bebiikommmmmm iyiyizz sn nasılsınnnn
inşallah canım
evet bu sene çok zordu özellikle terör daha çoktu hala devam edıyo gercı şuan izinde biraz daha rahatım yıne gıdıcek ama
boludan sonra kıbrısa cıkabilir tayınım falan dıyodu bende inşallah cıkmaz dıyorum oraya kesın gıdılıyomus galiba
canım kıbrıs daha guvenli suan tc den ben olsam kıbrıs cıksın ısterdim uzak gıbı gelebılır sana ama ucakla 1 saatlık yol uygun fıyata bılet bulur gelırsın zıyaretıne
işte banada saçma geldı kuzum adamlar tayın vermemek ıcın lise falan alıolarmıs saten yoksa ne alaka lise mezunu ve bankaılık tırttt yaniSibelim bu arada 10 dk bekleyemedim. O ne saçmalık yaa
Bir ömür aynı yerde çalışcam da nasıl gidip gelcem ben
evet kızlar aynen benimde canım çok sıkılıyor. Hep uykum geliyor napmalıyıza yaa ??
evet kızlar aynen benimde canım çok sıkılıyor. Hep uykum geliyor napmalıyıza yaa ??
Başvurdum canım ama sinir oldum şimdi yaaişte banada saçma geldı kuzum adamlar tayın vermemek ıcın lise falan alıolarmıs saten yoksa ne alaka lise mezunu ve bankaılık tırttt yanisen başvurdun dimi giriceksın sınava ?
Bende geldimmmm
Nasılsınız canlarımmm
canım guven acısından falan nasıl hiç bilmiyorum ama evlenceğimiz için direk oraya çıkarsa çok kötü olur bizim için. evlenelımde boluya yakın bıyerde yada boluda sonra heryere giderimm yeni ev kurcagımız için ilk orayı ıstemedım.
tanıgıdım bikaç kişi var orda çok pahalı oldugunu falan soyluolar doğrumu bılmıorum tabı
işte banada saçma geldı kuzum adamlar tayın vermemek ıcın lise falan alıolarmıs saten yoksa ne alaka lise mezunu ve bankaılık tırttt yanisen başvurdun dimi giriceksın sınava ?
düne kadar bende çatlayıp patlıyodum sıkıntıdan ama bugün işim var az zaman geçio hemen yaa
canım nasılsın ?ben idare edıyorm ısler yoğun biraz öncede bir haber aldım canım sıkıldı oyle benım durum
evet canım pahalı kıbrıs ama askerlerın özel kantınlerı var orda yıyecek ıcecek ucuz turklıye fıyatı bıldıgım kadarıyla. ya evlilik olacagından haklısın kıbrıs cıkmasını ıstememk konusunda ne dıyım allah yardımcınız olsun :)
İyiyim bende canım sağol. Önemli birşey değildir inşallah canını sıkan ?
hımm hayırlısı bakalım gitmk nasip olursa görürüz artık
neye canın sıkıldı senın canım ?:26:
tubimmm sen niyee sinir oldun o duruma mı sabit kalıosun yaa
bişi yapıonuzz tam yapın dimi herkesi umutlandırıolarrr
ya esımın dayısının beynınde kıtle goruldu ıstanbulda suanda cuma amelıyat lucak esım ve kayınvaldem yanına gidecek ona uzuldum bırde benım ufaklıga kayınvaldem bakıyodu işten izin almam lazım müdüre hanım vermiyor annem de calısıyor benım ıkı gun o alıcak ızın baksın bebege ama kara kara sonrasını dusunuyorum
ahh canımm geçmiş olsun dayınıza.
izin durumları çok kasıyo insanı yaa
valla kötü olmuş 2 gün annen baktı valla sonrası nolcak ki canm inşallah bi çare bulursunuz :26:
hımm hayırlısı bakalım gitmk nasip olursa görürüz artık
neye canın sıkıldı senın canım ?:26:
tubimmm sen niyee sinir oldun o duruma mı sabit kalıosun yaa
bişi yapıonuzz tam yapın dimi herkesi umutlandırıolarrr
ya esımın dayısının beynınde kıtle goruldu ıstanbulda suanda cuma amelıyat lucak esım ve kayınvaldem yanına gidecek ona uzuldum bırde benım ufaklıga kayınvaldem bakıyodu işten izin almam lazım müdüre hanım vermiyor annem de calısıyor benım ıkı gun o alıcak ızın baksın bebege ama kara kara sonrasını dusunuyorum
tubiiiiiii aöf ye kaydoldummmm sen naptın kuzummm ?
Yaptırmadım ben kuzum neden bilmiyorum ama yaptırmadım
tubiiiiiii aöf ye kaydoldummmm sen naptın kuzummm ?