iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

canım kıbrıs daha guvenli suan tc den ben olsam kıbrıs cıksın ısterdim uzak gıbı gelebılır sana ama ucakla 1 saatlık yol uygun fıyata bılet bulur gelırsın zıyaretıne

canım kıbrıs daha guvenli suan tc den ben olsam kıbrıs cıksın ısterdim uzak gıbı gelebılır sana ama ucakla 1 saatlık yol uygun fıyata bılet bulur gelırsın zıyaretıne

canım guven acısından falan nasıl hiç bilmiyorum ama evlenceğimiz için direk oraya çıkarsa çok kötü olur bizim için. evlenelımde boluya yakın bıyerde yada boluda sonra heryere giderimm yeni ev kurcagımız için ilk orayı ıstemedım.
tanıgıdım bikaç kişi var orda çok pahalı oldugunu falan soyluolar doğrumu bılmıorum tabı

Sibelim bu arada 10 dk bekleyemedim. O ne saçmalık yaa
Bir ömür aynı yerde çalışcam da nasıl gidip gelcem ben
işte banada saçma geldı kuzum adamlar tayın vermemek ıcın lise falan alıolarmıs saten yoksa ne alaka lise mezunu ve bankaılık tırttt yani sen başvurdun dimi giriceksın sınava ?

evet kızlar aynen benimde canım çok sıkılıyor. Hep uykum geliyor napmalıyıza yaa ??

düne kadar bende çatlayıp patlıyodum sıkıntıdan ama bugün işim var az zaman geçio hemen yaa

evet kızlar aynen benimde canım çok sıkılıyor. Hep uykum geliyor napmalıyıza yaa ??

Keşke bilsekkk, hoşgeldin bu arada tatlımm

işte banada saçma geldı kuzum adamlar tayın vermemek ıcın lise falan alıolarmıs saten yoksa ne alaka lise mezunu ve bankaılık tırttt yani sen başvurdun dimi giriceksın sınava ?
Başvurdum canım ama sinir oldum şimdi yaa

Son düzenleme:

evet canım pahalı kıbrıs ama askerlerın özel kantınlerı var orda yıyecek ıcecek ucuz turklıye fıyatı bıldıgım kadarıyla. ya evlilik olacagından haklısın kıbrıs cıkmasını ıstememk konusunda ne dıyım allah yardımcınız olsun :)

hımm hayırlısı bakalım gitmk nasip olursa görürüz artık
neye canın sıkıldı senın canım ?:26:

tubimmm sen niyee sinir oldun o duruma mı sabit kalıosun yaa
bişi yapıonuzz tam yapın dimi herkesi umutlandırıolarrr

İyiyim bende canım sağol. Önemli birşey değildir inşallah canını sıkan ?

ya esımın dayısının beynınde kıtle goruldu ıstanbulda suanda cuma amelıyat lucak esım ve kayınvaldem yanına gidecek ona uzuldum bırde benım ufaklıga kayınvaldem bakıyodu işten izin almam lazım müdüre hanım vermiyor annem de calısıyor benım ıkı gun o alıcak ızın baksın bebege ama kara kara sonrasını dusunuyorum

ahh canımm geçmiş olsun dayınıza.
izin durumları çok kasıyo insanı yaa
valla kötü olmuş 2 gün annen baktı valla sonrası nolcak ki canm inşallah bi çare bulursunuz :26:

ahh canımm geçmiş olsun dayınıza.
izin durumları çok kasıyo insanı yaa
valla kötü olmuş 2 gün annen baktı valla sonrası nolcak ki canm inşallah bi çare bulursunuz :26:

canım ya bende bılmıyorum hasta raporu mu gondersem dıye dusunuıyorum off kı ne off babam ben bakarım dıyor ama benım kızım babamı gorunce aglıyo :) hafta sonu babamlarda kalıcam eger bır sekılde babama aglamazsa o bakıcak 3 aylık bebek ya daha bıraz anlayıslı olsa ustelık bayan kendı bır aylıkken vermıs bakıcıya bakıcıya vereyemıssım bebegımı dıyo bakıcı bedava baklıyo ya sormuyo paran varmı verıcek ustelık ıyı bakıcı bulmak kolaymı ayy kadın mudurler daha az anlayıslı valla

Evet kuzum ya ona sinir oldum bir ömür aynı yerde çalışma şartı da nedir Allah aşkınaa

Canım çok geçmiş olsun, müdürende umarım insafa gelir de izin alabilirsinnn

tubitopummm yarın sonnn hani aynı bölümü okuucaktıkkkkkk

çağlikoo sn hangi bölümm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…