taçç ohh miss :KK9::KK9:
taç tak sen taaçç kraliçeeemmmm :KK16:

bayaaa eritmişsinn sen bayaaa yesinlerr sen gibii tatlıyııı emiiii :KK56::KK56:
kuzumm duvak bence gereksiz ya :26: boğmasından öte gelinlik değil sonucta bu ne bilim itici geliyo bana :KK9:
takk şölee ışıll ışıll pırıll pırıll bi taçç ohh miss :KK9::KK9:
taç tak sen taaçç kraliçeeemmmm :KK16:

tamam o zaman anlaştık...tubim de öle dedi.taç takıyoreee:KK17::KK17::KK17:

biliyorummmm tubidee taç demiştirrr evett biliyorummmm ruhh ikizimm cancaaağızıımmm :KK70: duvakmı dedinn yoosaa :KK9::KK9:

kızlaarr salya sümük aglıyom...Özgenin dedigi film vardı ya A moment to remember...onu izledim ühüüüüüüüü çok acıklı:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

ayyy sabah berii izleyeydimmm keşkeee akşamm izleyebilirsem izliiyimm bende bakalımmm :KK9:

izle kuzum izle...ben Cem Adrian'ın sen ağlarsan şarkısını dinlerken bana böle dicek biri yok diyodum"Sen aglarsan ben aglarım"...adama bak nelere katlanıyo....yok anam yok böle erkek kalmadı!!!!anca filmlerde işte :KK14::KK14::KK14:

X