iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

bende geldim kızlar...sıkıntıdan bunaldım..bir de burada derdim var bölümünü okuyunca iyice bunaldım...

benim var cnm 2 tane kızım var ama eşimden ayrıldım
bir kızım bende diger kızım babasında

Zor bir durum canım allah yardımcın olsun.Boşanmak kötü hele de çocuklar varken ama bazen insan ne olursa olsun dediği oluyor noktayı koyası geliyor.

Zor bir durum canım allah yardımcın olsun.Boşanmak kötü hele de çocuklar varken ama bazen insan ne olursa olsun dediği oluyor noktayı koyası geliyor.

aynen öyle cnm rabbim kimseye vermesin inş zor ve yokuşlu bir yol...

bende geldim kızlar...sıkıntıdan bunaldım..bir de burada derdim var bölümünü okuyunca iyice bunaldım...

Dertleri dinleyince insan bir yandan şükür diyor bir yandan da tek dertli ben değilmişim diyor.Sende hoşgeldin.bizde takılıyoruz ordan burdan

Dertleri dinleyince insan bir yandan şükür diyor bir yandan da tek dertli ben değilmişim diyor.Sende hoşgeldin.bizde takılıyoruz ordan burdan

aynen canım..benimde konularım var..neler geldi başıma...ama çok şükür ki şuan çok iyiyim...bir şekilde imtihan ediliyoruz...hoş daha selamate kavuşmuş sayılmam ama..ben şu halime bile şükrediyorum:)

gerçektenmi öyle bişey varmış

soğan kürü filan diyolar .bütün yolları denediniz mi.Allahım hayırlısını versin canım olur inş.ikiz ikiz olmuşken ikiz olsu tek seferde oh ne ala

dilaydam ayyy canım üzüldüm eşinden ayrıldığına ve kzızından ayrı yaşadığına ama hayırlısı olsun tabiiki..... ilkazra valla ikizi nasıl istiyom anlatamam canımıniçi inş. ikiz olur 1 kız 1 erkek ooooooyyyyyyyyy yerim onları ben yaaaa soğan kürünüde denedim olmadı ne bilim artık aşılama yaptıracam canım yaş geçiyoo zaten ((

dilaydam ewet dilna die 3 yaşında bi kız çocuğuymuş bende hala inanamıyorum Rabbim kimseye yaşatmasın ve bu konuda kapanmasın inş. gerçek neise ortaya çıksın ve suçlular cezasını en ağır bir şekilde alsınlar......

gerçektenmi öyle bişey varmış

soğan kürü filan diyolar .bütün yolları denediniz mi.Allahım hayırlısını versin canım olur inş.ikiz ikiz olmuşken ikiz olsu tek seferde oh ne ala

Bende geldim kızlar

Ama ben iş yerinde çalışmkatan kkya fırsat bulamayanım ama ara sıra yazarım size.

Bende aynen sendenim

dilaydam ayyy canım üzüldüm eşinden ayrıldığına ve kzızından ayrı yaşadığına ama hayırlısı olsun tabiiki..... ilkazra valla ikizi nasıl istiyom anlatamam canımıniçi inş. ikiz olur 1 kız 1 erkek ooooooyyyyyyyyy yerim onları ben yaaaa soğan kürünüde denedim olmadı ne bilim artık aşılama yaptıracam canım yaş geçiyoo zaten ((

dilaydam ewet dilna die 3 yaşında bi kız çocuğuymuş bende hala inanamıyorum Rabbim kimseye yaşatmasın ve bu konuda kapanmasın inş. gerçek neise ortaya çıksın ve suçlular cezasını en ağır bir şekilde alsınlar......

hoşgeldin canım hadi bakalım kim önce hamiş kalacak
kesin sen kalırsın haaa bende bu şans varkennn ne istediysem hep geç oluyor

Son düzenleme:
Kızlar sağlıcakla kalın ben mesaiye evde devam etcem bebeiş beni bekler ,süt iznimi 4 ten sonra kullanıyorumyarın en geç 8,20 de burdayım.. görüşürüz.. yarın okurum yokluğumda yazılanları artık bol sohbetler size..

Hoşgeldin meri

Son düzenleme:
kızlar ben hukuk bürosun çalışıyorum şu anda büroda tık yok bi ses verin lütfennnn:))

güle güle canımm bebişi mıncıkla yerimeee :))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…