tubitopummm yarın sonnn hani aynı bölümü okuucaktıkkkkkk
çağlikoo sn hangi bölümm ?
İşletme beybitommm
hayırlı olsun kuzucummmm inşalah bıtırırızz uzatmadan ayhh 9 kıtap var kım çalışcak onlara
bende de 11 olması lazımben ne yapamm
kızlar bnde sıkılıyoum hemde çok vede üstüne birde para sorunu napıcam tamam mı devammı kaldım yani
kızlar bnde sıkılıyoum hemde çok vede üstüne birde para sorunu napıcam tamam mı devammı kaldım yani
amanınnnn bende benımkınee cok dıormyok yaa evlencemm ben okımaycaammm
selam kızlar bende sıkılanlardanım birde üstüne para alanlarda. amann evde oturmaktan iyidir bence. hem sosyal statü olarakta iyiyim sıkıntı yok. bende işletmede okuyorum 3 teydim 2 senedir bu yıl sıkıntıdan ders çalıştım ve alttan 2 dersle 4e geçtim çok şükür. bütünlemeden de 49 ve 46 ile kaldım şansıma tüküreyim yani
bu yılda kaydımı yaptırıp çalışayım diyorum daha iyi maaşım olur hem. belki yeniden başka bölüme kayıt yaptırır gene okurum belki yüksek lisans yaparım. Allahtan ümit kesilmez okumanın yaşıda yok ama tabii çocuk olursa sıkıntı olabilir..
çağlikooo vallaa ölee bende evde oturamam saten ya devam bakalımm biterse biterr aşko demişti saten ben seni okutcam diee
bende altta kalmamam lazım vallaa amaa benden cok alıyo bazen tripleree gırıom sen alsan fazlaa dıo bozuşuruz erkek adam karısından azmı kazanırr dıo
çağlikooo vallaa ölee bende evde oturamam saten ya devam bakalımm biterse biterr aşko demişti saten ben seni okutcam diee
bende altta kalmamam lazım vallaa amaa benden cok alıyo bazen tripleree gırıom sen alsan fazlaa dıo bozuşuruz erkek adam karısından azmı kazanırr dıo
Yaaa bende yaptırsam mı acabaa yine çok heveslendimmm
Yaaa bende yaptırsam mı acabaa yine çok heveslendimmm
alır ya niye almasın...onlar bizi ezerken iyi ama...hıhhh
yaptır tubimm yaaa.....okuyalım birlikte
ne iş yapıosun cnm para da ne sıkıntın var vermıyolarmı baska sorunmu ?
Şuan Açıköğetim-Dikey geçiş başvurumu tamamlamak üzereyim :)
Kardeşimde bankaya koşturcaakkk
yuppiiii yupiiiii
pastaaa bizz hepimiz evde kaldık
bekarız canım evlilik için gün sayıoruz amaaaa
yine aynı yoldan gidiyoruz işteeee
Pasta ve Lal hoşgeldinizz
gitcesss tabisii yaaaaa
Umarım yarın sabah beni çok bekletmezlerrr