iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

bende iyiyim canım devlet memuruyum sen ne iş yapıyosn?

ayy ne güzel benim karışık yaa :)
bi şirketin batıkaradeniz şubesinden sorumluyum herbişeyine bakyorum muhasebe ağırlıklı ama herşey işte :KK14:
kpss girdim sonuçları beklıyorum şuan tek isteğim memırrr olmak inşallah ama umudum yok sınav berbat ötesi geçmişti.
senin alan ne canım kaç puanla girmiştin ?

ayy ne güzel benim karışık yaa :)
bi şirketin batıkaradeniz şubesinden sorumluyum herbişeyine bakyorum muhasebe ağırlıklı ama herşey işte :KK14:
kpss girdim sonuçları beklıyorum şuan tek isteğim memırrr olmak inşallah ama umudum yok sınav berbat ötesi geçmişti.
senin alan ne canım kaç puanla girmiştin ?

aslında benimde karısık . su sekilde oncelıkle ben kıbrısta memurum. arşiv bölümündeyim evraklarla ugrasıyorum ıste bende. ben sınavla gırmedım okul zamanı stajer oldum sonra gonullu calıstım. hukuk komıtesının sekreterlık gorevını yapıyodum. ordakı cok dewgerlı bır hukukcu benı önerdı başkana ihtiyacda vardı geçiçi memur olarak alındım kadro için munhal acılması sınava gırmem ve kazanmam lazım. osekıl yani suan eskı gorevımı yapmıyorum tabıı arşivdeyim yenı hukumet geldıgınde gorev yerım degıstı.

aslında benimde karısık . su sekilde oncelıkle ben kıbrısta memurum. arşiv bölümündeyim evraklarla ugrasıyorum ıste bende. ben sınavla gırmedım okul zamanı stajer oldum sonra gonullu calıstım. hukuk komıtesının sekreterlık gorevını yapıyodum. ordakı cok dewgerlı bır hukukcu benı önerdı başkana ihtiyacda vardı geçiçi memur olarak alındım kadro için munhal acılması sınava gırmem ve kazanmam lazım. osekıl yani suan eskı gorevımı yapmıyorum tabıı arşivdeyim yenı hukumet geldıgınde gorev yerım degıstı.

kk kafayı yedı bugun karısık gidio mesajlar vallaa k bakma canım :KK31:
geçicisin yani anladım inşallah kalıcı olursun cnm sende.
bende özeldeyım işim maaaşım hersey çok güzel sıkıntı yok ama.
hayatını garantıye almak ıstıyo ınsan sözlüm askerı personel bende gittiğimiz yerde çalışmak isterım yanı iş sıkıntısı cekmeden bakalım hayırlısı sonuclar acıklansında görcez :KK9:

kk kafayı yedı bugun karısık gidio mesajlar vallaa k bakma canım :KK31:
geçicisin yani anladım inşallah kalıcı olursun cnm sende.
bende özeldeyım işim maaaşım hersey çok güzel sıkıntı yok ama.
hayatını garantıye almak ıstıyo ınsan sözlüm askerı personel bende gittiğimiz yerde çalışmak isterım yanı iş sıkıntısı cekmeden bakalım hayırlısı sonuclar acıklansında görcez :KK9:

inşallah kazanırsın canım ya nışanlın asker demek allah yardımcın olsun zor ya asker esi olmak özellikle türkiyede

Bende geldimmmm :KK3:
Nasılsınız canlarımmm :KK16:

bebiikommmmmm iyiyizz sn nasılsınnnn :KK9:
inşallah kazanırsın canım ya nışanlın asker demek allah yardımcın olsun zor ya asker esi olmak özellikle türkiyede

inşallah canım :KK31:
evet bu sene çok zordu özellikle terör daha çoktu hala devam edıyo gercı şuan izinde biraz daha rahatım yıne gıdıcek ama
boludan sonra kıbrısa cıkabilir tayınım falan dıyodu bende inşallah cıkmaz dıyorum oraya kesın gıdılıyomus galiba:KK31:

Son düzenleme:
Sibelim bu arada 10 dk bekleyemedim. O ne saçmalık yaa :KK47:
Bir ömür aynı yerde çalışcam da nasıl gidip gelcem ben :KK43:

X