benim var cnm 2 tane kızım var ama eşimden ayrıldım
bir kızım bende diger kızım babasında
Bende geldim kızlar
Ama ben iş yerinde çalışmkatan kkya fırsat bulamayanım ama ara sıra yazarım size.
Bende aynen sendenim
Zor bir durum canım allah yardımcın olsun.Boşanmak kötü hele de çocuklar varken ama bazen insan ne olursa olsun dediği oluyor noktayı koyası geliyor.
bende geldim kızlar...sıkıntıdan bunaldım..bir de burada derdim var bölümünü okuyunca iyice bunaldım...
bende geldim kızlar...sıkıntıdan bunaldım..bir de burada derdim var bölümünü okuyunca iyice bunaldım...
Dertleri dinleyince insan bir yandan şükür diyor bir yandan da tek dertli ben değilmişim diyor.Sende hoşgeldin.bizde takılıyoruz ordan burdan
112 doktor vajinada yırtık tespit etmiş okuduğum kadarıyla.Nasıl bir iştir nedir tüylerim diken diken oluyor allahım yaşatmasın böyle acıları hiçbirimize.umarım kapanmaz konu 13 yaşındaki kıza yaptıkları gibi.
gerçektenmi öyle bişey varmış
soğan kürü filan diyolar .bütün yolları denediniz mi.Allahım hayırlısını versin canım olur inş.ikiz ikiz olmuşken ikiz olsu tek seferde oh ne ala
112 doktor vajinada yırtık tespit etmiş okuduğum kadarıyla.Nasıl bir iştir nedir tüylerim diken diken oluyor allahım yaşatmasın böyle acıları hiçbirimize.umarım kapanmaz konu 13 yaşındaki kıza yaptıkları gibi.
gerçektenmi öyle bişey varmış
soğan kürü filan diyolar .bütün yolları denediniz mi.Allahım hayırlısını versin canım olur inş.ikiz ikiz olmuşken ikiz olsu tek seferde oh ne ala
Bende geldim kızlar
Ama ben iş yerinde çalışmkatan kkya fırsat bulamayanım ama ara sıra yazarım size.
Bende aynen sendenim
hoşgeldinn canımmm:)
Merhababende size katılabilir miyim?
Merhababende size katılabilir miyim?
Kızlar sağlıcakla kalın ben mesaiye evde devam etcem bebeiş beni bekler ,süt iznimi 4 ten sonra kullanıyorumyarın en geç 8,20 de burdayım.. görüşürüz.. yarın okurum yokluğumda yazılanları artık bol sohbetler size..
Hoşgeldin meri