iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

İlk gün sordum arkadaşım attım dedi ama yalan olduğu o kadar belliki ben dinlemedim bile dün gece eve gelmedi yani pek konuşamadım ama içim yanıyor bir yuvayı kurmak çok zor side bilirsiniz nasıl kötü durumdayım anlatamam.

özelden yazdım sana okuyabilirsin şekerim bence büyütüyorsun artada bişey yok gibi geldi bana çünkü erkekler araların gırgırına böle konuşuyolar ama yğnede tedbir amaçlı dediğimi yaparsın

canım yaa tabiki kolay bişey değil rabbim yardım etsin dediğim gibi
olay çookk sıcak biraz zaman ver kendinede onada

ben sanırım aldatılmayı hazmedemeyenlerdenim.
Herifin önüne iki seçenek koyarım ya ayrılalım ya da seni gözünün önünde altacağım sende şahit olacaksın seç diye.
2. seçeneğide kabul ederse oha der ayrılma kararımdan pişman olmam.
1. Seçeneği seçerse her şeyi bırakır yüzümü bile görmesine izin vermem.
Daha evlenmeden ben sevdiceğime söyledim. allah korusun böyle birşey olursa ya seni gözünün önünde bir adamla aldatırım ya da ayrılırım. Yapmadan önce iyi düşün. Deli olduğumu bildiğinden "korkuyorum ben senden" dedi.

emin ol tatlım bütün baynalar eşlerini sevgililerini bi şekilde tehtid ediyo ama adamın içinde pislik varsa sen dersen de değiştiremezsin inşallah konu sahibi arkadaşımız aldatılmıyordur ve yuvası yıkılmaz

bencede içinde varsa öyle böyle yapar

bu arada konu sahibi arkadaşın fake olduğundan şüpheleniyorum olay günü yani dün mesajı gördüm eve gelince hesap sordum diyo
sarada diğer mesajlarda dün eve gelmedi diyo hangisi doğru çelişkili bide yazdığı sözcükler hiç yürekten değil vaallah idemiş hele biyerde dalga geçer gibi
benden de msn istedi falan ben şüphelendim arkadaş

Canım bence insanları yargılamadan önce iyi oku derim benim açtığım konuyı iyi kou göre göre oku ondan sonra ön yargılı ol...!

Neden fake olayım akıl hastası yada boş gezenin boş kalfasımı neden yani?

Böyle insanlardan nefret ediyorum inan nefret...!

kk da bi ara erkekler fink atıyodu fake hesaplarla

Ben sizden msn istemedim bana mesaj atın dediniz bende atamayacağımı va aşağıdaki cevap yazım görerek oku kör değil..

Canım ben mesaj atamıyorum sen sana ulaşabileceğin bir mail falan versen yada başka bir şey oluyorsa yasak değilse tabi. kendin yazdığın şeyleri bile görmeyecek kadar körsün ben napayım senin msn adresini? Allah senin gibi insanlara akıl fıkır versin.

mail adresi demwek ne demek nerden verecem tabiki msn adresinden bence sana versin asıl
sen ne zamn ne yaşadığını doğru düzgün anlat dün için iki farklı şeyden bahsediyorsun

Sana kadın olduğum her şekilde ispat ederim inan her şekilde...!

şüphelendim dedim ve büssürü şey duydum bana ispat etmene gerek yok sadece erkeksen yanlış adrestesin bayansanda allah yardımcın olsun inşallah aldatılmıyorsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…