iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

dilaydam ayyy canım üzüldüm eşinden ayrıldığına ve kzızından ayrı yaşadığına ama hayırlısı olsun tabiiki..... ilkazra valla ikizi nasıl istiyom anlatamam canımıniçi inş. ikiz olur 1 kız 1 erkek :KK52::KK52::KK52: ooooooyyyyyyyyy yerim onları ben yaaaa :KK16::KK16::KK16::KK16: soğan kürünüde denedim olmadı ne bilim artık aşılama yaptıracam canım yaş geçiyoo zaten :KK43:((

dilaydam ewet dilna die 3 yaşında bi kız çocuğuymuş bende hala inanamıyorum Rabbim kimseye yaşatmasın ve bu konuda kapanmasın inş. gerçek neise ortaya çıksın ve suçlular cezasını en ağır bir şekilde alsınlar......

hoşgeldin canım hadi bakalım kim önce hamiş kalacak :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
kesin sen kalırsın haaa bende bu şans varkennn :KK37::KK37::KK37::KK37::KK37: ne istediysem hep geç oluyor:KK53::KK53::KK53::KK53:

ya bu ne yaa allahın belaları pislikler ya nasıl kıyarlar o miniğe

valla cnm benim ses iyi oldu tabiiiii
ama yanında bide sigara fana olmazdı ama gel görki yokkk anacımm yokk
burada içilmiyo işte:)

aaaaaammmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnn................. sende içmeyi ver anacum yawww.... sakız çiğneee :KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

Hoşbuldum canım,nasılsın? Hulyle birlikte zayıflayabildin mi?

valla baya bi verdik hullyy verdi artık korumada kalmıştı en son bende 6 kilo ya yakın verdimm sonra azacuk aldım şimdi geri vermeye çalışıyoommm :KK9::KK9::KK9:

kızlarrr noldu sustunuz...bu arada kamudayım ben...bazen işler çok yogun oluo bazende ben kafa olarak çok yogun oldugumdan salıyorum:KK36:

valla baya bi verdik hullyy verdi artık korumada kalmıştı en son bende 6 kilo ya yakın verdimm sonra azacuk aldım şimdi geri vermeye çalışıyoommm :KK9::KK9::KK9:

Hım ne güzel..Bende veremiyorum çıktım topicden.Bebeğim var ya emziriyorum.Emzirirken diyet olmuyor.Bu sefer düşününce daha çok üzülüyorum.Şimdilik erteledim kilo vermeyi..:KK53:

valla sigara süper geldi..hem açık havaya çıkmış oldum:)

selam kızlar bende sırf iş yerinde bi dinleniyim ara veriyim diye diye sigara içmeye başladım ciddi ciddi.
Şimdi de bırakmaya çalışıyorum İnşallah bırakabilirim... :KK43:

X