iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

İşyerınde sıkılan bacılar nabersınız bende geldım :KK53:

hoşgelmişseenn beraber sıkılırızzz artıkk canımmm :KK53:

sibelim canım baldan tatlımmmm,napim gusum geldim işe işte...sıkılmaya devam :KK52::KK52::KK52:

hosgeldin napalım valla sıkılmaya devam dedigim gibi :KK52::KK52:

lokuuuummm :KK16: hee yaa bende ölee işlerde bitti gibi işte ay iş oluncada patlıyorum olmayıncada :KK33:

selam canım ıyıyım hım hangı sorunu yazmıstım acaba hatırlayamadım valla . ama suan hayatımdakı tek sorun dayım hasta beynınde kıtle bulunmustu kıbrısta ama burdakı dr b vıtamını verıp gonderınce ıstanbulda acıbademe gıttı dr amelıyat ettı check up sırasında baska yerlerındede kıtle bulundu sonuc kanser ve 3. evresınde tedavıye baslıyaycak pazartesı gunu istanbulda kıralık ev bulmaya calısıyoruz. tabıı bız ve drlar kanserın yayıldıgını soylemedık cunku dr 2 sene omur verdı ama ıngılterede ıkı cocugu var o salaklar ılla soylıycekler dun kızı aramıs dr ve aılen sana herseyı anlatmadı demıs o da ben daha fazlasını bılmek ıstemıyorum zaten eyıp kapatmıs onlarka ugrasıyorum buarada işyerindeki bilgisayarım bozuk arkadası masasından kaldırıp gırıyorum arada nette sansıma bugun nette kopuyor

Canım çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin...

günaydın kızçeler...nasılsınızz??*
siboşum ben geldim meleğimmmmm:KK16::KK16:

hapsuu basım çok çok geçmiş olsun..Allahım acil şifalar versin...o nasıl bi evlatmıs öyle yaa...pat diye söylenir mi?inan çok üzüldüm :KK14::KK14::KK14:

helllllllllllööööööööööö :KK16: :KK9::KK9:
çağlaaaa naaparsınnn guşuuummm :KK9::KK9:

Günaydın bebekler :KK16:
İşyerınde sıkılan bacılar nabersınız bende geldım :KK53:

Hoşgeldinnn, sıkılmacaya devamm :KK31:

günaydınn tubiiiiiiiiiiiimmmmm
yaa lanet olsun ya çok iradesizimm :KK50:
2 gündür hasta gibiyim ve sigara bırakmam lazım şimdi okuyorum kk da ne iradeli insanlar
2 saat durabildim ancak ve yaktım içtim
bu sefer ciddi ciddi bırakmak istiyorum hasta oldugum içinmi bilmiyorum ama organlarımmın ağrıdıgını hissediyorumm ben :KK50:

2 gündür hasta gibiyim ve sigara bırakmam lazım şimdi okuyorum kk da ne iradeli insanlar
bu sefer ciddi ciddi bırakmak istiyorum hasta oldugum içinmi bilmiyorum ama organlarımmın ağrıdıgını hissediyorumm ben :KK50:

Bende bırakıyorum canım sıkkın oluyor tekrar ıcıyorum ama cok ıcmıyorum aksam eve gdınce mesela 1 tane ıcıyorum yorgunlugumu alıyo gıbı ıctıkten sonra da pısman oluyorum

Günaydın kuşum, neyin var senin hasta mı oldun senn :KK31:

cok dagınıksın bır kere !!! evrakları oraya buraya atıp sonra da ... hnm bu neredeydı ya o gun bakıyodum ya sende burdaydın hatırlamadınmı dıye ısmını soyleyemeyıpte ıstedgın seylere uyuz oluyorummmmm ... ohh soyledım rahatladım ... :KK37:

cok dagınıksın bır kere !!! evrakları oraya buraya atıp sonra da ... hnm bu neredeydı ya o gun bakıyodum ya sende burdaydın hatırlamadınmı dıye ısmını soyleyemeyıpte ıstedgın seylere uyuz oluyorummmmm ... ohh soyledım rahatladım ... :KK37:

Kime bunlar bacımm :KK9:

muhasebe yapıyorum cnm sen ne ıs yapıyosun ?

Bende bırakıyorum canım sıkkın oluyor tekrar ıcıyorum ama cok ıcmıyorum aksam eve gdınce mesela 1 tane ıcıyorum yorgunlugumu alıyo gıbı ıctıkten sonra da pısman oluyorum

bende aynı iş sayılırr canımm :KK31: keşkee 1 tane olsa bende bugun denedm ama 2 saati aşmak nasip olmadı bi yaa :KK47:

Günaydın kuşum, neyin var senin hasta mı oldun senn :KK31:

grip gibi canım ses falan gidik travesti gibi :KK53: :KK9:
içimm acıyoo tubimmm hayy aklımaa diyorumm başkkada bişi demiorumm :KK9:

bende aynı iş sayılırr canımm :KK31: keşkee 1 tane olsa bende bugun denedm ama 2 saati aşmak nasip olmadı bi yaa :KK47:

grip gibi canım ses falan gidik travesti gibi :KK53: :KK9:
içimm acıyoo tubimmm hayy aklımaa diyorumm başkkada bişi demiorumm :KK9:

Aklını seveyim ben seninnnn :KK9:
Sıcak bişeyler iç bu arada bebeğim.

X