iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

keşkee olaydıkk keşkeee

neyse haydinn canlarrr ben kaçarr pazartesii görüşürükk öperimmm hepiciğiniiziii
çook iyi bakın kendinizeee

keşkee olaydıkk keşkeee

neyse haydinn canlarrr ben kaçarr pazartesii görüşürükk öperimmm hepiciğiniiziii
çook iyi bakın kendinizeee

Sibelimmm öperim seni kocamann.
cici bak sende kendineee

öptüm kzuucum..salı görüsürüz artık...muglaya didiyom ben yarın....sizleri seviyom özleyin beni...

Muhasebe müdürüde gitmiş. Bende 5 buçuk gibi gideyim bari evimee
Sana da şimdiden iyi yolculuklar bebekimm aşkla iyi olur zaten dee

KIZLARRR napıyor sunuz ? patrondan bozma ile ilk iş günüm (yalnız olarak) sonuna getirebilirz inşallah

KIZLARRR napıyor sunuz ? patrondan bozma ile ilk iş günüm (yalnız olarak) sonuna getirebilirz inşallah

Ben bugün patroncuğumun yanına daha önce hiç gitmediğim kadar gittim. Fiyat giriyoruz beraber çok hoş gerçektennn
Sende günün sonunu getirebilirsin inşallah tatlım

canımmmmmmm
nasılsın canım

İyiyim kuşumm sen nasılsınn
Özledimm ki seniii

Son düzenleme:

artisbu ya tam artis.herkes bir hafta yandın diyor

ben geldimmmm...hani nerdesiniz özlemediniz mi hiç benii.....siboşşşşşşşş,tugbişşşş:26::26::26:

ben geldimmmm...hani nerdesiniz özlemediniz mi hiç benii.....siboşşşşşşşş,tugbişşşş:26::26::26:

Bebekimm hoşgeldinnn, Siboş Maraş'a gitti. Amcaları vefat etmiş. Aşka kavuşcak 16 gün falan yanında olacakmışş
Özledim seni tabisiii Senin yolculuğun nasıl geçti bakalımm

Bebekimm hoşgeldinnn, Siboş Maraş'a gitti. Amcaları vefat etmiş. Aşka kavuşcak 16 gün falan yanında olacakmışş
Özledim seni tabisiii Senin yolculuğun nasıl geçti bakalımm

oyy Siboşum'a üzüldüm...Allah rahmet eylesin...aşka kavusacak olmasına da sevindim ama...

sorma bebişim yaa...berbattı yolculuk...

Adana-Milas = 14 saat

Milas-Mugla = 1 saat

Mugla-İzmir = 3 saat

arada bindigimiz dolmus metro falan fistan da 2 saat...toplam = 20 saat yoldaydım....

Ha bide İzmir -Adanada = 1 saat 15 dk....neyse ki o ucakla ama...popişkom agrıdı oturmaktan ayaklarım uyustu...hastalandım zaten...bünye zayıf oldugundan dayanamadım ((bugün sabah da regl oldum...üstüne ne iyi oldu ama ((Alpişim de hastalandı...

Oyy ne uzun yolculukmuş öyleee
Geçmiş olsun ikinize de kuzum.. Regl olmanda üstüne hiç iyi olmamış ya zaten hep böyle olmadık zamanlarda olmuyo mu insann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…