iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

günaydın kızlar.bir şey soracaktım.agi alabilmek için sigortalımı olmak gerekiyor ?

:118:

üçümüzde burdaysak sııntı yok o zamannnn
topiğiii ele geçirdikk satennnn

öle deme...bende belli oluyosa sende de olur...altı üstü 600 gr diyosun ama toto ve bacak almıs basını gidiyo sanki
benim niyee başını alıp giden biyerlermmmm yook yaaa
Ayy bende bi sorun var galiba 51 falan oldum hala kilo almak istiyorummmmm

kuzum boy kaç senn senın de maşallahın varmışş ayy ben tahtaa kurusuuu gbiii

topiğiii ele geçirdikk satennnn

benim niyee başını alıp giden biyerlermmmm yook yaaa

kuzum boy kaç senn senın de maşallahın varmışş ayy ben tahtaa kurusuuu gbiii [/B]

1,64 falan kuzumm. 55'e kadar yolu var benim kilolarınn

Son düzenleme:
Pantim Siboşummm Herbalife mamalarını denedinmi kilo almak için benim halam ve kızı basladı bakalım...alacaklar mı :)))diger halam da zayıflamak için olanaından aldı...bekliyoruz bakalım durum ne olacak

ilk defa duydum ne işe yarıyomus ki

bnde burda duydum merak etme para ödüyor devlet ister sen ister çalışmayn eş ya da cocuğn için.işyerin sana devlette işyerine ödüyor işte bunu alabilmk için sigortalı olmak mı lazım nu bilemedim

Pantim Siboşummm Herbalife mamalarını denedinmi kilo almak için benim halam ve kızı basladı bakalım...alacaklar mı :)))diger halam da zayıflamak için olanaından aldı...bekliyoruz bakalım durum ne olacak

yok kuşum denemedim ya öle herşeyi de yemek istemedım düşünsene yiorum almıyorum almıyorum birden alırım artık top gibi en boy aynı
ayy Allah korusun 2 kilo daha alsam yeticek bana 34 beden cuuuk diye otursun istiyorum sadece totomaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…