iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

kızlar bnde sıkılıyoum hemde çok vede üstüne birde para sorunu napıcam tamam mı devammı kaldım yani

selam kızlar bende sıkılanlardanım birde üstüne para alanlarda. amann evde oturmaktan iyidir bence. hem sosyal statü olarakta iyiyim sıkıntı yok. bende işletmede okuyorum 3 teydim 2 senedir bu yıl sıkıntıdan ders çalıştım ve alttan 2 dersle 4e geçtim çok şükür. bütünlemeden de 49 ve 46 ile kaldım şansıma tüküreyim yani
bu yılda kaydımı yaptırıp çalışayım diyorum daha iyi maaşım olur hem. belki yeniden başka bölüme kayıt yaptırır gene okurum belki yüksek lisans yaparım. Allahtan ümit kesilmez okumanın yaşıda yok ama tabii çocuk olursa sıkıntı olabilir..

kızlar bnde sıkılıyoum hemde çok vede üstüne birde para sorunu napıcam tamam mı devammı kaldım yani

hayırdır canım..ne sıkıntın var?

amanınnnn bende benımkınee cok dıorm yok yaa evlencemm ben okımaycaammm

zengin bi kocamız olsa haklısın da okumayıp ne etcez.... ben alpicandan altta kalmamak için okuyorum zaten daha iyi yerlere gelmek ona muhtac olmadıgımı göstermek için...ne kadar seversem seveym...erkek sonucta...son yasadıklarımdan sonra bunu cok iyi anladım bebeğimmmmm

pastaa hosgeldin...haklısın valla evde oturmaktan iyidir...evlisin herhalde...çocuk falan dedigine göre :))

çağlikooo vallaa ölee bende evde oturamam saten ya devam bakalımm biterse biterr aşko demişti saten ben seni okutcam diee
bende altta kalmamam lazım vallaa amaa benden cok alıyo bazen tripleree gırıom sen alsan fazlaa dıo bozuşuruz erkek adam karısından azmı kazanırr dıo

Yaaa bende yaptırsam mı acabaa yine çok heveslendimmm

alır ya niye almasın...onlar bizi ezerken iyi ama...hıhhh

yaptır tubimm yaaa.....okuyalım birlikte

alır ya niye almasın...onlar bizi ezerken iyi ama...hıhhh

yaptır tubimm yaaa.....okuyalım birlikte

ne iş yapıosun cnm para da ne sıkıntın var vermıyolarmı baska sorunmu ?

canım bizim firma inşaat şirketi ve ihale usulü devlete bağlı çalışıyolar şu uzun zamndır devlet ödenek yapmıyo dolayısıyla bizde maaş alamıyoruz ve önü bayram yani herkesin ihtiyacı var

pastaa hosgeldin...haklısın valla evde oturmaktan iyidir...evlisin herhalde...çocuk falan dedigine göre :))[/QUOTE]

teşekkürler. evet evliyim. siz bekarmısınız evli yokmu aranızda. 2.5 yıllık evliyim ben. ama bu işyerinde 1. yılım yeni bitti. ne iş yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…