iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

mamaa yedimmm geldimmmmm :KK56::KK14:
tubitopummmm hızınaa kurbannn yaaa :KK9:
dur bismillah çıkmış soruları incelede sonra mülakata baksaydınnn :KK9::KK9:

çağlikoooo biticekk inşallahh :KK31:
aşkk olsaydı kaçardım bende şimdi amaa oturuorum eve gitsem evdede sıkılcam oturuorum öle boşş boşş :KK31:

aşkk olsaydı kaçardım bende şimdi amaa oturuorum eve gitsem evdede sıkılcam oturuorum öle boşş boşş :KK31:

afiyet olsun bebişkoo:KK16::KK16:
inş kuzişko yaa..bitsin de sevdicekle görüsem...:KK16::KK9::KK9:

Yarın ilk otobüs yolculugumuzu yapcaz...muğlaya gidicez benim diplomamı almaya...uzun sürcek yol yoracak ucak bileti bulamadık ucuza:KK43:napim ama aşkitom yanımda...omzunda uyuyarak giderim artık :KK16::KK16::KK16: neyse ki dönüşümüz ucakla....bayılırdım herhalde yorgunluktan...:KK76::KK76:

Son düzenleme:

Yarın ilk otobüs yolculugumuzu yapcaz...muğlaya gidicez benim diplomamı almaya...uzun sürcek yol yoracak ucak bileti bulamadık ucuza:KK43:napim ama aşkitom yanımda...omzunda uyuyarak giderim artık :KK16::KK16::KK16: neyse ki dönüşümüz ucakla....bayılırdım herhalde yorgunluktan...:KK76::KK76:

ayy ne güzel yaa :KK31:
adana muğla çokmu uzak kuzum ?
diplomanı almadınmı sen ne zman mezun oldunda cnm ?:KK31:

o ne yaaa....neyse sana sorarlarsa bu yasa geldin bilmiyosan ben ögretemem dersin puhahaha:KK52::KK52::KK52:
Der ve çıkarım heralde :KK52: daha fazla soru cevaplamamın bi anlamı olmaz çünkü o cevaptan sonraa :KK9:

Afiyet olsun kuşikooo
Çıkmış sorulara bakcam da bebek önlisans için ilk defa oluyo ya sınav pek bişey bulamadım :KK50:

Der ve çıkarım heralde :KK52: daha fazla soru cevaplamamın bi anlamı olmaz çünkü o cevaptan sonraa :KK9:

Afiyet olsun kuşikooo
Çıkmış sorulara bakcam da bebek önlisans için ilk defa oluyo ya sınav pek bişey bulamadım :KK50:

facede iki sayfa var cnm şimdi o sayfalar bu sınava yönelik paylaşım yapıolar sürekli konu anlatım geçmiş sorular mülakat soruları vs. ama sen facede yooosun işte :KK31:
netten bulursun inaşşalhh kuzum..
:KK31:

ayy ne güzel yaa :KK31:
adana muğla çokmu uzak kuzum ?
diplomanı almadınmı sen ne zman mezun oldunda cnm ?:KK31:

uzak canım yaa 14 saat...ama eminim Alpişimle güzel gecicektir yolculuk:KK16::KK16::KK16:

2010 mezunuyum ben tatlım vakit olmadı almaya hehe:KK1::KK1::KK1:

Der ve çıkarım heralde :KK52: daha fazla soru cevaplamamın bi anlamı olmaz çünkü o cevaptan sonraa :KK9:[/I][/B]

o soruyu sorduktan sonra ziraat bankası gözümden düser zatiiiii:KK70: :KK52::KK52::KK52:

uzak canım yaa 14 saat...ama eminim Alpişimle güzel gecicektir yolculuk:KK16::KK16::KK16:

2010 mezunuyum ben tatlım vakit olmadı almaya hehe:KK1::KK1::KK1:

owww bayaa uzakmışş yaaa :KK9:
aşk olurda insanın yanında güzel geçmezmii yaaaa :KK17::KK17:
sana diorumda bende almadım dha diplomamı daha mezunıyet belgesını aldık geçtik :KK9:
aşk gelsin bide ban kaçıımm balkeslere :21:

facede iki sayfa var cnm şimdi o sayfalar bu sınava yönelik paylaşım yapıolar sürekli konu anlatım geçmiş sorular mülakat soruları vs. ama sen facede yooosun işte :KK31:
netten bulursun inaşşalhh kuzum..
:KK31:

Akşam annikonun faceten bakıım bari sağol kuşumm :KK54:

X