kızlarrr noldu sustunuz...bu arada kamudayım ben...bazen işler çok yogun oluo bazende ben kafa olarak çok yogun oldugumdan salıyorum
valla cnm benim susa susa burayı yazmayıda unutuyorum
:)şaka şaka avukat bey geldi onunla konuşuyodum...[/QUOTE
bakıomusun dilekçelere falan.entrikalar falan çok olur:) şahsen benim dava dilekçeleri komedi..kocam sigara içiyorum diye boşanmak istemiş:)
herkes bırak diyor..ben bırakıyorum ama o beni bırakmıyor...dayanılmaz bir cazibem var sanırım:26:
selam kızlar bende sırf iş yerinde bi dinleniyim ara veriyim diye diye sigara içmeye başladım ciddi ciddi.
Şimdi de bırakmaya çalışıyorum İnşallah bırakabilirim...
valla cnm benim susa susa burayı yazmayıda unutuyorum
:)şaka şaka avukat bey geldi onunla konuşuyodum...[/QUOTE
bakıomusun dilekçelere falan.entrikalar falan çok olur:) şahsen benim dava dilekçeleri komedi..kocam sigara içiyorum diye boşanmak istemiş:)
Boşanmak istemesinin sebebi ilginçmiş.Başka bir çözüm bulabilirdi.Boşandınız mı peki?
canım sigara içmeye inioruz ya hani..valla sosyal çevrem genişliyor:)
Boşanmak istemesinin sebebi ilginçmiş.Başka bir çözüm bulabilirdi.Boşandınız mı peki?
hayır daha değil...konularımı oku derdim ama cidden başın agrır psikolojin bozulur:)çekişmeli sürüyor bizimkisi...boşamıyorum...boşanmıycam öyle
hayır daha değil...konularımı oku derdim ama cidden başın agrır psikolojin bozulur:)çekişmeli sürüyor bizimkisi...boşamıyorum...boşanmıycam öyle
valla cnm benim bakıyorum arada bir dilekçelere ilginç şeyler çıkmıyo değil tabi:)
inşallah bir an evvel kurtulursun
konuna baktımda allah hak edene hakkettiğini verir..
inşallah bir an evvel kurtulursun
konuna baktımda allah hak edene hakkettiğini verir..
amin canım...Yüce Mevlama havale ettim hepsini..ve ben gerçekten çok çabuk atlattım...zor diyorlardı ama inanalnar için kolay..çünkü bu bir imtihan
Valla okumak isterdim de benimde bugün bir gerginliğim var ki boynum nasıl ağrıyor anlatamam,inşallah başka sefere..Hayırlısı artık,nasıl mutlu olcaksan öyle olsun..
şu gelen giden durur durur gelmez gelmez hepsi sanki
sözleşmiş gibi hepsi bi anda gelir:::
Valla okumak isterdim de benimde bugün bir gerginliğim var ki boynum nasıl ağrıyor anlatamam,inşallah başka sefere..Hayırlısı artık,nasıl mutlu olcaksan öyle olsun..
herhalde ben olaya fransız kaldım:)
Boşanma sebebini sormuştum da bir topicde paylaşmış istersen oku demişti de,bende yok demiştim konumuz o...