iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

burdaymm beennn kuzuuuuu
çağlaaaa bu gelinlik aldın diimi sen şimdi ?
dikilcek falandamı okudum ne anlayamadım :26:

bebeğim kapora verdim....bu gelinlikten üstüme göre dikilecek...bu 38 beden...sıka sıka bu hale geldi:))denedigim gelinlik demo yani...heskes giyiyo onu....bana dikilecek tekrar....ölçülerim falan alındı...

Kuşum Çağla kiralıyo gelinliği
O gelmeyince ben yazayım dedim

evet kiraladım 1500 tlcik :))) bugün de kına kıyafeti için randevu verdi...dün bi tane kırmızı gösterdi kırmızı asla dedim...nefret ediyorum...kına kıyafetini de 500 e saycak....
sana acık konuşim dedim kadına...damat bana ikisi için 2000 verdi sen 1900 dedin bi gelinliğe dedim...napcam ben dedim dudak büzdüm falan kadın da çok demişim ben sana yaaa dedi ben de evet evet cok dedin dedim...tmm o zamn 1500 gelinlik 500 de kına kıyafetn sen mutlu ol dedi hahahaa

ahhh ne fenasınnn senn neee neee dudakk büzdümm demezmii bideee
kuzumm kınayıda beklıyoruzzz heycanlaaa
açıp açıp bakıorm resmınee ayy yaaa öff bende istiyorummm

ahhh ne fenasınnn senn neee neee dudakk büzdümm demezmii bideee
kuzumm kınayıda beklıyoruzzz heycanlaaa
açıp açıp bakıorm resmınee ayy yaaa öff bende istiyorummm

yok kız fena olamam ben:)))gercekten büzdüm kadın öle diyince bastım cıglıgı sarıldık falan Allahım sizlere daha güzellerini nasip etsin inş meleklerim benim

yok kız fena olamam ben:)))gercekten büzdüm kadın öle diyince bastım cıglıgı sarıldık falan Allahım sizlere daha güzellerini nasip etsin inş meleklerim benim

hahaa delii seni yaaa işe yaramış işte kuzum gayet uygunaa gayet süper daha nolsun
kocamaaannn bi aminnnnnnnnnnnnn diyorumm dahada başka bişi demiyorunm

innşalahhhh bebişlermmm

hapsuu sende yoksun nerelerdesın sorun vardı senın naptın cnm ?
halledebildinmi ?

innşalahhhh bebişlermmm

hapsuu sende yoksun nerelerdesın sorun vardı senın naptın cnm ?
halledebildinmi ?

selam canım ıyıyım hım hangı sorunu yazmıstım acaba hatırlayamadım valla . ama suan hayatımdakı tek sorun dayım hasta beynınde kıtle bulunmustu kıbrısta ama burdakı dr b vıtamını verıp gonderınce ıstanbulda acıbademe gıttı dr amelıyat ettı check up sırasında baska yerlerındede kıtle bulundu sonuc kanser ve 3. evresınde tedavıye baslıyaycak pazartesı gunu istanbulda kıralık ev bulmaya calısıyoruz. tabıı bız ve drlar kanserın yayıldıgını soylemedık cunku dr 2 sene omur verdı ama ıngılterede ıkı cocugu var o salaklar ılla soylıycekler dun kızı aramıs dr ve aılen sana herseyı anlatmadı demıs o da ben daha fazlasını bılmek ıstemıyorum zaten eyıp kapatmıs onlarka ugrasıyorum buarada işyerindeki bilgisayarım bozuk arkadası masasından kaldırıp gırıyorum arada nette sansıma bugun nette kopuyor

önceliklee çokk geçmiş olsun canım ya üzüldüm..
çoçuguna bakıcak kimse yoktu bu sebepten dolayı onu sormuştum ızın alamam falan demıstın :)
kanserı yenenlerde var dayın ıns onlardan bırısı olur
Allah gecinden versin uzun ömür versin rabbim sizede sabır tabiki.
istanbulda evi neden bakıyosunuz orayı anlayamadım ?

günaydın kızçeler...nasılsınızz??*
siboşum ben geldim meleğimmmmm

hapsuu basım çok çok geçmiş olsun..Allahım acil şifalar versin...o nasıl bi evlatmıs öyle yaa...pat diye söylenir mi?inan çok üzüldüm

İşyerınde sıkılan bacılar nabersınız bende geldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…