iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

pastaa hosgeldin...haklısın valla evde oturmaktan iyidir...evlisin herhalde...çocuk falan dedigine göre :))

teşekkürler. evet evliyim. siz bekarmısınız evli yokmu aranızda. 2.5 yıllık evliyim ben. ama bu işyerinde 1. yılım yeni bitti. ne iş yapıyorsunuz?[/QUOTE]

canım ben nişanlıyım 31 ocakta muradıma eriyom inş :KK53::KK53::KK53: bi inşaat şirketinde teknikerim bende...

senii yalnızzz bırakırmıyızz beeee :KK56::KK56::KK56:
keşke sende seçeydin ama çeko :KK5: ne güzel olurdu beraber çalışırdık aynı anda falan bitirirdik üniiteleri :KK53:

Kuzişko Gayrimenkul değerleme uzmanlığı yapabilmek için gerekliydi işletme...Alpican iş kurma niyetnde..evlendikten sonra...ona yardım edecekmişim ....o yzden seçtim...çekodan alınan diploma işimize yarsa bende seçerdim ama:KK50::KK50:

Kuzişko Gayrimenkul değerleme uzmanlığı yapabilmek için gerekliydi işletme...Alpican iş kurma niyetnde..evlendikten sonra...ona yardım edecekmişim ....o yzden seçtim...çekodan alınan diploma işimize yarsa bende seçerdim ama:KK50::KK50:

doğru kuşum demiştinnn ama unuttum ben :KK17::KK17:
hayırlısıyla bitiririz inşallah çok daha hüzel yerlere geliriz yaa kızlar :KK31:
Yinede Allaha şükürler olsun :KK31:

geldimmmmmmmmmmm :KK16::KK16:
yeni bitirdim işleri oda şimdilikkkk :KK19:
artıkk boş boş oturan sibel yok kii giremiom sık sık :KK9::KK9:
napıosunuzz özledimmmm yaa sizii :KK17:

X